Stresul Conduce la Îngrășare – Stiri TVR2

Stresul Conduce la Îngrășare – Stiri TVR2

Obezitatea reprezintă, la ora actuală, una dintre cele mai frecvente boli cu care se confruntă lumea occidentală, iar studiile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că 39% dintre adulţii planetei sunt supraponderali iar 13% chiar sunt obezi. Motivele principale identificate de specialişti, care predispun oamenii la îngrăşare, sunt apetitul crescut, tahifagia, predilecţia pentru dulciuri, ingestia compulsivă şi sedentarismul.

În spatele apetitului crescut, a dorinței nestăvilită pentru zahăr şi dulce şi a sedentarității se află cauze profunde şi, pentru a rezolva problema mâncatului excesiv trebuie identificate şi eliminate toate aceste motive ascunse.

Stresul

Despre tendința de îngrăşare, stresul interior şi cele mai eficiente metode prin care putem să rezolvăm definitiv problemelele cu greutatea am vorbit în cadrul emisiunii Ora de Ştiri (TVR 2).

Hipnoza este metoda revoluționară şi extrem de eficientă care nu îți garantează că vei scăpa de kilogramele în plus peste noapte, însă cu siguranță îți poate potoli dorințele inconştiente şi în multe cazuri necontrolate de a mânca. Asta pentru că hipnoza nu lucrează cu mintea conştientă ci cu acel nivel al crezurilor, al emoțiilor şi al credințelor tale.

Mâncatul excesiv, la fel ca şi fumatul sau consumul de alcool este un rezultat al unui stres interior în urma căruia alegem excesele pentru că nu ştim cum să reacționăm. Prin intermediul hipnozei poți accesa acest nivel subconştient al minții tale unde poți să îți rescrii acele crezuri nefavorabile.

În aceeasi măsură şi cu aceeaşi eficiență şi Autohipnoza te poate ajuta să elimini cauzele care îți provoacă pofte necontrolate sau dependențe de orice natură. De reținut că nu este important comportamentul manifestat în exterior – fie că este vorba de mâncat în exces, dependența de dulce sau de fumat – ci aceea emoție, stresul interior care declanşează ceea ce se vede în exterior, comportamentul pe care îl manifestăm.

Dietele şi sportul sunt acțiuni exterioare pe care le impui asupra corpului tău, însă atâta timp cât tu nu lucrezi cu mintea şi cu resursele tale interioare, inevitabil te vei întoarce în punctul de plecare.

Urmărește mai jos intervenția pe care am avut-o în cadrul Orei de Știri de la TVR2 unde am dezbătut subiectul slăbitului cu ajutorul autohipnozei cu interlocutorul meu, Mihai Rădulescu.

Sunt convins că ți-am stârnit curiozitatea și că vrei să afli mai multe despre cum poți să ai un trup așa cum îți dorești, cu formele și kilogramele ideale pentru tine.
Dacă vrei să preiei frâiele asupra vieții tale, dacă vrei să fii în control, dacă vrei să decizi ce, cum, cât, când faci cu viața ta, ei bine, ești la locul potrivit!

În curând vom lansa un curs de Autohipnoză unde înveți cum să îți stăpânești viața, cum să scapi de problemele cu care te confrunți și cum să ai succes, exact așa cum ți-l dorești!
Sună prea bine? Poate.
Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Că click AICI și vezi ce au de spus cei care au participat la cursurile susținute de noi până acum. Dacă te inspiră vino și tu la acest curs de Autohipnoză și afli:
– Cum funcționează mintea
– Cum să creezi sugestii care creează transformări
– Tehinici de Autohipnoză
– Cum să preiei controlul asupra vieții tale

Dacă nu te interesează nici unul dintre punctele de mai sus, atunci nu pot decât să îți mulțumesc pentru timpul acordat și să te rog să îmi spui și mie cum faci să îți fie așa bine! 🙂

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-18T12:41:51+02:00 24 iunie 2016|

3 Comentarii

  1. […] persoană care este în stare să spună nu, mâncării. Sandra Roycroft-Davies, un specialist în slăbit şi hipnoterapeut de pe Harley Street, Anglia, a creat Slimpod, o voce înregistrată pe care o […]

  2. […] de gândire, de înțelegere și analiză și ajungem foarte ușor la stări profunde de stres, anxietate și uneori chiar […]

  3. […] modifică nu doar modul în care creierul răspunde la mâncare dar și la câștigul financiar sau stres.” „Asta pentru că vorbim despre același circuit de recompensă. Există indicii că hormonii […]

Lasa un comentariu

test