Interviu LIVE cu Bob Burns

Bob Burns, unul dintre cei mai mari hipnotiști din lume, vine pentru prima dată în România să ne împărtășească timp de două zile secretele sale după o carieră de 44 de ani în hipnoză și hipnoterapie.

În 2013, Bob Burns și-a încununat cariera de succes dezvoltând Tehnica Lebăda, una dintre cele mai eficiente și simple metode de comunicare cu Subconștientul. Tehnica care nu presupune o inducție hipnotică poate fi învățată și practicată de oricine, indiferent de nivelul de pregătire. Rezultate extraordinare au făcut din Tehnicia Lebăda un succes international, devenind rapid una dintre tehnicile pereferate ale terapeuților din peste 75 de țări.

Tehnica Lebada Bob Burns

Deși s-a specializat în hipnoză clinică și s-a ocupat de-a lungul timpului să-și dezvolte propriile tehnici hipnotice, Bob Burns a fost întotdeauna atras și de magie și mentalism.

Pasiunea sa a făcut să devină unul dintre cei mai solicitați hipnostiști de către televiziunile din Marea Britanie. Este omul care îi pregătește de ani buni show-urile celebrului mentalist Derren Brown, și colaborează în acest moment cu cele mai cunoscute emisiuni TV în care se folosește hipnoza, magia și mentalismul.

Așadar, Bob Burns este un adevărat cunoscător al puterii nemărginite a minții, dedicându-și viața și cariera cunoașterii și dezvoltării de tehnici care să ne ajute să ne cunoaștem și să creștem folosindu-ne de toate resursele interioare.

Bob Burns este în acest moment și un speaker și trainer solicitat în întreaga lume pentru workshop-urile și cursurile sale originale.  După un interviu special pe care l-am prezentat pe site în 6 părți, am reușit să fac un Live pe facebook în care Bob a răspuns direct la întrebările adresate de participanți. A fost o seară extraordinară și mă bucur mult că am reușit acest interviu.

Vezi înregistrarea cu Bob Burns mai jos:

Asociația Română de Hipnoză îți oferă posibilitatea unică de a învăța Tehnici Hipnotice de la unul dintre cei mai mari hipnotiști din lume. Hipnoterapeut, mentalist, trainer și speaker internațional, Bob Burns vine pentru prima dată în București pe 23-24 Septembrie. Dacă ai urmărit până la final, Așa cum am promis, împreună cu Bob, în live-ul de aseară, dacă te înscrii până mâine seară poți beneficia de o reducere de 100 de lei din prețul integral de 1199 de lei. Este ultima șansă de a participa la cel mai așteptat curs al anului.

Nu rata această ocazie unică de a învăța de la unul dintre cei mai mari hipnotiști din lume. Înscrie-te AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale și apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2017-09-13T16:14:11+02:00 13 septembrie 2017|

Lasa un comentariu

test