Demonstrație Inducție Hipnotică

O imagine face cât o mie de cuvinte! Un video, face cât…. câte imagini? (Dincolo de cele 24 de imagini pe secundă).
Putem vorbi despre hipnoză și despre inducția hipnotică până poimarți, dacă nu ai și o reprezentare vizuală sau vizuală și auditivă asupra subiectului despre care vorbesc, tot nu o să fie suficient de clar.
Desigur, dacă vrei chiar mai mult decât atât, dacă vrei să experimentezi chiar TU direct această stare, atunci te invit la una din Prezentările Gratuite pe care le susțin periodic pe acest subiect.

Despre inducția hipnotică

Ce înseamnă de fapt o Inducție Hipnotică? Dincolo de orice explicație complicată și complexă și alambicată pe care o poți găsi în dicționar sau în manualele din facultate, Inducția Hipnotică este un proces, un mic ritual care ajută mintea clientului sau a pacientului să se relaxeze, permițând astfel sugestiilor să pătrundă la nivelul Subconștientului. Pe scurt, este un ritual.

Câtă vreme clientul dorește și este dispus să urmeze sugestiile hipnotizatorului, nimic și nimeni nu îl va putea împiedica pe client să ajungă foarte ușor și rapid într-o stare de transă hipnotică.
Atunci când îți este sete, nimic și nimeni nu te va putea împiedica să bei apă, câtă vreme ai această abilitate, dorință și disponibilitate iar apa este la îndemână.
La fel ca și cu orice alt aspect din viața ta.

Inducția Hipnotică nu are nicio valoare în sine. Este doar pregătirea terenului pentru ce urmează după, fie că este vorba de terapie sau de atingerea scopurilor, de rezolvarea unor probleme sau de atingerea unor noi abilități și calități!
Oricine poate face acest lucru. Oricine!
Dă-i textul unui copil de 5 ani sau dă-i-l unui adult de 70. Rezultatul va fi același. Nu este nimic magic aici, la fel cum nu e nimic magic când aprinzi becul.
Când muți comutatorul se face lumină în casă. La fel și cu hipnoza, în acest caz, mutatul comutatorului este inducția hipnotică, care aprinde becurile minții astfel încât să putem lucra cu succes la scopul propus.
Hipnoza ne ajută enorm în a intra în contact cu Puterea Minții omului și a-l ajuta să și-o manifeste așa cum dorește!

În video de mai jos ai o demonstrație de Inducție Hipnotică și, dacă ai să urmărești cu atenție, vei vedea că este simplu, câtă vreme știi ce ai de făcut.
Fiecare cuvânt, fiecare gest, fiecare mișcare, fiecare tonalitate, are rostul ei foarte clar și bine definit. Copiază-le la perfecțiune și vei obține aceleași rezultate în materie de Inducție Hipnotică.

Vrei să afli mai multe despre hipnoză? Vrei să înveți să faci și tu Inducții Hipnotice? Atunci te invit la un Workshop Intensiv de Hipnoză de două zile unde înveți toate acestea și mult mai multe! Click AICI pentru mai multe detalii și pentru înscriere!

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-08-23T17:04:54+02:00 23 august 2015|

1 Comentariu

  1. […] subconștient al unei persoane pentru a putea apoi să începi să lucrezi cu sugestiile. Scopul inducției hipnotice este de a deschide poarta spre […]

Lasa un comentariu

test