Transformările Interioare – Interviu cu Mark Andreas

În premieră în România, Asociația Română de Hipnoză și Pro Succes Training organizează în perioada 15-17 Iunie primul training de Formare Internațională în Procesul pentru Transformările Interioare (Core Transformation).

În acest workshop inedit de 3 zile, Mark Andreas va preda celor prezenți tehnica Core Transformation printre alte procedee de efect precum Alinierea Pozițiilor Perceptuale și Reimprimarea Cronologiei Parentale.

Am avut bucuria de a-l avea invitat pe Mark pentru un interviu în care acesta a expus povestea Core Transformation și a workshopului care urmează să se desfășoare în România.

În partea a treia a acestul interviu Mark continuă să explice procesului Core Transformation precum și progresia pe care o poate avea participantul odată ce asimilează tehnicile predate. De asemenea, Mark detaliază maniera în care cursul Core Transformation poate mulțumi participanții, indiferent de motivațiile acestora, deoarece, programul folosește însuși limitele impuse de fiecare persoană în parte drept carburant al experienței transformaționale.

Mark vorbește, din experiența lui de coach și despre faptul că programul nu este limitat de diferențele de perspectivă dintre el și cursant deoarece, schimbarea este declanșată din interior, iar cel ce re această experiență îi va acorda astfel credibilitate.

Urmărește interviul mai jos:

Eugen Popa: Ai menţionat posibilitatea oamenilor care vin la workshop de a deveni traineri.

Se poate considera participarea la workshop ca un pas înainte pentru ei, înspre a deveni viitori traineri în Core Transformation?

Mark Andreas: Bineînţeles că da.

Eugen Popa: Primul pas – asta nu înseamnă că prin simpla participare vor deveni traineri, însă este un prim pas în acea direcţie.

Mark Andreas: Exact. Dacă vrei să devii trainer al procesului Core Transformation, atunci cu siguranţă primul pas este participarea la trainingul live, în urma căruia vei câştiga experienţă în a ghida alţi oameni prin proces, în a te ghida pe tine însuţi.

După cum am mai spus, o să fie mulţi asistenți care pot interveni,pot evalua, dar chiar şi prezenţa mea şi a ta aduc plus valoare.

Ulterior, paşii următori ar fi să devii un asistent în cadrul trainingului. Odată ce ai fost participant la training, ulterior poţi găsi un training la care să vii unde tu să fii unul din asistenți.

Iar aceasta este o modalitate de a câştiga extra experienţă cu toate lucrurile complicate şi neaşteptate ce pot avea loc. Să ajuţi şi să intervii şi să te întrebi „Cum aş putea rezolva asta?” „Cum putem lucra cu această experienţă?”

De obicei, oamenii devin traineri după câteva cursuri, ulterior obţinând şi materialele necesare trainerului.Acolo există toate detaliile. Un manual al trainerului, numeroase resurse pentru cum să creezi tu singur un training de succes.

Eugen Popa: Super! Consider aceste ca lucruri ca fiind nişte informaţii foarte, foarte valoroase. Ştiu că mulţi oameni sunt foarte interesaţi de a merge mai departe. Acest workshop o să aibă loc în România, iar noi oferim acest training şi celor care nu pot veni în România. Aceştia pot participa la training live, online şi să urmeze toţi paşii în varianta live, online.

Poţi confirma, Mark, ceea ce am spus?

Mark Andreas: Da, într-adevăr.

Eugen Popa: În mare, cam aşa funcţionează lucrurile. Practic, pentru cei care se uită acum la acest video, şi sunt interesaţi să înveţe Core Transformation pentru a continua şi a avansa către o practică serioasă, puteţi participa, aşa cum am spus, la acest workshop, fie venind în Bucureşti, România, un loc minunat, un oraş frumos cu oameni frumoşi. Aşadar, puteţi veni aici pentru a urma trainingul live cu Mark Andreas. Dar dacămnu aveţi posibilitatea de a face asta, nu-i nicio problemă. Pentru că puteţi participa la acest workshop oriunde în lume v-aţi afla, atâta timp cât aveţi acces la internet, puteţi participa la training.

Veţi putea parcurge toţi paşii predaţi şi veţi putea practica oriunde vă aflaţi. În acest sens nici nu există limite. Spune-mi, Mark, de ce ar trebui oamenii să participe la acest workshop pe care urmează să-l susţii?

Mark Andreas: O întrebare foarte potrivită. Există foarte multe metode de transformare pe piaţă, aşadar de ce ai veni la Core Transformation? Ce-l face pe acesta unic? Felul în care-mi place s-o spun este că ceea ce-l face unic este faptul că problemele sau lucrurile cu care ne confruntăm  în viaţă,care ne ţin pe loc, care nu ne permit să mergem înainte, acestea sunt cele care ulterior,folosind procesul Core Transformation, se transformă în limitări care deschid uşi către această experienţă transformatoare.

Consider acesta a fi un lucru foarte profund. Aceste părţi ale noastre pe care poate că le avem deja de mult timp şi vrem să scăpăm de ele, sau să le reparăm sau despre care ne dorim pur şi simplu să nu mai fie acolo … Să folosim un proces prin care ajungem să descoperim nu doar că respectivul lucru este ceva de valoare, dar de fapt conţine chiar soluţia pe care o căutam la respectiva problemă.

Aşadar, este o modalitate foarte elegantă de lucru. În care soluţia vine din interior şi, ca practicant al acesteia, mi se pare că este o modalitate de lucru minunată. Asta pentru că, dacă am un client cu care poate nu cad de acord, respective perspectiva lui/ei asupra unui lucru sau soluţia crezută de el/ea.

Dacă încerc să-i conving de acest lucru, n-o să existe un rezultat prea bun. Dar dacă îi propui să parcurgem împreună un process în care ţie îţi vin toate răspunsurile.

Eugen Popa: Foarte drăguţ!

Transformările Interioare - Meeting

Mark Andreas: Apoi când soluţia vine din interior, au mai multe şanse s-o asculte. Un alt lucru ar fi faptul că este foarte uşor de făcut; eu nu am de unde să ştiu soluţia perfectă pentru altcineva.

Ceea ce eu cred că ar putea fi soluţia potrivită, ar putea fi, de fapt, incorectă. Aşadar este un proces care ţine cont foarte mult de cealaltă persoană, iar în acelaşi timp, formatul său ne permite să accesăm o inteligenţă profundă, care se află în interiorul nostru, al tuturor.

Eugen Popa: Cu siguranţă, aşa este.

Acest curs este special conceput pentru a fi accesibil tuturor. Nu este nevoie să ai o pregătire în prealabil în NLP, psihologie sau alte forme de terapie. Cu toate acestea, practicienii cu experiență în NLP care utilizează deja aceste procese vor găsi în acest curs posibilitatea de a obține cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și extinde și cultiva cu înțelegere și precizie mai mare practica.

Vrei să fii mai bun în ceea ce faci? Vrei să descoperi adevărata armonie interioară? Vrei să ajuți oamenii printr-un proces profund de redescoperire și schimbare?

 Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

2023-07-09T21:28:49+02:00 30 mai 2018|

1 Comentariu

  1. […] Mark Andreas, fiul renumiților traineri NLP Steve și Connirae Andreas, va susține un curs intensiv de 3 zile în care va preda două dintre cele mai frumoase, iubite și eficiente tehnici din NLP: Core Transformation și Alinierea Pozițiilor Perceptuale. […]

Lasa un comentariu

test