Sunt Inconștient când sunt Hipnotizat?

O întrebare veche de când… Hipnoza! Multă lume se teme de hipnoză dar foarte puțini știu de ce. Dacă îi întrebi, de exemplu, ce înseamnă să fii hipnotizat, îți dau răspunsuri care mai de care mai interesante!

Teama este o emoție esențială a vieții, existenței noastre pe pământ! Fără ea, nu am fi supraviețuit mediului înconjurător! Teama de a fi hipnotizat este de fapt o formă de autoprotecție, este o expresie specifică a unei temeri generale de necunoscut. Acel necunoscut de unde ar putea sa apară prădătorul sau inamicul sau orice altceva care ar putea să dăuneze grav sănătății (sâc).

Pentru a elucida acest mister generator de disconfort al stării noastre mentale și emoționale, am creat un scurt video astfel încât să elucidăm odată misterul ăsta „înfricoșător”.

Adevărul este că șansa și succesul este al celor care care îndrăznesc. Lumea nu a avansat prin fricoși, ci prin cei care au decis că vor să afle cum stau lucrurile prin propria experiență, nu prin ce le-au zis alții sau ce au văzut ei la televizor! Au decis să aibă o viață de succes fiind proactivi, nu reactivi. Au ales să gândească, nu să primească informații regurgitate și gata preparate! Au ales să decidă ce vor să facă cu viața lor, nu să le spună alții ce să facă, să simtă sau să creadă. Iar acest lucru se aplică și în cazul hipnozei.

Poți rămâne în negura necunoașterii sau poți alege să își folosești Puterea Minții tale și să descoperi cât de fantastică este, atunci când o folosești… cu cap.

Părerea mea, mon cher!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol
.

2015-08-04T12:37:26+02:00 4 august 2015|

Lasa un comentariu

test