SleepTalk – Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa

În emisiunea de marţi Învaţă, Creşte, Dăruieşte am vorbit despre dezvoltarea şi întărirea încrederii de sine, stării de bine şi fericirii copilului. În articolul următor vei descoperi cum poţi face asta printr-o tehnică extrem de simplă, rapid şi mai ales eficientă: SleepTalk!

90% dintre bolile fizice sau emoţionale cu care ne confruntăm la maturitate îşi au cauzele adânc înrădăcinate în copilărie. De cele mai multe ori, aceste cauze sunt însoţite de sentimentul abandonului, lipsei de iubire şi afecţiune. Copilul care nu se simte iubit, dorit, important, va dezvolta un tip de comportament anxios, agresiv, negativ.

Este clar că toţi părinţii îşi iubesc copiii, dar nu toţi ştiu cum să transmită acestă stare şi cum să ofere siguranţă şi încredere copilului. SleepTalk este una dintre cele mai simple şi eficiente tehnici prin care poţi să-ţi susţii copilul şi să-l ajuţi să aibă o dezvoltare emoţională armonioasă.

SleepTalk

Metoda SleepTalk a fost descoperită de John Goulding, apărând ca o necesitate în viaţa sa de părinte. Joane Goulding are o fetiţă care la vârsta de 7-8 ani era imobilizată într-un scaun cu rotile, fără să se mişte sau să încerce să vorbească. SleepTalk a fost creată pentru a comunica cu subconştientul copilului său, fiind singura soluţia prin care a reuşit să vorbească cu sufleţelul fetiţei sale. Tehnica a dat rezultate şi fetiţa a învăţat în timp să comunice, să se mişte, ajungând în 2-3 ani să aibă o viaţă normală.

Tehnica SleepTalk nu este o metodă terapeutică prin excelenţă, este însă o excelentă cale de comunicare cu sufletul copilului. La nivel subconştient avem crezurile, valorile, emoţiile care ne crează şi ne determină parcursul în viaţă. Începând să lucrezi încă din copilărie cu subconştientul, evoluţia copilului va fi una puternic pozitivă.

Să luăm câteva situaţii cu care părinţii se confruntă în mod uzual: agresivitate în relaţia cu alţi copii, pipi în pat, refuzul de a merge la grădiniţă, răsfăţ exagerat, minciuna, gelozie între fraţi etc. Toate aceste comportamente se dezvoltă din sentimentul şi credinţa că este lipsit de iubire. Ceea ce ai de făcut în acest moment este să îi corectezi acest crez, să elimini nesiguranţa şi să-i transmiţi la nivel subconştient iubirea necondiţionată, protecţia, încrederea şi sentimentul de apartenenţă.

Alte probleme emoţionale pe care le poţi îndrepta prin metoda SleepTalk sunt timiditatea excesivă, frica, sensibilitatea crescută, irascibilitatea etc. Această metodă te ajută să lucrezi atât cu problemele de comportament evidente ale copilului cât şi cu acele stări emoţionale care pot fi corectate pentru a-i creşte încrederea de sine şi pentru a-i crea o structură de comportament puternic pozitivă.

Practic, folosind metoda SleepTalk timp de 3 minute în fiecare zi, îţi poţi pregăti copilul pentru o viaţă împlinită! Aşa cum am mai spus, este o tehnică este extrem de rapidă, sigură şi eficientă. Aşa cu Joane Goulding spunea ” SleepTalk nu funcţionează doar în cazul în care nu o foloseşti”.

SleepTalk este o metodă puternică de dezvoltare personală şi educare a copilului, care poate fi folosită de orice părinte, bunic, frate/soră mai mare, educator, profesor, psiholog. Este o tehnică minunată pe care o poate învăţa orice persoană care interacţionează cu copiii.

Videoclipul despre SleepTalk

Eşti pregătit să îţi pregăteşti copilul pentru viaţă?

Te aştept joi 29 septembrie, începând cu ora 18:00 să descoperi cel mai eficient limbaj prin care poţi comunica în mod direct cu subconştientul copilului tău. Înscrie-te la seminarul SleepTalk AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2016-09-22T09:54:45+02:00 22 septembrie 2016|

Lasa un comentariu

test