Cum Îți Rezolvi Problemele Fără să Vorbești despre Ele

Terapiile Fără Conținut îți permit să lucrezi cu oamenii fără să cunoști detaliile problemelor cu care se confruntă.

Sunt mulți oameni care nu apelează la nicio formă de terapie deoarece le este jenă, teamă, simt un disconfort puternic când sunt nevoiți să vorbească despre problemele pe care le au. De multe ori problemele care îi apasă devin suferințe profunde deoarece deși au nevoie nici măcar nu încearcă să ceară ajutor.

În același timp, există și terapeuți care sunt afectați de detaliile, informațiile pe care clienții le oferă în timpul ședințelor de terapie. Sunt terapeuți care reușeșc cu greu să nu se implice emoțional și să nu preia energia și greutatea problemelor pe care oamenii le aduc în cabinetul lor.

Pentru ambele situații, tehnicile în care nu sunt necesare detaliile problemei devin esențiale. Da, oamenii pot fi ajutați fără să fie nevoiți să spună ceea ce nu își doresc.

Am vorbit marți Live pe facebook și youtube despre câteva dintre cele mai simple tehnici pe care le poți folosi pentru a-ți ajuta clienții să se elibereze de probleme fără să fie nevoiți să intre în detalii.

Tehnica Swish

Tehnica Swish este una dintre cele mai simple și eficiente tehnici pe care le poți folosi pentru autovindecare sau pentru a-ți ajuta clienții să depășească suferințele. Este una dintre cele mai importante tehnici din NLP și începe prin a identifica care este factorul declanșator pentru reacția sau comportamentul nedorit. Ce anume se întâmplă chiar înainte să ai acea reacție sau comportament?
Odată ce stimulul a fost identificat, i se cere clientului să își imagineze o o situație foarte atrăgătoare, o situație dorită despre cum ar fi viața sa odată ce problema a dispărut. Această imagine trebuie să fie foarte atrăgătoare și de foarte mare valoare/importanță pentru client.
Esența tehnicii este că această înlocuire a imaginii generează automat o schimbare a stării pe care clientul o are față de problemă.

Tehnica Flash

Tehnica Flash este o altă tehnică din NLP, absolut fenomenală, la fel de simplă dar nu și simplistă ca tehnica Swish.
Tehnica Flash este o tehnică complexă care se folosește și de stimuli vizuali, mișcare a ochilor, memorie sau kinestezie.
În tehnica Flash mai întâi scoți la iveală starea pe care vrea clientul să o atingă și apoi începi un proces pentru schimbarea căilor neuronale.

Linia Timpului

Linia Timpului este una dintre cele mai simple dar în același timp foarte eficiente tehnici care îți permit să re-vizitezi anumite momente din viața ta.
Este tot o tehnică de NLP care te ajută să conduci clientul înapoi în trecutul său și să afle astfel care este cauza problemelor cu care se confrunți.
Odată ce ai descoperit această cauză, poți apoi să o rezolvi, să o descarci de încărcătura emoțională și astfel, să se eliberezi de problema cu care se confruntă în prezent.

Tehnica Rewind

Tehnica Rewind este una dintre cele mai eficiente metode de rezolvare rapidă a cazurilor de atac de panică, fobii, Stres Post Traumatic și emoții puternice.
Această tehnică a fost creată inițial de către Dr. David Muss din Marea Britanie, care a susținut la începutul anului la invitația Asociației Române de Hipnoză primul Training de Certificare Internațională din România.
Tehnica Rewind este de asemenea una dintre acele tehnici rare care permit specialistului să ajute clientul fără ca măcar să cunoască conținutul problemei acestuia.

Terapia Resurselor

Această tehnică se bazează pe un concept propus de Paul Federn, unul dintre cei câțiva discipoli foarte apropiați ai lui Freud. Federn a propus ideea că Subconștientul este alcătuit din mai multe părți, sau aspecte ale personalității.
Acest concept a evoluat de-a lungul timpului, fiind mereu îmbunătățit de către urmașii săi ajungând astăzi să fie cunoscut drept Terapia sau Tehnica Resurselor. Tehnica Resurselor Interioare îți permite să alegi ce Resursă Interioară dorești să folosești în orice clipă a vieții tale.

Tehnica Lebăda

Tehnica Lebăda este una dintre cele mai eficiente și simple metode de comunicare cu Subconștientul, în care clientul nu este nevoit să ofere prea multe detalii legate de problema sa. Se folosește de semnalele ideomotorii (mișcări și reacții musculare involuntare) care apar ca răspunsuri ale Subconștientului la întrebările pe care le adresăm.

Tehnica a fost creată de Bob Burns, care vine în București la finalul lunii septembrie pentru a preda această minunată tehnică de lucru cu subconștientul. Mai multe detalii în curând.

Terapia Subliminală

Terapia Subliminală sau Tehnica Centrum este o metodă revoluţionară care ne ajută să apelăm la partea centrală a fiinţei noastre, cunoscută drept Centrum (sau Inteligenţa Superioară), element care se află în spatele tuturor reuşitelor noastre, ideilor, dorinţelor şi experienţelor cele mai înalte despre viaţă.
Astfel putem obţine o colaborare eficientă între resursele noastre interioare, între inteligenţa şi conştiinţa noastră profundă, astfel încât să scoatem la suprafaţă experienţele cele mai frumoase din viaţă şi să le retrăim în viitor.
Terapia Subliminală este una dintre cele mai simple, ușor de utilizat și mai eficiente metode terapeutice disponibile la ora actuală.

Dacă vrei să înveți una dintre cele mai rapide și eficiente terapii în care nu ai nevoie să intri în detalii legate de problema clientului tău, te invit pe 29 Iulie la Seminarul Practiv Intensiv Terapia Subliminală. Seminarul are loc în București, însă poți participa Live Online de oriunde te-ai afla. Pentru detalii și înscriere CLICK AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale și apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

 

2017-07-06T09:56:09+02:00 6 iulie 2017|
test