Metoda SleepTalk – Cheia Fericirii Copilului Tău

Îmi iubesc copilul ca pe ochii din cap

Copiii sunt mâinile cu care atingem cerul

Este mai ușor sa construiești un copil puternic decât să repari un matur stricat.”

Acestea sunt doar câteva dintre zicalele și citatele celebre care ne reamintesc de aceste minuni ale vieții numite copii.

Ce înseamna Metoda SleepTalk?

Cu toții am fost copii, cu toții am râs, am plâns, ne-am jucat, ne-am culcat mai devreme decât ne-am dorit și ne-am sculat mult prea devreme când trebuia să mergem la școală!

Cu toții avem momente în care ne-am simțit iubiți dar și momente în care am simțit că suntem abandonați, părăsiți, neiubiți, trădați de părinții noștri.

Iar acesta este bagajul pe care noi îl cărăm de-a lungul timpului în această lume și pe care din păcate, inconștient, îl predăm mai departe copiilor noștri și uneori chiar și nepoților noștri.

A crește un copil este poate cea mai dificilă „muncă” dar în același timp și cea mai plină de satisfacții, de minunăție, de fericire.

În drumul său prin viață, omul caută ceva, de cele mai multe ori fără să realizeze asta.

Esența căutărilor NU este să aibă o casă, bani, partener de viață, nu este nici măcar să aibă un copil. Nu, esența este mult mai simplă. Scopul căutărilor noastre este Fericirea. Noi cu toții căutăm fericirea în fiecare acțiune pe care o întreprindem, cu fiecare gând și trăire.

Dar adevărata fericire nu se află în afara noastră ci în profunzimea sufletului nostru. Se regăsește în ceea ce ne spunem în fiecare clipa în intimitatea minții și inimii noastre. Fericirea nu este ceva ce obții ci ceva ce regăsești.

Metoda SleepTalk

Este ca și cum cineva (oare cine? 🙂 )a ascuns-o în suflețelul nostru și apoi ne-a dat drumul prin lume să o căutăm.

Un om fericit este un om mulțumit, liniștit sufletește. Este încrezător în puterile și valorile sale, este sigur pe el/ea, cu o stimă de sine mai solidă decât Muntele Everest.
Este acel om care poate să cânte ca și cum nu îl aude nimeni deși vocea îi răsună în toată valea sau care dansează ca și cum nu se uită nimeni, deși este în Piața Mare.

De-a lungul timpului am găsit o multitudine de tehnici, metode și informații generale pe care le putem folosi și utiliza pentru a a ne re-găsi fericirea. În timp am realizat că aceasta se creează și se consolidează prin crezurile și valorile pe care le avem de mici copii.

Cum spunea și citatul de la începutul acestui mesaj, „Este mai ușor sa construiești un copil puternic decât să repari un matur stricat.” Cu cât începem mai devreme, cu atât mai bine, mai sănătos!

De aceea am decis să focalizez căutările în direcția aceasta.

Și am găsit o nestemată. Am găsit cred una dintre cele mai simple și în același timp PUTERNICE tehnici pe care o putem folosi pentru crește, dezvolta și consolida Încrederea și Stima de sine a copilului (viitor adult).

Am fost binecuvântat să descopăr această metodă unică de a comunica cu suflețelul copiilor și am reușit să o aduc în România și să o prezint peste tot în lume, din Europa până în Asia și America Latină.

Iar acum vreau să îți spun și ție despre ea!

În Septembrie 2016 am făcut o prezentare LIVE pe Facebook în care am prezentat mai multe informații despre metoda SleepTalk Pentru Copii și poți să urmărești și tu acum această prezentare în video de mai jos.

Programul SleepTalk este cea mai simplă, eficientă, rapidă şi plăcută tehnică prin care poţi comunica cu sufletul copilului tău în timp ce acesta doarme. Această tehnică ajută la dezvoltarea încrederii de sine, este un program excelent de dezvoltare a inteligenţei emoționale încă din copilărie.

Iubirea este fundamentul vieţii. Iubirea necondiționată este modul prin care poţi să consolidezi sufletul copilului şi să-i araţi cel mai frumos drum în viaţă.
Programul SleepTalk se adresează în exclusivitate pentru lucrul cu copii, fiind o metodă extrem de eficientă care poate fi folosită de orice părinte, bunic, educator, psiholog, de orice persoană care are sau nu copii.

Cele mai mari probleme pe care le întâlnim la maturitate în proporţie de 80% se declanşează în urma unor evenimente, emoţii, trăiri din copilărie. De cele mai multe ori aceste suferinţe îşi au ca sursă momente din copilărie în care ne-am simţit neiubiţi, nedoriţi, neapreciaţi sau lipsiţi de înţelegere şi afecţiune.

Programul SleepTalk te ajută să lucrezi cu copilul la momentul potrivit, te ajută să rescrii aceste crezuri negative şi să influenţezi în mod pozitiv dezvoltarea copilului. Oferindu-i sugestiile potrivite îl poţi ajuta pe copil să înţeleagă că este iubit necondiţionat, să îi creşti încrederea de sine şi să-i întăreşti sentimentul de apartenenţă.

În momentul în care fundaţia sufletului copilului este puternică, solidă, dezvoltarea sa emoţională îl va ajuta să aibă un o atitudine pozitivă, care îl vor ţine departe de depresii, stres interior puternic, traume şi alte şocuri care îi pot influenţa comportamentul pentru toată viaţa.

Ce probleme poţi rezolva cu SleepTalk? Nervozitate excesivă, agresivitate,  timiditate, gelozie între fraţi, lipsă de implicare la şcoală sau grădiniţă. Această tehnică este extrem de eficientă pentru orice problemă cu care se confruntă copilul tău. O dată ce ai rescris acel program negativ prezent în subconştientul copilului, acesta nu va mai avea nevoie să manifeste acel tip de comportament negativ.
Cât de fericit vrei să fie copilul tău? Dacă răspunsul este foarte mult, te aştept joi 29 Septembrie începând cu ora 18:30 la clădirea Uzinexport, Blv. Iancu de Hunedoara nr 8 să înveţi paşii programului SleepTalk, să înveţi cum să susţii eficient dezvoltarea emoţională a copilului şi cum să-i transmiţi iubire necondiţionată.

Îți iubești copilul nu-i așa? Oferă-i șansa de a se simți iubit necondiționat, de a avea o viață fericită, orice s-ar întâmpla!
Vino la Seminarul Practic Metoda SleepTalk și învață cea mai simplă și în același timp cea mai Eficientă modalitate de a obține aceste rezultate minunate, și mult mai multe!
Click –> AICI <– pentru a te înscrie!

2023-07-15T23:24:53+02:00 20 septembrie 2016|

1 Comentariu

  1. […] Ce te face să-ți tresalte sufletul, să te umple de încântare și bucurie? Nu mai căuta fericirea! CREEAZ-O! Fiecare acțiune a ta poartă în ea esența […]

Lasa un comentariu

test