Tu Ce Vârstă Ai?

Am întâlnit atât de multe persoane care spun că e prea târziu să mai facă ceva. Care „au ajuns la o vârstă” la care treaba lor e terminată și drept urmare nu mai au un rost.

Mulți dintre cei care ajung la pensie ajung de foarte multe ori și la o stare de depresie pentru că și-au pierdut scopul în viață! Dintr-o dată, nu mai au nici un rost, nici o utilitate și atunci… ce ești tu dacă nu ai un scop?

Tu ce varsta ai?

De câte ori nu ai auzit chiar tu pe cei mai „în vârstă” spunând că „a trecut vremea lor„? Ca și când ar fi doar o anumită vreme, doar o anumită perioadă de timp pe care au avut-o alocată și care acum a trecut!

Dar dacă am gândi că viața începe abia la 60 de ani? Sau la 70! Ce am face atunci? Câte am întreprinde? Câte am realiza?

Vârsta, ca multe alte aspecte din viața noastră, este o alegere! Când spui că ai o vârstă te referi mai degrabă la cum te simți sau la data nașterii?

Tu ce vârstă ai?

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-24T16:06:35+02:00 23 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test