Vrei Să Afli 5 Acțiuni Simple Pentru Fericire?

Fericirea ne este la îndemână tot timpul și nu trebuie decât să faci un mic gest pentru a o declanșa!

Ce te face pe TINE fericită? Ce te face să-ți tresalte sufletul, să te umple de încântare și bucurie? Nu mai căuta fericirea! CREEAZ-O! Fiecare acțiune a ta poartă în ea esența fericirii!

AI aici 5 idei, sugestii simple care te pornesc în călătoria ta minunată de a-ți crea fericirea acum și aici! Inspiră-te și pune-te pe treabă!

1) Mesajul

Gândește-te la o persoană care te-a ajutat într-un moment dificil din viața ta. Poate fii un profesor de la școală, un prieten, părinte, iubit, mentor, vecinul de la et. 3 sau un necunoscut. Petrece următoarele 5 minute reflectând la modul în care această persoană te-a ajutat și beneficiile și câștigul pe care l-ai avut datorită acestui ajutor. Scrie-i apoi un mesaj de mulțumire din tot sufletul.

NU contează dacă ai mai făcut asta și i-ai mulțumit deja. Fă-o acum încă odată! Chiar și mai bine decât atât, scrie-i o scrisoare… știi tu, chestiile alea învechite, de pe vremea bunicilor! Au un efect fenomenal! Vrei să aibă un efect total? Mergi în persoană și spune-i direct! Nimic nu se compară cu interacțiunea directă! Dacă acea persoană nu mai este disponibilă sau nu mai poți comunica cu ea, scrie un mesaj oricum și păstrează-l pentru a-ți reaminti de acea persoană și a retrăi sentimentul de recunoștință!

2) Plimbarea

Fericire

Fă o plimbare în natură sau chiar în curtea casei tale. În timp ce faci asta, consideră modul minunat în care natura ne susține și susține viața în general, ajutându-ne să fim sănătoși și fericiți. Fii recunoscător pentru aer, pentru apă, pentru munți și văi, pentru florile frumoase, pentru apa mării, lacuri și splendoarea lumii. Poate părea un pic cam prea poetic dar funcționează. Garantat!

3) Interpretarea

Uită-te la evenimentele din viața ta din ultima săptămână. Fă o listă cu 5 cele mai importante astfel de momente. Pentru fiecare dintre aceste momente, listează minim 3 moduri în care fiecare eveniment ți-a impactat viața în mod pozitiv. Da! vorbim aici despre a picta viața în roz! Motivul este unul foarte simplu! Modul în care privești viața este modul în care viața te privește. Felul în care interpretezi lucrurile este cel în care lucrurile și evenimentele din viața ta te impactează. Așadar privește-le roz! Găsește Minim 3 moduri în care fiecare dintre acele 5 evenimente te-au impactat.

4) Sfărșitul zilei

Când te duci noaptea la nani, gândește-te la toți cei care te-au ajutat să ajungi unde ești acum. Gândește-te cu recunoștință la faptul că poți să pui mâncare pe masă și că ai un acoperiș deasupra capului. Gândește-te la cei care au muncit pentru ca tu să ai hrana necesară trupului, la cei care lucrează pentru ca tu să poți avea hainele de pe tine, patul în care dormi, casa în care te afli. Gândește-te la tot și toate cele care au contribuit și contribuie în continuare la viața pe care o ai și, realizează că oricât de mult te-ai plânge, oricât de greu ți s-ar părea, viata TA este mult mai bună decât a multor altora!

5) Univers

Oferă recunoștința ta planetei pe care trăiești, universului în care exiști. Mulțumește pentru informațiile la care ai acces și care îți îmbogățesc viața în fiecare clipă, cu fiecare secundă.

Mulțumește pentru revelațiile pe care le ai, pentru spiritul pe care îl manifești. Mulțumește-i trupului tău pentru că te poartă și oferă sălaș sufletului care ești. Mulțumește pentru iubirea pe care o porți sau pe care ai trăit-o vreodată. Fii recunoscător și fii astfel primul care se bucură de acest lucru!

[bagaformu list=”awlist4104884″ button=”Da! Vreau Să Mă Abonez!” heading=”Vrei să Afli Mai Multe Informații De Calitate? Abonează-te!”]

Fericirea este la îndemâna ta! Se găsește în fiecare clipă. Trebuie doar să știi cum să o privești. Unii spun că ei nu cred până nu văd dar nu realizează că, pentru a putea vedea, ei DEJA cred ceva. Iar crezul pe care îl au influențează ce și cum văd ceea ceea ce văd. Poate părea psihopupu dar nu este. Pur și simplu, noi suntem mânați și ghidați în viață de crezurile pe care le avem. Aceste crezuri ne formează viziunea despre viață și, în ultimă instanță, modul în care privim viața și interacționăm cu ea.

De aceea, mai întâi credem și apoi vedem, chiar dacă nu suntem conștienți de crezul sau crezurile pe care le avem.

Începe cu ceva mic, orice, dar să fie mic. Un mic pas pe care îl poți face, o mică acțiune pe care o poți realiza pentru a aduce fericirea, ție și celorlalți. Apoi, construiește ușor ușor de acolo. Nu e greu, ci mai degrabă plăcut și împlinitor.

Care va fi primul TĂU pas?

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Împreună suntem mai puternici! Distribuie acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-21T22:05:16+02:00 3 decembrie 2015|

Lasa un comentariu

test