Workshop Inițiere În Secretele Hipnozei

Weekendul care tocmai a trecut am susținut un workshop inedit de o zi, în care am oferit cât am putut de mult din secretele hipnozei ? Deși timpul a fost mult prea scurt pentru câte avem noi de oferit, am reușit să dăm mai departe suficientă informație pentru ca toți participanți să înțeleagă și să poată aplica apoi o parte din posibilitățile pe care ți le oferă tehnicile de hipnoză.

Ne-am bucurat să avem o sală plină, în mare parte grupul fiind format din oameni care au luat contact pentru prima dată cu fenomenul hipnozei. Alături de ei, 13 participanți online ( un record pentru noi) ne-au bucurat cu prezența lor la seminar de la distanță. Entuziasmul lor ne-a determinat să oferim informații și să realizăm câteva tehnici în plus față de programul pregătit. 🙂 

Workshop-ul a început cu o parte introductivă în care participanții au aflat ce este dar și ce nu este hipnoza, care sunt principiile care stau la baza acestei minunate modalități de a lucra cu mintea, cât și care sunt cele mai importante tipuri de inducție hipnotică.

Am discutat, demonstrat și practicat Inducția Elman, tehnici de aprofundare a transei hipnotice și am descoperit prin practică directă cum se realizează Inducțiile Instante.

În a doua parte a zilei am predat principiile esențiale pentru crearea unor sugestii eficiente și transformatoare, ne-am jucat cu teste de sugestibilitate și am aflat secretele din spatele limbajului hipnotic.

În mod evident,  nu putea să lipsească Autohipnoza, un subiect mult așteptat de toți participanții din sală care au învățat cum pot lucra singuri, în mod autonom pentru vindecare, transformare și dezvoltare personală.

Abia aștept următoarele cursuri și workshopuri prin care tot mai multe persoane să descopere cât de ușor și natural este să folosești Puterea Minții și rezultatele minunate pe care le obții făcând asta.

În urma interesului și entuziasmului pe care le-am primit după seminarul Inițiere în Secretele Hipnozei ne-am gândit în această toamnă să mai facem un seminar de o zi, pe o altă temă de interes. Detalii în curând ?

Pentru cei care și-au dorit și nu au reușit să ajungă în acest weekend la seminar (și știu că sunt mulți), în 2-3 săptămâni va fi gata DVD-ul cu înregistrarea integrală a cursului. DVD-ul va conține și materialele extra primite de participanți.

Mai jos ai câteva imagini de la acest workshopul Inițiere în Secretele Hipnozei:

 

 

Câteva dintre mărturiile participanților la workshop-ul Inițiere În Secretele Hipnozei:

Felicitări pentru modul în care ați furnizat acest curs și pentru pasiunea voastră. Felicitări pentru împărtășirea informațiilor suplimentare. Vă mulțumesc pentru informațiile minunate și pentru exercițiile practice. Mulțumesc pentru starea de bine pe care o transmiteți. – Ramona J.

Am venit la acest seminar cu inima și mintea deschise. Și am găsit doi oameni minunați, care te fac să te simți aproape de ei, sunt autentici, profesioniști, calzi, care te învață cum să navighezi corect spre ceea ce îți dorești cu adevărat. Mulțumesc și pe curând. – Lavinia

Felicitări pentru modul în care ați reușit să structurați informația pentru a transmite cât mai mult într-o singură zi. Mulțumesc! – Flori C.

Un curs scurt și cuprinzător și folositor. Îl recomand tuturor celor care sunt curioși și deschiși la nou. – Alexandra M.

De ce să participi și tu la programele noastre?

Participarea la aceste cursuri este plină de satisfacții în cel puțin două moduri:
1) Rezolvi probleme personale și regăsești starea de armonie și echilibru interior
2) Înveți cum poți să ajuți oamenii, să se vindece și să fie fericiți

2018-12-17T17:57:02+02:00 10 iulie 2018|

1 Comentariu

  1. Natalia Gisca 2 august 2018 at 12:36

    Salut Eugen , vreau sa particip la următorul curs de hipnoza si autohipnoza . Sunt entuziasmata de ceea ce faci si vreau sa cunosc mai mult!
    O zi minunata!
    Iti Multumesc !

Comments are closed.

test