Prima Prezentare Gratuită Marca Puterea Minții – Forma și Greutatea Ideală

Aseară, miercuri 19 August 2015 a avut loc prima prezentare gratuită marca Puterea Minții.
Cu o sală plină cu oameni dornici să descopere cum pot utiliza Puterea Minții pentru a obține ce și-au propus în viață, de la forma corpului la creșterea voinței sau o viață mai bună, de succes!

Tema prezentării de aseară a fost Obține Forma și Greutatea Ideală în Timp Record și Fără Efort și am discutat despre felul în care atitudinea interioară generează forma exterioară.
Prezentarea a fost desigur, una practică, Angela vorbind despre modul în care ne raportăm la hrană și cum putem să creăm obiceiuri mici care generează rezultate majore. Eu am introducs tehnica Set Point și am discutat Execrițiul de Observare care te ajută să fii conștient în timp ce mănânci și îți antrenează mușchiul Minții.

Celor care au fost prezenți, le mulțumim pentru interesul lor și pentru atenția și partciarea activă la acest eveniment.

Ai aici câteve imagini de la Prezentarea de aseară.

Dacă nu ai ajuns la această prezentare, sperăm totuși să ajungi la următoarea.
Pentru a te înscrie pentru o prezentare viitoare, dă click AICI

Foarte multe persoane din cele prezente au dorit să aprofundeze tehnicile și exercițiile practice pe care le-au învățat precum și să învețe tehnici noi, extrem de eficiente care să îi conducă la rezultatul dorit, Forma și Greutatea Ideală, în timp Record și Fără efort!
Care sunt aceste tehnici? Iată câteva dintre ele:
– Tehici de Vizualizare și Imagistică Mentală
– Tehnică de Auto Hipnoză – Bagheta fermecată a transformării personale
– Tehnica Resurselor Interioare – Lucrează cu acea parte din tine necesită atenția
– Camera de Control – Preia controlul asupra vieții tale și setează instant forma și greutatea corpului tău
– Tiny Habits (unic în România!) – Obiceiuri mici cu rezultate uriașe
– Tehnica Tabloului Personal – Desenează cum vrei să fii
– Monitorizarea Gândurilor – Obserlvă și controlează mintea ta

Pe lângă toate acestea, primești GRATUIT:
– O agendă personală de monitorizare a succesului tău (format electronic)
– 3 Înregistrări audio cu sugestii hipnotic create special pentru transformarea ta!

În plus, îți oferim următoarele BONUSURI:
– O ședință de 30 minute de coaching gratuit cu unul dintre noi (Angela sau Eugen) pentru a discuta exact nevoile tale și soluțiile cele mai potrivite pentru tine!
– Susținere continuă după ce participi la acest Seminar Intensiv prin grupul de suport la care au acces doar Alumni (cei care au participat la aceste Seminarii Intensive)
– Mesaje periodice cu informații de ultimă oră din domeniul sănătății personale care te vor susține în călătoria ta de succes! *
*- susținerea și implicarea noastră ulterioară, pe care o oferim de regulă clienților noștri cei mai implicați și mai serioși, angrenați în programe de coaching și hipnoză pentru care plătesc sute de euro pe lună!

Dacă tot ce am spus acum ți-a trezit interesul, atunci te invit să participi și tu la aceste Seminarii Intensive pentru a prelua în sfârșit controlul asupra vieții tale.
Click >>> AICI <<< pentru înscriere.

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-08-20T11:51:34+02:00 20 august 2015|

1 Comentariu

  1. […] de care vrem să scăpăm. Pot fi 2,3 kilograme dar pot fi și 15 kg care ne despart de propria greutate ideală pe care vrem să o […]

Lasa un comentariu

test