Ședință de Hipnoză LIVE

În LIVE-ul de marți am făcut o demonstrație de hipnoză cu Constanța, simpatica noastră câștigătoare a unei ședințe gratuite de hipnoză în urma concursului de săptămâna trecută.
Mulțumim, Consty pentru entuziasmul tău și pentru curajul de a participa LIVE pe Facebook! 🙂

Hipnoza LIVE

Am folosit Inducția Elman și tehnici de aprofundare a relaxării pentru a o ajuta pe Constanța să aibă mai multă încredere în ea, să nu se mai lase afectată atât de mult de critica celorlalți și să nu se mai simtă atât de dezamăgită atunci când nu obține rezultatul scontat deși a făcut tot ceea ce putea.

Prin inducerea stării de hipnoză am reușit să comunicăm ușor la nivelul subconștient al minții Constanței astfel încât sugestiile pe care i le-am oferit să devină realitatea și adevărul său. Prin exerciții mentale și tehnici de vizualizare, Constanța i-a permis imagisticii pe care i-am sugerat-o să fie cât mai reală în sistemul său. S-a lăsat călăuzită, condusă în această stare de transă astfel încât la sfârșit să prindă încredere și putere de sine.

La finalul ședinței ea s-a simțit foarte relaxată, atât mental cât și fizic. A descris această experiență ca fiind foarte intensă, s-a simțit plină de energie în momentul în care primea sugestiile și le-a acceptat. Vizualiza ce i se spunea și era foarte concentrată pe ceea ce se întâmpla, nu se putea gândi la nimic altceva. S-a simțit foarte bine în timpul transei.

Urmărește integral înregistrarea ședinței de hipnoza de marți cu Constanța:

Nu uita că ne vedem în fiecare marți la ora 20 Live Online pe facebook și youtube!

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale și apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-11T00:43:30+02:00 29 iunie 2017|

3 Comentarii

  1. Cami 30 iunie 2017 at 14:20 - Raspunde

    Mintea subconștientă nu stie ce e realitatea. Subconștientul este universul tău , infinitul tău, iar TU eşti creatorul, făuritorul propriei tale realități.

  2. Alex 1 iulie 2017 at 15:12 - Raspunde

    Excelent Eugen!
    Ne ajuta mult astfel de videouri

  3. […] 3 elemente importante ale unei sesiuni de hipnoză 1. Inducţia Aici îţi relaxezi mintea şi corpul. Cu cât eşti mai relaxat, cu atât mai uşor […]

Lasa un comentariu

test