Trainingul Profesional de Hipnoză – Octombrie 2016

Trainingul Profesional de Hipnoză oferit de Asociația Română de Hipnoză în colaborare cu Pro Success Training a atins noi culmi în această toamnă!

În luna Octombrie 2016 a avut loc Trainingul cu numărul 11 !
În cei trei ani de când am început să oferim acest Training pentru prima oară în România am avut șansa să cunoaștem și să întâlnim foarte mulți oameni minunați cu care am legat prietenii frumoase, de care mă bucur nespus!

În acest timp am oferit Hipnoza pentru Toată Lumea și am realizat 10 astfel de traininguri până acum! Zece!
Mai mult de 120 de persoane ne-au trecut pragul în acești trei ani!
Când spun „trei ani” pare puțin dar când mă uit în urmă, la câte s-au întâmplat în tot acest timp, pare că au trecut 10!

Trainingul Profesional de Hipnoză care tocmai s-a încheiat acum, în Octombrie 2016 a reprezentat un nou început, unul în forță aș putea spune!
A fost primul Training la care au participat peste 20 de persoane și forța, energia acestui grup a fost absolut fantastică!

Am învățat enorm de la acești oameni minunați veniți din toate colțurile lumii și având un background profesional și academic atât de variat.
Această varietate a reprezentat un atu fantastic pentru participanți pentru că astfel au putut să își exerseze abilitățile hipnotice cu persoane extrem de diferite, de la antreprenori la terapeuți, de la ingineri și medici neurologi la psihoterapeuți și specialiști din domeniul sănătății, de la economiști la… ai prins ideea 😉

Acest Training Profesional de Hipnoză reprezintă un (nou) început pentru foarte mulți oameni. Unii vin să își (re) împrospăteze cunoștințele iar alții, viața!

Foarte mulți dintre cei care au participat la acest Training au început un nou drum în viață, aplicând informațiile primite pentru dezvoltarea lor personală sau, pentru a-și ajuta semenii.

Unii au ales să se înscrie la facultatea de psihologie datorită participării la acest curs, ceea ce spune foarte multe despre nivelul și calitatea informațiilor oferite precum și a experiențelor transformatoare ale participanților.

Alții, deja profesori universitari, au venit pentru a învăța tehnici eficiente pe care apoi să le poată include în formările lor în Hipnoză, pe care le oferă în mediul universitar.

Nu pot decât să fiu încântat de acest lucru, pentru că știu că astfel cunoașterea și informația pe care o oferim la cursurile și programele noastre ajunge la cât mai multă lume care apoi, pot ajuta cât mai multă lume!

De fiecare dată când cineva mă întreba despre ce se face la Trainingul Profesional de Hipnoză, ce tehnici se învață și dacă e doar teorie sau se face și practică obișnuiam să răspund cam așa:
„Este un curs Practic, Aplicat, în care înveți aproximativ 15-20 de tehnici diferite pe care apoi le poți aplica imediat cu clienții tăi sau pentru folosul tău personal”.
Desigur, oamenii erau și sunt foarte încântați de acest lucru pentru că li „s-a acrit de demagogi și filozofie, de vorbărie goală și învârtit în jurul cozii dar fără ceva Concret, palpabil, utilizabil în viața de zi cu zi”.

Și totuși, am realizat că informația pe care o ofeream era falsă! Pentru asta, îmi cer acum scuze în mod public și foarte oficial!
Uitându-ne cu atenție la informațiile pe care le oferim am realizat că de fapt, numărul tehnicilor depășește cu mult 20! Depășește chiar și 30, 40, 50!

Ne-am oprit cu numărătoarea la 53! Cinci Zeci și Trei de Tehnici!
Gândește-te un pic numai!
53 de tehnici într-un singur Training!
53 de tehnici concrete, practice, aplicate, practice!

Cele mai multe dintre acestea fiind demonstrate de către traineri și practicate și experimentate în mod direct de către fiecare participant!

De aceea, pot spune fără nici cea mai mică teamă că Trainingul Profesional de Hipnoză oferit de Asociația Română de Hipnoză, în parteneriat cu Pro Success Training este cel mai bun program de profil din România!

Nu trebuie să ma crezi pe cuvânt!
Ai mai jos imagini de la acest Training și astfel poți intra chiar tu în această atmosferă de descoperire, învățare și experiență profundă de care ne-am bucurat timp de o săptămână!

Ziua 1

După ce am vorbit despre funcțiile de bază ale minții și am făcut o demonstrație de inducție hipnotică, participanții au trecut la treabă și au practicat chiar ei această tehnică!

Ziua 2

Odată ce am înțeles cum funcționează hipnoza, am trecut mai departe și ne-am distrat copios dar și eficient în același timp cu Testele de Sugestibilitate!

Ziua 4

În ziua 3 și 4 am aprofundat cunoștințele și am trecut la tehnici mai avansate cum ar fi Autohipnoza sau Starea Esdaile!

Ziua 5

Ziua 5 a adus cu sine mult așteptatele și specatuloasele tehnici de Inducție Instantă!

Ziua 6

Ne pregătim să încheiem, nu fără un mare regret, acest Training Minunat! Angela Nuțu prezintă tehnici avansate de purificare și curățenie mentală precum și metode de revelare a informațiilor aflate în subconștient.

După cum bine vezi, acest Training FACE ce spune că face! Te pune la treabă astfel încât procesul tău de învățare să fie unul holistic, deplin!

Înveți teoretic, înveți practic, înveți experiențial!
Înveți cu mintea, înveți cu trupul, înveți cu inima!

Acest Training Profesional de Hipnoză este deschis pentru toată lumea! Este primul training de acest gen din România și suntem foarte bucuroși să vedem că din în ce mai multă lume este dornică să învețe, să ajute și să SE ajute folosind acest potențial fenomenal pe care fiecare dintre noi ăl avem, Puterea Subconștientului!

Eu am vorbit destul! Aș putea continua așa încă o săptămână dar prefer să dau cuvântul câtorva dintre participanții la acest Training, care au dorit să îți ofere părerea lor despre acest curs, despre traineri, despre informație și despre experiența lor directă.

Testimoniale

Dumitru Rus – Zalău

Vlad Mădăras – București

Theodor Brătulescu – București

Felicia Struț – Iași

Geo Marica – Craiova

Vrei să afli mai multe despre Trainingul Profesional de Hipnoză?
Vrei să participi și tu la Următorul Training?
Click AICI și vezi Toate Detaliile
(http://training.hipnoza.ro)

Îți mulțumesc pentru interesul față de acest articol și te invit să scrii părerile și ideile tale în comentariu și să dai LIKE și SHARE la această postare!

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2016-10-31T04:44:23+02:00 31 octombrie 2016|

3 Comentarii

  1. […] Popa: Oricine poate să învețe aceste tehnici. Următorul Training Profesional de Hipnoză modulul 1, este  în perioada 19-24 martie, în București, 6 zile, de luni până sâmbătă. În […]

  2. […] Dacă vrei înveți Inducțiile Hipnotice, să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, despre cum să lucrezi cu copii, cu adulți, despre cum poți folosi hipnoza în controlul și managementul durerii și multe multe altele, te invit atunci la următorul Training Profesional de Hipnoză. […]

  3. […] a te înscrie la următorul Training Profesional de Hipnoză precum și pentru a vedea mai multe detalii și programul pe zile dă click […]

Lasa un comentariu

test