Inducția Elman – Cea Mai Eficientă Tehnică de Inducție Hipnotică!

Inducția Elman este una dintre cele mai rapide și eficiente tehnici de inducere a stării de transă hipnotică.
Dacă până acum doar te gândeai cum ar fi să poți să faci chiar TU o inducție hipnotică, cum ar fi să poți chiar TU să hipnotizezi pe cineva, ei bine, acum POȚI!
Inducția Elman poate fii practicată de oricine, tot ce ai de făcut este să urmezi pașii iar rezultatul va fi cel dorit, atât vreme cât persoana cu care lucrezi vrea să aibă această experiență!

Această tehnică poartă numele celui care a „creat-o”, celebrul Dave Elman, cel care a pus bazele aplicării hipnozei în domeniul medical!
În lumea academică Milton Erickson este cunoscut drept cel mai de seamă hipnotist. În lumea largă însă, Dave Elman a fost și rămâne cel mai eficient și prolific hipnotist din toate timpurile.

Acest DVD îți pune la dispoziție acum tehnica pe care Dave Elman o folosea pentru a induce starea de transă hipnotică, ceea ce îi permitea să obțină rezultate extraordinare cu clienții săi.
Acum poți ȘI TU să obții aceleași rezultate, folosind această tehnică!

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=Px2kGjI8A3w”]

ATENȚIE: Oricine poate fii hipnotizat cu ușurință folosind această tehnică ce are o rată de succes de peste 90%! Pentru ca cineva să fie hipnotizat, este esențial ca acea persoană să își dorească acel lucru. Atunci nimic nu va putea să prevină starea de transă!

În acest DVD înveți care sunt pașii pe care trebuie să îi faci, ordinea lor, precum și rostul lor și scopul lor.
Fiecare pas este demonstrat și explicat.
Pentru fiecare pas există o serie de elemente pe care le poți folosi astfel încât să ajuți clientul să treacă mai departe, pas cu pas, până ai încheiat complet procesul de inducție și astfel, clientul a ajuns într-o stare de transă hipnotică!

Poți cumpăra chiar acum acest DVD dând click pe linkul de mai jos!
DVD INDUCȚIA ELMAN!

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-10-13T21:11:18+02:00 13 octombrie 2015|
test