Resursele Interioare – Prezentare la Universitatea Ovidius din Constanța

Acum două zile, miercuri 25 Mai, am fost invitat de către buna mea prietenă Prof. Univ. Dr. Mihaela Rus, să susțin o prezentare la Universitatea Ovidius din Constanța în fața cercului de studenți la facultatea de drept și facultatea de psihologie pe subiectul Vorbitului în Public. Am discutat despre cum putem să fim excelenți folosindu-ne resursele din dotare și anume, Resursele Interioare.

Am fost încântat să văd că studenții au fost prezenți în număr atât de mare și să văd dorința lor de a învăța și descoperi modalități noi de lucru cu ei înșiși!

Am un sentiment că nu știau foarte tare ce îi așteaptă pentru că la început erau oleacă cam mototoi și pleoștiți în băncile din aula mare a universității însă, pe măsură ce am continuat cu prezentarea, s-au trezit din somnolență iar pe final au fost chiar zburdalnici de-a dreptul!

M-am bucurat să revin la Universitatea Ovidius, unde am mai fost prezent acum 2 ani când am discutat despre Hipnoza Judiciară.

De această dată însă, am vorbit despre cum ne putem folosi de Resursele Noastre Interioare astfel încât să ne folosim de „cel mai bun costum al nostru” pentru a obține succesul dorit.
Am făcut și două demonstrații scurte în cadrul prezentării, pentru a ilustra cât mai bine și a arăta studenților cât de ușor se pot obține rezultatele, după care i-am pus și pe ei să aplice ceea ce au văzut și învățat!
Nu există metodă mai bună de  învățare decât practica!

Iată aici și câteva secvențe de la prezentarea pentru Resursele Interioare

Vrei să „furi” și tu această tehnică?
Urmărește video de mai jos și Învață, Crește iar apoi, Dăruiește mai departe pentru că, nu-i așa, dar din dar se face rai!

Ce părere ai despre această tehnică?
Ți-ai identificat Resursa pe care vrei să o folosești?

Spune-ți părerea în chatul de mai jos!

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si dai apoi click pe Mă Abonez!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-20T15:43:54+02:00 27 mai 2016|

4 Comentarii

  1. […] experienţelor cele mai înalte despre viaţă. Astfel putem obţine o colaborare eficientă între resursele noastre interioare, între inteligenţa şi conştiinţa noastră profundă, astfel încât să scoatem la suprafaţă […]

  2. […] că personalitatea umană nu este un întreg omogen, ci este alcătuită din mai multe părți sau resurse interioare. Aceste resurse au diferite calități și abilități care ne construiesc personalitatea și ne […]

  3. […] Identificarea resurselor interioare reprezintă o primă parte importantă din tehnica resurselor interioare, o tehnică extraordinară de lucru pentru rezolvarea anxietății, fobiilor, durerilor fizice, emoționale sau psihologice. Tehnica are la bază această cunoaștere interioară și lucrul cu propriile resurse. […]

  4. […] fi dacă am privi universul interior, ființa umană ca fiind un angrenaj delicat compus din elemente componente, din ansamble care […]

Lasa un comentariu

test