Terapia Resurselor – Primul Training de Formare Clinică din Europa

Am reușit!

Primul Training de Formare Clinică în Terapia Resurselor din Europa a avut loc la București!

Am încheiat cu mare succes primul modul, urmând ca al doilea modul să aibă loc la finele lunii Septembrie.

A fost extraordinar! Participanții ne-au întrecut așteptările prin dorința lor de a învăța, prin curiozitatea și seriozitatea de care au dat dovadă și prin transformările minunate prin care au trecut și modul exemplar în care au aplicat informațiile primite.

Pot spune cu bucurie și mândrie în același timp că Terapia Resurselor și-a făcut o intrare triumfală în Europa și că este cu siguranță începutul unui parcurs minunat, de care se vor bucura nenumărați oameni, atât profesioniști cât și publicul larg.

Sunt cu atât mai bucuros cu cât această intrare a avut loc la în România, la București!

Am avut patru zile intensive la finalul cărora plecăm cu toții acasă încărcați de informații și de experiențe.

În prima zi am discutat despre conceptul de bază și filozofia din spate care face Terapia Resurselor să fie atât de eficientă, pentru ca apoi să dezvoltăm aceste concepte tot mai mult, cu fiecare nouă zi.

Am explicat, demonstrat și apoi practicat cu toții pentru ca informația primită să nu fie doar teoretică ci mai ales practică. Nu există proces de învățare mai eficient, mai rapid și mai profund ca practica. Adevărata cunoaștere nu vine din cărți, sau când cineva îți explică ceva, ci atunci când TU practici și aplici și experimentezi în mod direct acea cunoaștere, acea informație.

De aceea ne mândrim că în cadrul programelor oferite de noi, vei găsi nici măcar unul care să nu includă parte practică. Iată mai jos câteva secvențe chiar din prima zi de curs. După ce în cursul dimineții am discutat despre concepte și principii, în partea a doua a zilei am trecut la practică și am început imediat să aplicăm cele învățate.

După ce în prima zi am aflat despre diferitele condiții sau stări ale Resurselor, am continuat în ziua a doua prin a descoperi cum putem rezolva Conflictele Interne cu care ne confruntăm în fiecare zi.
Care sunt acestea? Ori de câte ori vrei să faci ceva dar nu te poți decide, insomniile, nehotărârea, toate acestea sunt conflicte care pot fi rezolvate foarte ușor cu ajutorul Terapiei Resurselor.

VREI ȘI TU SĂ ÎNVEȚI? VINO LA URMĂTORUL MODUL!

În zilele trei și patru am învățat cum să rezolvăm teama de a vorbi în public, stările de depresie și de ruminație, stările de tristețe și de durere sufletească. Informația este acum din ce în ce mai clară și mai ușor de accesat și utilizat iar participanții încep deja să aibă un folos personal direct din practica pe care o realizăm de cel puțin trei ori pe zi.

Apar multe înțelegeri, realizări și vindecări sufletești iar starea de spirit este una de entuziasm și bucurie.

Am încheiat cu succes Primul Modul al Trainingului de Formare Clinică în Terapia Resurselor și acum suntem pregătiți de practică, experimentare, descoperire și realizări.

Sunt încrezător în abilitățile și potențialul fiecărui participant și știu că au informația și experiența necesară să obțină rezultate extraordinare atât pentru ei, cât și pentru cei din jur.

De-abia aștept Modulul Doi unde vom continua această călătorie minunată și vom descoperi nenumărate noi modalități de utilizare a Resurselor Interioare. Vrei să ni te alături la Modulul Doi? Dă click AICI și scrie-mi un mesaj!

 

Dar eu am vorbit destul. Hai să vedem ce au de zis participanții la acest training!

Informație nouă din punct de vedere conceptual, dar prezentată de către Trainer cu un talent pedagogic deosebit, astfel încât a fost relativ ușor de asimilat. M-a atras foarte mult noutatea informațiilor și demonstrațiile LIVE cu rezultate evidente. Mi-a plăcut practica tehnicilor prezentate, implicarea și asistența Trainerului în fiecare caz practicat.
Am vrut să particip la acest training pentru a înțelege modul de funcționare a creierului și a minții și pentru a practica Terapia Resurselor.

Apreciez în mod deosebit munca de pionierat facută de Trainer pentru a traduce, interpreta și pune în practica a acestui domeniu nou, dar atât de util și eficient cu rezultate spectaculoase, Terapia Resurselor. Trainerul este foarte bine pregătit și reușește să transmită într-un mod deosebit de plăcut informații noi utilizând metafore, exemple și experiența proprie care este foarte bogată. Discuțiile au fost libere și toate intrebările adresate au primit răspunsuri competente. Aștept cu mult interes partea a doua a Cursului.

