Este Hipnoza de Scenă Reală?

Dacă ai urmărit vreodată un show de hipnoză sau ai văzut în filme scene în care unul dintre protagoniști pare să se joace cu ușurință cu mintea celorlalți, atunci știi deja că oamenii pot face tot felul de lucruri ciudate. De ce fac oamenii aceste lucruri? Ei bine, în primul rând pentru că nu există niciun motiv să nu o facă 😀 Și evident, dorința de a se distra.

În cadrul unui show de hipnoză, hipnotistul joacă rolul unui psiholog inteligent, care va alege rapid, dintre voluntarii curajoși care urcă pe scenă pe cei mai susceptibili să meargă până la final în acest act. Hipnotistul va elimina cu ușurință tipul suspectului, timidul / foarte timidul, pe cel hotărât să dovedească că el nu poate fi hipnorizat, pe cel nevrotic și pe cel care a fost târât fără voie pe scenă de “prieteni”, păstrând pe scenă doar subiecții care se pot integra cu ușurință în show.

Starea de transă îi ajută pe oameni să se simtă relaxați și mai încrezători în ei înșiși, mai puțin inhibați, astfel că cei selectați vor face cu bucurie “mici” sarcini. Nu putem ști cu siguranță dacă ar efectua sau nu asemenea acțiuni într-o stare de veghe normală – timiditatea, introversiunea și inhibiția nu le-ar permite. Hipnoza ajută însă la scăderea inhibițiilor naturale ale unui individ. Acest lucru permite oamenilor să facă ceea ce și-ar dori cu adevărat să facă.

Reține că pe scenă subiecții nu ar face lucruri pe care nu și-ar dori cu adevărat să le facă, pe care nu le-ar considera naturale în subconștintul lor, atunci când dau la o parte toate limitele impuse în mod conștient. Deoarece hipnoza relaxează aceste limite pe care singuri ni le punem, poți ajunge cu siguranță să te comporți într-un mod extrovertit sau poate scandalos, pe care în mod normal l-ai  considera “imposibil”.

Imaginația este puterea creativă din spatele oricărui spectacol de hipnoza de scena. Felul în care folosești imaginația subiecților și a audienței din sală este marele secret al hipnozei de scena.

Imaginația este rădăcina fiecărei punct  care dezvoltă un spectacol:  modul în care induci transa, modul în care prezinți show-ul și toți pașii pe care îi faci în timpul spectacolului pentru a crea o adevărata scenă de teatru. Imaginația este cel mai puternic stimul pentru subconștient.

Hipnoza este hipnoză și nu există alte reguli speciale pentru hipnotistul de scenă. Dar există diferențe între hipnotistul de scenă  și hipnoterapeut, pe lângă titlul postului. Hipnotistul de scenă se bazează în mare măsură pe încrederea în abordarea sa care combină carismă, încredere de sine și tehnici avansate de comunicare dar și pe încrederea în abordarea, manifestarea, convingerea și voința subiecților săi de a efectua “sarcini” simple.

Hipnotistul de scenă trebuie să învețe cum să cucerească pulicul folosindu-se de toate resursele sale: limbaj verbal, nonverbal, umor, înflăcărare, încredere de sine.

Ca hipnotist, în mod special pe scenă, ceea ce spui și cum o spui, îți poate da o putere nelimitată sau îți poate distruge întreaga reprezentație.

Utilizarea fină a limbajului este unul dintre cele mai importante aptitudini pe care un hipnotist de scenă le poate dezvolta. Cuvintele sunt declanșatoare puternice pentru acțiune. În mod natural, un hipnotist îți va cultiva un stil și un limbaj propriu pentru a produce un show cu rezultate.

Fie că ești deja familiarizat cu hipnoza, fie că acum faci primii pași în descoperirea acestui domeniu fascinant, te invit să intri cu mintea deschisă în culisele poate celei mai controversate metode de a practica hipnoza: Spectacolul.

În premieră în România, ai acum șansa Unică de a afla secretele Hipnozei de Scena. Și asta nu de la oricine ci chiar de la cel mai renumit hipnotist de Scena al Americii, Richard Barker.

Richard se află de peste 20 de ani în topul celor mai căutați hipnotiști în industria hipnozei de scena, călătorind la nivel global pentru a susține spectacole și traininguri de hipnoză în cele mai mari săli de spectacol din lume, dar și pentru importante companii și organizații private din lume.

Acest curs este pentru tine dacă vrei să înveți secretele din spatele oricărui spectacol de succes.

Și dacă nu visezi la o carieră în lumea divertismentului, acest curs este și pentru tine. Toate persoanele de succes din întreaga lume au o prezență “de scenă” chiar și atunci când se află într-un grup restrâns, pentru că, efectiv, știu cum să capteze atenţia celorlalţi şi cum să îi integreze pe aceştia în povestea lor. Fie că ești speaker, manager, om de vânzări, terapeut, actor sau profesor, acest curs este pentru tine dacă îți dorești să înveți cum să transmiți încredere, putere, energie pozitivă și să-ți crești puterea de convingere.

Programul cursului îl găsești pe www.hipnoza.ro/spectacol

Spectacolul lui Richard Barker se bucură de un succes masiv, fiind produs în 38 de țări. A fascinat mintea a peste 500.000 de spectatori din întreaga lume precum și a multor celebrități din lumea showbiz-ului international. Pe 7 martie, la ora 19:30, Richard Barker te așteaptă la Cinema Pro pentru cu un show absolut fascinant. Poți achiziționa bilete de aici. – http://bit.ly/bilete-richard-barker

 

2019-01-09T10:07:39+02:00 8 ianuarie 2019|
test