Terapia Resurselor – Prezentare Gratuită

Marți seara, pe 6 Octombrie am prezentat în București informații foarte importante pentru cei care vor să fie mai buni Traineri, Terapeuți sau Coach, dar și pentru cei care vor să aibă o viață fericită și în armonie cu ei înșiși!

Terapia Resurselor

Ne-am bucurat de o prezență numeroasă atât în sală dar și pe internet, prin transmisiunea LIVE ONLINE a prezentării, cu oameni urmărindu-ne în direct, din Europa, Asia si Statele Unite!
Cu toate acestea, unele persoane nu au ajuns la timp pentru a vedea prezentarea și m-au rugat să fac disponibilă înregistrarea.

Ei bine, am vorbit cu echipa noastră tehnică și am reușit să o edităm tot ce era necesar pentru a putea să îți pun acum la dispoziție această înregistrare video a prezentării!
Pentru a te bucura de ea, click pe linkul de mai jos:

Vrei să această tehnică excelentă pentru a te ajuta și pentru a-i ajuta pe ceilalți? Vino la Workshopul Specializat de Terapia Resurselor! Înscrie-te AICI.

 

ATENȚIE: Mai avem 3 locuri disponibile la Workshopul Specializat de Terapia Resurselor de weekendul viitor, 17-18 Octombrie!
Dacă te înscrii folosind linkul din acest email, poți beneficia în continuare de o REDUCERE de 100 RON!
Dacă mai vii cu un prieten, atunci atât tu cât și prietenul aveți ÎN PLUS, încă o REDUCERE de 50 RON fiecare!
CLICK AICI pentru a prinde un loc acum!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-10-08T00:47:20+02:00 8 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test