Gabriela Aronovici, Expert IT

Informația o percep ca fiind foarte valoroasă, atât pentru mine personal, cât și pentru munca mea. Mi-a răspuns la multe întrebări pe care mi le puneam despre modul în care reacționez la diverse situatii din viata mea. De asemenea m-a ajutat sa înțeleg mai bine și modul în care as putea să abordez actul terapeutic pentru a fi cat mai eficient.

Am fost surprinsă să îmi dau seama cat de simplu poate deveni ceva ce părea foarte complicat și de faptul că poți găsi resurse neexplorate în propriul tău „bagaj””

Am venit la acest curs pentru că știam că Eugen face cursuri de calitate.

Trainingul mi s-a părut foarte util atât pentru viata mea personală, cât și pentru ajutorul pe care l-aș putea acorda pacienților din aceasta perspectivă. Am găsit răspunsuri la întrebările pe care mi le-am pus de multe ori în legătură cu posibilitatea cuiva de a-și gestiona emoțiile de care este conștient și pe care totuși nu le acceptă sau care nu-i plac, despre cum poate scăpa de ruminații sau alte aspecte din viața lui care îl obosesc și îl încurcă. După curs am simțit că văd altfel multe lucruri, că sunt mai relaxată. Practica a fost suficientă, am înțeles tot ce s-a predat. Desigur că pe măsură ce voi începe să lucrez îmi voi da mai bine seama dacă am neclarități.

Carmen Mavrochefalos, Medic

Acest curs mi se pare foarte util pentru orice om! M-a surprins rapiditatea cu care funcționează și m-a atras modul de lucru al formatorului împreună cu informația prezentată!
Am ales să particip atât pentru evoluția mea cât și pentru a ajuta alți oameni!
Ioana Brebeanu (Păcuraru), Psihoterapeut și Terapeut bowen!

La întrebare „Ce părere ai despre informația prezentată?” Adela ne-a spus că este „mai mult decât foarte bună… excelentă, de-a dreptul încântată. Aplicabilă și cu rezultate măsurabile într-un timp relativ scurt.”

Ce te-a surprins cel mai mult?

Faptul că prin mintea noastră putem fi orice, oricând și oricum și că toate pot fi controlate.

Am dorit să particip la acest curs pentru că mintea umana este o mare fascinație pentru mine

În doar câteva cuvinte pot spune că am fost fascinata. Mereu aveam senzația că doresc să știu cât mai multe lucruri despre modul de lucru. Întrebările pe care le aveam mereu în minte, pe parcursul cursului și-au găsit răspunsul. Sunt conștientă de faptul că fixându-ne partea de teorie și lucrând practic, această terapie va da rezultatele la care ne așteptam.

Eugen este un pedagog bun care răspunde tuturor categoriilor de cursanți, explicațiile sunt clare, pe înțelesul fiecăruia și aproape întotdeauna sunt exemplificate prin practica aplicată de el. Este o metodă excelent de lucru!

Alegând o astfel de metodă de lucru prin care nu se zgârcește în a ne da informații cât mai exacte și complete, consider că va putea fi catalogat ca unul dintre cei mai buni traineri și poate fi mândru de ceea ce clădește. Acceptarea schimbului de informații dintre trainer și noi va conduce la creșterea și dezvoltarea acestui prim și minunat grup… Cred că aă putea să mă gândesc că vom fi precum sunt cărțile dintr-o biblioteca, adică „o forță de resurse” în aceasta terapie.

Mulțumesc Eugen și Angela!

Adela Vladislav

Informația de foarte bună calitate, prezentarea dinamica și „la obiect’, structurarea informației logică și cursivă. Excelent!

M-a surprins foarte tare rapiditatea cu care acționează această tehnică și mi-a plăcut partea demonstrativă și apoi practica pe fiecare tip de subiect.

Practic deja o tehnică asemănătoare dar accesul la mai multă info este destul de limitat. Am găsit în Terapia Resurselor o alternativă foarte bună și am vrut să învăț și să înțeleg mai mult decât până acum.

Cursul mi-a depășit așteptările, atât ca și informații cât și ca rezultate. Practica ar mai fi avut nevoie de timp suplimentar mai ales pe subiectul ultimei zile. Vă rog sa nu schimbați nimic! Sunt cele mai tari cursuri din toate la care am fost eu până acum!

Camelia Cringus, Consilier Dezvoltare Personală și Hipnoterapeut

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Mai Mult!” heading=”Ți-a Plăcut Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-20T16:17:07+02:00 26 aprilie 2016|

1 Comentariu

  1. […] care au intrat normal în perioada aceasta şi care au parte de bufeuri. Jumătate din paciente vor primi tratament hipnotic, în timp ce cealaltă jumătate va primi o altă terapie […]

Lasa un comentariu

test