Magie – Ce Poți Face Cu 12 Ventilatoare și 2 Eșarfe?

Când vine vorba de magie te gândești automat la cineva îmbrăcat cu o mantie și o baghetă fermecată! Zâna cea bună sau vrăjitoarea cea rea, magicianul cel vestit sau ilustrul necunoscut care stă închis într-un turn și crează tot felul de poțiuni și amestecuri!

În ziua de astăzi, când suntem în continuă mișcare, schimbare și transformare, magia ne înconjoară de peste tot. Este cu adevărat magic să poți scrie un mesaj pe care îl citește mii de oameni, așa cum este acest articol. Este o magie să citești, să înveți, să comunici și să descoperi lucruri atât de minunate în fiecare clipă. Este magie să mânuiești curentul electric în fel și chip și astfel să poți obține atât de multe rezultate fantastice.

Magie

Există o legătură intrinsecă între magie și artă! Cele două sunt practic inseparabile. Mergi la un spectacol și apoi spui că a fost magic! Asculți o piesă muzicală sau urmărești doi dansatori care se mișcă… magic!

Ei bine, poți obține magie în nenumărate feluri. Daniel Wurtzel, un artist din Brooklin a reușit acest lucru creând o combinație cu adevărat magică folosind aer spațiu și eșarfe pentru a crea o atmosferă de vis!

Bucură-te de Magie!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2023-07-24T19:03:38+02:00 16 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test