Tehnici Pentru Succes – Învață Crește Dăruiește

Puterea Minții este fantastică! Cu toții știm asta desigur, nu?

În această ediție a emisiunii Învață Crește Dăruiește am discutat despre două Tehnici pentru Succes menite să te ajute să ai o viață Fantastică!

Succes

Prima tehnică pe care am prezentat-o, Linia Timpului, te ajută să cureți trecutul de tot ce te reține, înfrânează sau limitează și eliberat fiind astfel, să pornește pe drumul tău în plină forță!

A doua tehnică se numește Cercul Excelenței! Este o tehnică extrem de eficientă care îți permite să te încarci și să asimilezi toate acele calități pe care le dorești, pe care le admiri.
De multe ori oamenii își spun că nu sunt suficient de pregătiți, de apți de cunoscători, că nu au experiență, putere, valoare, merit ca să fie sau să aibă ceea ce-și doresc! Iar credința lor îi va elibera sau îi va bloca și limita! Folosind această tehnică, îți creezi propriul viitor, îți creezi viața așa cum o vrei tu, așa cum o visezi tu! Plină de bucurie, iubire, fericire, realizare, succes, reușită, familie, prieteni și orice altceva ai putea să îți dorești tu să ai.

Urmărește video pentru a înțelege cum să realizezi fiecare tehnică în parte și pentru a o aplica chiar acum în viața ta!

Vrei să afli mai multe despre cum poți să folosești Puterea Minții tale pentru a avea o viață de Succes? Abonează-te la Newsletter și primești mereu informații din acest domeniu!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-08-28T12:26:25+02:00 28 august 2015|

Lasa un comentariu

test