Descoperă Lumea Hipnozei – Prezentare Gratuită

Vreau să îți spun că sunt super bucuros să văd un interes din ce în ce mai mare față de programele pe care le oferim și să observ că Hipnoza este tot mai înțeleasă și apreciată în România!

Tot mai mulți oameni realizează cât de puternică și în același timp simplă și eficientă este această modalitate, atât pentru transformarea și dezvoltarea personală cât și pentru a-i ajuta pe toți cei din jur!

Lumea Hipnozei

Cum spuneam și în Prezentarea GRATUITĂ pe care am susținu-o aseară, hipnoterapia este o cheie care ne ajută să deschidem larg poarta către minunățiile din Subconștientul nostru.

Hipnoza este un dans în care colaborăm și cooperăm astfel încât să descoperim împreună cele mai bune soluții și variante prin care omul poate obține rezultatele dorite.

Știu că mulți au dorit să ajungeți aseară la Prezentarea Gratuită Descoperă Lumea Hipnozei dar programul nu a permis acest lucru.

De aceea am făcut ce-am știut eu mai bine (adică să găsesc soluții) și am transmis prezentarea LIVE pe Facebook!

Dacă nu ai reușit să vezi prezentarea, nu-i nimic! Am înregistrat tot și o poți accesa ACUM pe pagina mea, în întregime!

Ce vei vedea în această înregistrare?

– Explic cum funcționează mintea

– Explic cum funcționează hipnoza

– Fac un mic joc de imaginație cu cei din sală

– Fac o demonstrație de Hipnoză

Mai jos ai înregistrarea video a prezentării de ieri. NU UITA, Mai sunt doar DOUĂ Zile în care te poți înscrie la Singurul Training Profesional de Hipnoză din România!

În clipa de față despre Lumea Hipnozei mai avem doar TREI locuri disponibile iar unul sunt sigur că este al Tău!

2023-07-15T23:06:48+02:00 28 septembrie 2016|

2 Comentarii

  1. […] cred în hipnoză, doctoratul meu a fost despre hipnoză și cred că mulți oameni sunt hipnotizați spontan când […]

  2. […] să rostească mental cuvântul „relaxat.” Concluziile acestui studiu sunt evidente: hipnoza poate ajuta la îmbunătățirea vederii iar rezultatele rezistă în […]

Lasa un comentariu

test