Workshop Tehnica Resurselor Interioare

Tehnica Resurselor Interioare este foarte TARE!

Și nu o spun eu, ci cei care au văzut-o la lucru și mai ales, cei care au utilizat-o reușind astfel să obțină rezultate fantastice în doar câteva minute. De la frici puternice și fobii la aversiuni și probleme de tot felul!
Weekendul trecut am susținut un workshop de Tehnica Resurselor în Oradea, unul dintre cele mai frumoase orașe ale României care Trebuie vizitat!

Ca de obicei, a fost un weekend plin de descoperiri și învățare atât pentru mine cât și pentru participanți! Maria Blaga ne-a oferit un spațiu Excelent de lucru și îi mulțumesc încă odată pentru eforturile pe care le face și pentru dorința de învățare și perfecționare continuă!

Dar, suficientă vorbă din partea mea!
Las imaginile și testimonialele să vorbească!

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau să Învăț!” heading=”Vrei să înveți mai multe despre Puterea Minții?”]

Important pentru mine a fost faptul că la acest curs am realizat faptul că pot schimba singură percepția pe care o am cu privire la o situație sau eveniment traumatizant din viața mea, ca acest lucru se realizează rapid, că o suferință, o emoție, un blocaj poate să dispară, nu mai reprezintă ceva permanent, ceva de nedepășit iar eu pot să-mi continui viața mai echilibrată, mai liniștită, mai mulțumită de existența mea.
– Dana Cosma

Mulțumesc și felicitări atât instructorului cât și organizatorului pentru informațiile pe care le-a transmis și modul în care a făcut accesibilă informația participanților (clar, concis, la obiect). Apreciez foarte mult răbdarea instructorului și pertinența răspunsurilor.
Fiecare întrebare a mea a primit un răspuns astfel încât la sfârșitul cursurilor informațiile su sedimentat, clarificat și așezat.
Mulțumesc frumos încă odată și mult succes în continuare.
– R. R.

Esența eficienței în traducere liberă!
Personal am descoperit cu tehnica aceasta predată de Eugen Popa, cât de simplu poți să identifică o stare, o problemp și cum să eliberezi/rezolvi schimbând ceva în ceva în altceva.
Mulțumesc frumos pentru ajutorul și claritatea informațiilor predate și aplicate cu bun simț, respect și acceptare și iubire.
– Francesca Adler

Practică foarte multă în forma informațiilor de bună calitate (clare, precise)
– am deja prima experiență de lucru cu această tehnică cu ușurință și rezultate imediate, vizibile, transformări și pe corp fizic.
– Mihaela Vasilescu

Din cursul Tehnica Resurelor am aflat o nouă modalitate de a-mi accesa resursele interioare, a lucra cu ele și a le valoriza si a manifesta ceea ce am descoperit.
Cursul a prezentat pentru mine o scurtătură eficientă de a-mi rezolva situațiile de viață ce mă afectau la un anumit nivel. De asemenea, mă bucur că am făcut cunoștință cu această tehnică pe care o voi aplic clienților.
Mulțumesc Eugen pentru acest weekend plin de cunoaștere și binecuvântări.

Apreciez noutatea și impactul informației și aici mă refer la eficacitate. Terapie scurtă, succintă poate și elegantă fața de altele pe care le știam mult mai complexe.

Ai ceva de adăugat?
Excelent! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2015-11-02T23:10:08+02:00 2 noiembrie 2015|

1 Comentariu

  1. […] vorbim despre resursele interioare ne gândim la toate acele aspecte ale noastre, fațete încărcate cu informații prețioase despre […]

Lasa un comentariu

test