Terapia Resurselor – România pe Primul Loc în Europa

Terapia Resurselor aduce o schmbare!

Duminică, 2 Octombrie a fost o zi specială pentru mine și pentru mulți oameni minunați. Alături de 15 persoane extraordinare, am deschis un drum nou în Europa, punând bazele unei noi tradiții în universul metodelor de tratare, vindecare și excelență umană.

Lumea este acum mai bogată prin acești specialiști care cunosc, aplică și excelează în utilizarea unei tehnici minunate: Terapia Resurselor!

Cu alte cuvinte, am încheiat Primul Training de Formare Clinică în Terapia Resurselor. Atât primul din România cât și primul din Europa!
În clipa de față, România este pe primul loc în Europa ca număr de practicanți certificați internațional în aplicarea clinică a Terapiei Resurselor.

Acest training de formare a rupt multe bariere, a dărâmat multe recorduri precum și multe prejudecăți și, mai presus de toate, a luminat multe suflete, multe inimi și multe minți.

Importanța acestui training depășește cu mult dincolo de cele 8 zile pe care le-am petrecut împreună, se duce chiar dincolo de cei 15 absolvenți care au terminat cu succes formarea și care au trecut cu brio examenul de final. Efectele sale vor fi resimțite de sute și mii de oameni care vor beneficia din plin de această cunoaștere și de expertiza acestor terapeuți!

Sunt absolut încântat că la un 1.5 ani de la momentul în care am intrat în contact cu această minunată modalitate terapeutică, am reușit să o dăruim mai departe și altora și, desigur, sunt foarte mândru că acest lucru s-a petrecut în România! Și cred că și TU ar trebui să fii! 🙂

Trainingul a avut loc în două Module, primul fiind realizat în luna Aprilie 2016 iar al doilea încheindu-se pe 2 Octombrie.

Am realizat și 3 transmisiuni LIVE de la acest training astfel încât lumea să poată vedea În Direct cat de simplu, de ușor și de rapid putem obține rezultate folosind Terapia Resurselor.
Aceste înregistrări sunt deja online pe contul meu de Facebook dar le voi acorda toată atenția cuvenită separat, în articolele viitoare pe care le voi scrie pentru fiecare video în parte.

Mai jos ai câteva imagini surprinse în timpul cursului (Modul 2) unde poți vedea oamenii la lucru și atmosfera relaxată și ne-bățoasă în care învățăm!

Maparea Resurselor Interioare

Terapia de Cuplu

Absolvire

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-15T20:42:56+02:00 7 octombrie 2016|

2 Comentarii

  1. […] (Terapia Resurselor) este o chestie interesantă. Am descoperit-o acum un an jumate, m-am dus în Asia, am învăţat […]

  2. […] spune cu bucurie și mândrie în același timp că Terapia Resurselor și-a făcut o intrare triumfală în Europa și că este cu siguranță începutul unui parcurs minunat, de care se vor bucura nenumărați […]

Lasa un comentariu

test