Workshopul Învață să Hipnotizezi 29-30 August 2015

Weekendul care tocmai a trecut am susținut un nou workshop care face parte din progrmaul Puterea Minții, numit Învață să Hipnotizezi.

Ne-am bucurat să avem un grup mic și omogen astfel încât am practicat foarte intens și chiar am realizat câteva tehnici în plus față de program.

Workshopul a avut loc la sediul Asociației Române de Hipnoză din București și, timp de două zile am pătruns adânc în misterele hipnozei.

Am discutat, demonstrat și practicat Inducția Elman, tehnici de aprofundare a transei hipnotice precum și de revenire din transă, auto-hipnoza și principiile esențiale pentru crearea unor sugestii eficiente și transformatoare.

Pe scurt am avut parte de o companie selectă și interesată să ajute, și să transforme lumea lor și a celor din jur. Hipnoza este doar o unealtă… dar ce unealtă puternică!
De-abia aștept să continui această muncă prin cursuri, workshopuri și prezentări libere astfel încât tot mai multe persoane să descopere cât de ușor și natural este să folosești Puterea Minții și rezultatele minunate pe care le obții făcând asta.

Vrei să afli mai multe despre cum poți să folosești Puterea Minții tale pentru a avea o viață de Succes? Abonează-te la Newsletter și primești mereu informații din acest domeniu!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-08-31T10:09:34+02:00 31 august 2015|

Lasa un comentariu

test