Învață, Crește, Dăruiește cu Eugen Popa – 2015.10.15 – Terapia CranioSacrală

Joia aceasta am avut invitată la emisiunea Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa pe Mihaela Gugu, fondatoarea școlii de Terapie CranioSacrală (Metoda Upledger) din România.

Mihaela a locuit în Canada mai mulți ani și este de profesie inginer însă chemarea sa a fost lucrul cu mâinile, cu atingerea. După ce a lucrat mai mult timp ca reflexoterapeut, a descoperit Terapia CranioSacrală și s-a îndrăgostit de ea. Clienții au început să îi ceară tot mai mult să folosească această metodă în lucrul cu ei și astfel a aprofundat practica.
Apoi, după mai mulți ani de studiu și practică în Canada și Statele Unite a revenit în țară unde a deschis singurul centru oficial autorizat de Terapie CranioSacrală din România.

În această emisiune Mihaela ne spune o mulțime de lucruri interesante din care eu am învățat și descoperit multe informații pe care de-abia aștept să le aprofundez!
[vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=4kUDshjE0B4″]
Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.
2015-10-17T22:42:15+02:00 17 octombrie 2015|
test