Invață Crește Dăruiește cu Eugen Popa 2015.11.26 – Vindecarea Depresiei (II)

În această ediție a emisiunii continui discuția despre vindecarea depresiei și diversele modalități pe care le poți folosi pentru a ameliora și chiar vindeca depresia.

Depresia poate fii privită ca o reacție sau răspuns biologic și neuro-chimic precum și ca o manifestare psihică și emoțională.
Acționând asupra uneia dintre aceste componente, poți genera o reacție de re-echilibrare și armonie interioară care se manifestă pe toate planurile.
Medicina alopată se focalizează exclusiv pe aspectul chimic și caută să restabilească sănătatea doar din punct de vedere bio-chimic.
Cu toate acestea, veți vedea că există alte metode cu mult mai eficiente decât tratarea medicamentoasă a depresiei și care are rezultate pe perioade mult mai îndelungate de timp.
Oare ce rol pot avea culorile în tratarea depresiei? Muzica? Filmele? Prietenii? Familia?
Află o parte din răspunsuri în această emisiune.

[bagaformu list=”awlist4104884″ button=”Da! Vreau Să Scap de Depresie!” heading=”Vrei să scapi de Depresie? Află Cum!”]

Știi pe cineva care suferă de depresie? Suferi chiar tu? Atunci te invit la Seminarul Practic Intensiv de Vindecarea Depresiei care va avea loc pe 5 Decembrie unde vei învăța, practica și aplica tehnici și metode foarte eficiente de combatere și vindecare a depresiei.

Pentru înscriere CLICK AICIAi ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Împreună suntem mai puternici! Distribuie acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.


2015-11-30T17:14:23+02:00 30 noiembrie 2015|
test