Tehnica Bowen – Relaxare Sau Terapie?

De curând am avut ocazia să vorbesc cu Mirela Aslan, Terapeut Bowen despre această metodă de lucru cu oamenii în cadrul emisiunii Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa și pot să spun că acum am o idee mult mai clară despre ce este și ce nu este Tehnica Bowen.

Mirela are o lungă și aș putea spune ilustră istorie în domeniul sănătății omului și de șase ani practică Tehnica Bowen, fiind acum printre puținii care au ajuns la nivel de Master.
Am fost foarte surprins să descopăr că programul de învățare al acestei tehnici și întinde pe o perioadă de patru ani (sau mai mult) pentru nivelul de bază. Dacă vrei să înveți chiar mai mult, atunci mergi la nivelul de master.

Tehnica Bowen

De-a lungul timpului am beneficiat de câteva sesiuni Bowen și pot să spun că m-am simțit foarte bine și relaxat. În timpul emisiunii i-am adresat Mirelei mai multe întrebări al căror răspuns le găsiți în interviul de mai jos.

Printre acestea se numără și:
Care este diferența sau asemănarea dintre Tehnica / Terapia Bowen și Terapia CranioSacrală?
De la ce vârstă se poate aplica Tehnica Bowen?
Poate oricine să învețe această metodă?
Ai nevoie de studii de specialitate anterioare pentru a putea învăța Tehnica Bowen?
De unde a pornit și care sunt bazele acestei tehnici?

Sunt convins că vei avea o mulțime de învățat din această emisiune, așa cum a fost și pentru mine.
Bucură-te de ea și dacă îți place ce vezi, te invit să te abonezi la canalul meu de Youtube și la newsletter-ul meu pentru a primi mereu informații din domeniul psihologiei și dezvoltării umane.
[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=KJnGC7GucmI”]

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Să Știu Fiu Mai Deștept!” heading=”Ți-a plăcut acest articol? Abonează-te!”]

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

 

2023-07-21T21:15:03+02:00 10 decembrie 2015|

Lasa un comentariu

test