Tehnici Ideomotorii – LIVE Online

Corpul fizic este modul prin care subconștientul se poate exprima cel mai rapid. Noi vrem să ne folosim de corpul uman pentru a comunica direct și a afla informații de la subconștient. Aceste Tehnici ideomotorii sunt portițe, care prin intermediul unui protocol stabilit permit și facilitează această comunicare.

Acțiunile ideomotorii sunt acțiuni inconștiente, mișcări involuntare care sunt efectuate de o persoană în urma unor așteptări, sugestii . Cuvântul ideomotor este compus din ideo, adică “ideea” sau “reprezentare mentală” și motor, adică “acțiunea musculară”.

Așadar, tehniciile ideomotorii sunt modalități prin care reușim să comunicăm cu subconștientul. De cele mai multe ori, pe durata unei tehnici, unii oameni au fost nevoiți să intre într-o stare de transă. Asta înseamnă că acea persoană fie că dorește sau  îi este indusă această stare, are voința suspendată și mintea conștientă nu mai oprește comunicarea cu subconștientul. Astfel, partea ascunsă a minții noastre reușește să iasă în față și să se exprime. Există o singură excepție de la această regulă, unde se pot folosi semnalele ideomotorii fără transă. Tehnica Lebăda reușește această comunicare cu mintea subconștientă fără să altereze mintea conștientă.

Cele mai cunoscute tehnici care se folosesc de semnalele ideomotorii sunt:

Tabla Ouija

Mișcarea degetelor

Testarea musculară

Miscarea mâinilor

Scrisul Automat este o tehnică ideomotorie în care ai nevoie de un pix și o foaie pe care le oferi clientului tău. Îi induci o stare de transă, și menții atenția părți conștiente prin diverse imagini. În același timp adresezi întrebări sunconștientului, pe care el le v-a scrie pe foaie fără să influențeze n mod conștient și fără să realizeze ce se întâmplă. Controlul conștient lipseste total în această tehnică.

Testul muscular este o altă tehnică neinvazivă, care se folosește tot de răspunsuri ale corpului pentru comunicarea cu subconștientul. La fel ca și in tehnica pendului despre care am scris AICI, și în testarea musculară sau testul kinesiologic  vom primi răspunsuri cu “da” sau “nu”, clare și directe.

Tehnica Pendulului e una dintre cele mai simple, utilizate și cunoscute tehnici din lume. Iată cum funcționează:

 • Ai nevoie de un pendul. Îți poți face cu ușurință singur unul, punând un inel într-un lanț, ață sau sfoară. Poți să folosești orice alt obiect care să atârne.
 • Pune cotul pe masa, cu mâna îndreptată în sus și palma paralelă cu masa (încheietura mâinii va trebui indoită la un unghi de 90 de grade)
 • Ține pendulul între degetul arătător și degetul mare.
 • Stabilește o mișcare pentru “da” și una pentru “nu”. Poate fi o mișcare înainte sau înapoi, stânga sau dreapta. Alege prima mișcare care îți vine în minte pentru fiecare din cele două răspunsuri.
 • Începe cu câteva întrebări simple, cu răspuns foarte clar, și urmărește mișcările pendulului.
 • Poți începe apoi să pui orice întrebare subconștientului tău atât timp cât este cât mai simplă, clară și solicită răspunsul “da” sau “nu”.

Tehnici ideomotorii - Bob Burns

Tehnica Lebăda  a fost creată de Bob Burns în 2013 și deja este tradusă în peste 30 de limbi. Este cea mai simplă, rapidă și simplă modalitate de a comunica în mod direct și Conștient cu Subconștientul. Este o tehnică fascinantă pentru că nu se folosește de transă pentru a reuși un dialog între corp și mintea subconștientă.

Pe 23- 24 Septembrie, Bob Burns vine pentru prima data în București, pentru a susține un workshop în care va preda cele mai eficiente tehnici hipnotice pe care le folosește când lucrează cu clienții săi.

► Învață Tehnica Lebăda direct de la creatorul ei
► Învață cum să realizezi cu Succes orice ședință de terapie, chiar și cu cel mai dificil client, printr-un protocol unic creat de Bob Burns după 40 de ani de experiență ca terapeut
► Învață cum să transformi ședințele de terapie în Magia Vindecării
► Învață programul de Succes al lui Bob Burns pentru renunțarea la fumat
► Descoperă tehnici pentru Hipnoza de Grup

Pentru detalii și înscriere Click AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale și apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-10T20:15:19+02:00 23 august 2017|

3 Comentarii

 1. benta martin 28 august 2017 at 20:38 - Raspunde

  imi plac aarticolele si prezentarile dvs. si doresc sa vad cit mai multe prezentari .deasemenea as dori dvd ul cu tehnici de inductie hipnotica

 2. […] nu este nevoit să ofere prea multe detalii legate de problema sa. Se folosește de semnalele ideomotorii (mișcări și reacții musculare involuntare) care apar ca răspunsuri ale Subconștientului la […]

 3. […] uita că ne vedem în fiecare marți la ora 20 Live Online pe facebook și […]

Lasa un comentariu

test