Regresia Hipnotică – Învață, Crește, Dăruiește

În această ediție a emisiunii Învață, Crește, Dăruiește cu Eugen Popa am vorbit despre Regresia Hipnotică și am detaliat ce este și ce face Regresia. Multă lume privește această tehnică ca pe un panaceu universal în timp ce alții, ca pe o magică mașină a timpului care îți poate revela secrete, un pic cam a-la „Oglindă oglinjoară”.

Este adevărat, Regresia Hipnotică poate fii folosită în scop recreațional (oglindă oglinjoară 🙂 ) dar este cu mult mai eficientă atunci când este utilizată în scop terapeutic, transformațional.

Regresia Hipnotică

Regresia hipnotică este ca o călătorie cu autobuzul. Te duce de la A (momentul prezent) la… litera dorită (un moment în trecut). Acest moment poate fii acum 2 zile, 2 ani sau 20 de ani.

Momentul este irelevant, precum și situația care generează problema. Tot ce contează este cum a fost acel moment interpretat.

Tot în această emisiune discut despre Formula Comportamentului:

Stimul + Interpretare = Emoție –> Comportament

Urmărește emisiunea și vei vedea explicația mai largă pe care o ofer. Sunt foarte curios de opinia ta!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=2QyCqI0Rq1Q”]

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Să Știu mai Mult!” heading=”Vrei mai mult? Abonează-te!”]

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

 

2023-07-23T11:33:12+02:00 13 noiembrie 2015|

1 Comentariu

  1. […] despre cum funcționează mintea conștientă și mintea subconștientă. Am învățat tehnica „regresia hipnotică”, „inducția” și mai ales faptul că nu trebuie să ne blocăm dacă nu reușim să […]

Lasa un comentariu

test