Ești Perfectă Așa Cum Ești!

Te-ai gândit vreodată să faci o mică (mare) intervenție asupra corpului tău?

Poate ai nevoie să „umpli” un pic buzele? Sânii? Sau vrei să scapi de semnele de pe corp?

Când te uiți în oglindă, ți-ai dori să fie una magică care să ascundă toate „imperfecțiunile” tale? Alunița aia rebelă de pe obraz sau ridul ăla de la ochi care, desigur a apărut de la atâta râs dar acum „te îmbătrânește”?

Când te-ai uitat ultima oară în oglindă și ți-ai spus: „Doamne! Cât de bine pot să arăt?” sau „Ce bunăciune! Dacă aș fi bărbat (femeie) și EU aș întoarce capul după mine!!”

Când a fost ultima oară când te-ai plăcut, acceptat și admirat așa cum ești?

Perfecta
Un fotograf specializat în poze intime și de budoar, Victoria Caroline Haltom, a creat senzație pe internet postând un articol în care vorbește despre vulnerabilitatea și în același timp deschiderea oamenilor care sunt interesați de serviciile sale.

Într-una dintre istorisirile sale povestește despre un client care i-a cerut să facă o ședință foto, pozele urmând să fie un cadou de Crăciun pentru soțul ei. Clienta i-a cerut Victoriei să înlăture grăsimea, ridurile, celulita și vergeturile din aceste fotografii.

La trei zile după Crăciun, Victoria a primit un email de la soțul clientei care a luat-o pe nepregătite.
Când am deschis albumul, mi-a stat inima,” scrie soțul. „În aceste poze, foarte frumoase dealtfel, nu o recunosc pe soția mea.
Acesta nu era deloc supărat pe Victoria dar a precizat că exact „greșelile” care au fost eliminate reprezentau semnele vieții minunate pe care a petrecut-o împreună cu soția sa.
Scoțând vergeturile, ai înlăturat și semnele prezenței copiilor noștri. Scoțând ridurile, ai înlăturat două decenii de distracție și bucurii precum și grijile noastre. Când ai înlăturat celulita, ai eliminat dragostea pentru gătit și toate prăjiturile minunate pe care le-a făcut de-a lungul anilor.”

Soțul i-a mulțumit Victoriei pentru noua perspectivă pe care i-a oferit-o asupra căsniciei sale.
Văzând aceste imagini, m-a ajutat să realizez că nu îi spun soției mele cât de mult o iubesc și o ador așa cum este. Aude asta mult prea rar, atât de rar încât s-a gândit să editeze aceste imagini crezând că așa mi-aș fi dorit eu să o văd. Îmi este clar că trebuie să fiu mult mai atent de acum înaint și să îi spun și să îi arăt dragostea mea, sărbătorind împreună imperfecțiunile noastre. Îți mulțumesc că mi-ai reamintit!”

Această postare a adunat mai mult de 3000 de Likeuri, 150 de comentarii și 1000 de Shares pe net, de luni până joi.
Am primit sute de mesaje de la bărbați spunând același lucru: „Îți Mulțumesc că mi-ai reamintit că soția mea nu este cineva pe care să iau „de bună„, de-a gata! Datorită postării tale, am mers acasă și i-am reamintit cât de frumoasă este, exact așa cum este” spune Victoria.

Tot ea adaugă „Femeile sunt foarte critice cu ele însele”. Dacă pot să închid gura acelor voci care spun că nu sunt suficient de bune, atunci pot să consider scopul meu în viață un succes!”

Articol preluat de pe MASHABLE

Când te accepți, când te recunoști, când te iubești așa cum ești, viața are cu adevărat sens. Dă sens vieții tale pornind de la interior către exterior! Dă sens prezenței tale aici și acum manifestând cu toată puterea ceea ce ești! O ființă minunată, plină de spirit, de energie, de viață! Lasă această viață să se manifeste, să se exprime întru totul în și prin tine!
Iubește-te! Adoră-te! Recunoaște-ți Măreția!

Ai ceva de adăugat la acest articol??!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-24T18:59:49+02:00 17 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test