Terapia Resurselor – Prezentare Gratuită și Demonstrație

Am vorbit azi despre feblețea mea, Terapia Resurselor!

Am prezentat conceptul din spatele acestei tehnici și am explicat cum și de ce funcționează și care sunt principiile pe care se bazează această metodă atât de elegantă și de eficientă!

Terapia Resurselor susține că suntem alcătuiți din Resursele noastre interioare, cu bune și cu rele, tot așa precum o echipă este alcătuită din membrii săi, sau o companie din angajații săi. Cu cât aceștia se cunosc mai bine și colaborează mai frumos și mai armonios, cu atât mai bine și mai sănătoasă este respectiva persoană, atât mental cât și emoțional, fizic și spiritual.

De obicei, când vorbim despre mintea subconștientă ne referim la acele aspecte ale ființei noastre de care nu suntem conștienți sau la care nu avem acces în mod direct și rapid. Profesor Emmerson însă, se referă la Subconștient ca fiind mai degrabă un depozit care găzduiește Resursele. În fiecare clipă a vieții noastre, noi manifestăm o (singură) Resursă, restul rămânând în acest „depozit”. Când o altă Resursă iese în față, ajunge în plan conștient, cea de dinainte se retrage sau este împinsă înapoi în acest depozit interior iar cealaltă îi ia locul.

Această metodă poate fi utilizată atât în scop terapeutic, pentru a îndrepta un anumit comportament sau a rezolva o problemă mentală sau psihosomatică cât și ca o unealtă excelentă de dezvoltare și perfecționare personală.

Foarte foarte pe scurt, Terapia Resurselor observă 8 tipuri de probleme cu care o Resursă se poate confrunta, numite generic, patologii. Acestea sunt depistate și apoi catalogate într-un proces de diagnostic (care nu are nici o legătură cu diagnosticul medical desigur) pentru a putea fi apoi rezolvate.
Pentru a putea rezolva aceste patologii, Terapia Resurselor oferă un protocol, o serie de 12 pași care sunt utilizați în funcție de patologia diagnosticată. Astfel, dacă spre exemplu o Resursă are Patologia 5, atunci știm că trebuie să utilizăm pașii 1, 2, 5, 8, 9, și 10 să zicem.

Terapia Resurselor ușurează astfel enorm de mult procesul de vindecare și vine atât în sprijinul specialistului cât și al clientului, generând rezultate rapide și profunde.

Mai jos ai înregistrarea video a prezentării pe care am susținut-o unde detaliez mai mult aceste informații. Prezentarea s-a încheiat cu o scurtă demonstrație care ne arată cât de ușor și rapid putem obține transformările dorite atunci când accesăm Resursa potrivită. În această seară, Mariana a fost cea care a dorit să își rezolve blocajul pe care îl avea legat de exprimarea într-o limbă străină. În doar 5 minute, dintr-o persoană timidă și inhibată căreia îi era teamă să scoată două cuvințele, Mariana s-a schimbat radical și a început pur și simplu să turuie și să nu îi mai pese de ce spun alții ci să vorbească pur și simplu, în mod natural.

[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=tXb2lawtPFk”]

Vrei să înveți și tu această tehnică? Vrei să ai o viață mai bună? Vrei să îi ajuți pe ceilalți? Acum poți!
Te invit la următorul Training de Formare în Terapia Resurselor care va avea loc anul acesta în București în două module de câte 4 zile fiecare. Vino alături de noi să învățăm și să creștem împreună și astfel să contribuim la o lume mai bună.

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Să Aflu Mai Multe!” heading=”Ți-a Plăcut Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

PS: Spread the Dragostea! Recomandă și altora acest articol!

2023-07-21T15:27:51+02:00 6 aprilie 2016|

1 Comentariu

  1. […] Eugen Popa: Tot auzim despre Terapia Stărilor Ego, Terapia Resurselor și Terapia Părților. Te rog să ne explici care este diferența sau care sunt principalele diferențe între Terapia Stărilor Ego și Terapia Resurselor? […]

Lasa un comentariu

test