Tehnica Resurselor – Puterea Minții

Se spune ca Subconștientul nostru este fenomenal, fantastic, extraordinar, mirobolant și strălucit. Avem Resurse nebănuite care sunt absolute chijmanțuhoase (nu-l căuta în dicționar, căci nu-l vei găsi). Și chiar așa este! Sunt întru totul de acord dar… și ce-i cu asta?

Degeaba este Subconștientul mare și tare dacă nu știi să îl folosești.

Cea mai frustrantă dintre toate este sintagma „resurse nebănuite”! Adică, le ai, dar ești atât de tălâmb că nici nu știi că le ai. Apoi vine unul dăștept și îți face în ciudă zicându-ți că le ai, în timp ce tu TOT nu știi de unde să le apuci și cum să le folosești!

Extrem de frustrant!

Terapia Resurselor

Dar ce-ar fi dacă, nu doar că nu le-ai mai bănui dar chiar mult mai mult de atât, le-ai cunoaște foarte bine și le-ai folosi la capacitate maximă?

Cum ar fi dacă ai știi exact ce resursă să folosești și când, cât, cum?

Ca și cum ai avea o echipă închegată perfect, care lucrează excelent împreună, o echipă armonioasă și omogenă care trage la unison pentru succesul și reușita ta?

Eu zic că ASTA ar fi cu adevărat fenomenal, fantastic, extraordinar, mirobolant și strălucit!

Urmărește înregistrarea emisiunii Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa din 1 Octombrie 2015 în care vorbesc pe larg despre acest subiect fascinant și află cum poți chiar tu să lucrezi cu Resursele Tale Interioare.

 

Vrei să afli mai multe despre această metodă? Vino la Prezentarea Gratuită depsre Terapia Resurselor. Înscrie-te AICI.

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2023-07-24T19:48:53+02:00 2 octombrie 2015|

1 Comentariu

  1. […] la timp, bani, relații sau alte aspecte care țin mai mult de exterior și nu sunt controlabile. Resursele interioare însă se referă la puterea ta interioară, la acele roluri pe care tu le joci în viața ta, […]

Lasa un comentariu

test