Tehnica Rewind

Tehnica Rewind este una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapidă a cazurilor de atac de panică, fobii, Stres Post Traumatic și emoții puternice!
Această tehnică a fost creată inițial de către Dr. David Muss din Marea Britanie și se bazează pe Tehnica de Eliberare Rapidă a Fobiei, creată de către Richard Bandler.

Această tehnică este pe cât de simplă pe atât de eficientă!
Pe lângă această calitate atât de importantă, Tehnica Rewind mai bifează încă una cel puțin la fel de valoroasă: este una dintre acele tehnici rare care permit specialistului să ajute clientul fără ca măcar să cunoască conținutul problemei acestuia.

Tehnica Rewind

De-a lungul timpului această tehnică a fost testată în nenumărate cazuri, primul studiu fiind realizat chiar de Dr. Muss pe un eșantion de 19 polițiști care sufereau de Stres Post Traumatic.
Chiar și după doi ani de la aplicarea acestei tehnici, personale care au beneficiat de ea au raportat eliberarea completă de orice simptom asociat cu Stresul Post Traumatic.

Tehnica Rewind este utilizată cu mare succes în cazuri cum ar fi Stres Post Traumatic, probleme psihice survenite în urma unor accidente rutiere, abuz sexual, viol, atac la persoană, dezastre, genocid și orice alt eveniment traumatizant.

Tehnica Rewind este una dintre puținele metode recunoscute la nivel internațional drept o necesitate în tolba oricărui terapeut care lucrează cu probleme asociate cu traume psihice și Stres Post Traumatic.

Mai jos ai un video pe care l-am realizat LIVE pe Facebook în Septembrie 2016 în care am prezentat pașii acestei tehnici, pași pe care și TU îi poți învăța acum!
Aceasta este versiunea editată a acelei transmisiuni LIVE.
Dacă îți place ce vezi, te invit să vizitezi și video original pe care îl găsești aici și să îi dai un Like și un Share pe Facebook.

Videoclipul despre Tehnica Rewind

2023-07-15T23:26:46+02:00 19 septembrie 2016|

1 Comentariu

  1. […] atacuri de panică, fobii, Stres Post Traumatic și anxietate. Pe lângă efectele sigure, rapide, tehnica Rewind are şi avantajul de a fi […]

Lasa un comentariu

test