Interviu cu Mark Andreas – Cum Îți Poți Îmbunătăți Relațiile

Eşti blocat într-o emoție sau într-o stare neplacută, cum ar fi depresia, furia, durerea, gelozia, frica, anxietatea, singurătatea, intimidarea?

Propriile emoţii îţi creează dificultăţi?

Ţi se pare că nu poţi trăi fără altă persoană?

Crezi că alți oameni ar trebui să îşi asume vina și să recunoască faptul că ți-au cauzat probleme?

Îţi place să îi enervezi pe cei din jur? Eşti sarcastic?

În curând vei avea posibilitatea de a învăța două tehnici minunate prin care îți poți recunoaște și modifica tiparele nefuncționale, prin care îți poți  schimba radical modul de abordare a relațiilor. Și când spun relații, nu mă refer doar la cele interumane, ci la toate relațiile tale, inclusiv cele cu obiectele și situațiile care îți crează mediul.

Core Transformation este un Proces de transformare personală de referință în domeniul NLP-ului, psihologiei și a spiritualități prin care te poți ajuta și poți ajuta oamenii să trăiască stări care cel mai adesea sunt exprimate ca fiind “Trăire”, “Pace Interioară”, sau “Unicitate”. Aceste stări minunate te vor ajuta să te raportezi diferit, într-un mod profund și pozitiv la toate relațiile din viața ta, să găsești si să dai un alt sens lumii din jurul tău.

Alinierea Pozițiilor Perceptuale este o metodă complementară procesului Core Transformation și oferă o modalitate practică de a ne accesa și alinia cu precizie trei experiențe fundamentale: ce dorim, ce gândim și ce simțim. În același timp, ne permite să experimentăm mai multă compasiune și conexiune cu ceilalți. Această metodă îmbunătățește inteligența emoțională în relațiile noastre – ajutându-ne să devenim mai atenți la nevoile și dorințele noastre, în același timp având mai multă compasiune și înțelegere față de ceilalți.

În premieră în România, Asociația Română de Hipnoză și Pro Succes Training organizează în perioada 15-17 Iunie primul training de Formare Internațională în Procesul Core Transformation.

Am avut bucuria de a-l avea invitat pe Mark pentru un interviu în care acesta a expus povestea Core Transformation și a workshopului care urmează să se desfășoare în România.

Mark Andreas exemplifică în a patra parte a interviului câteva din situațiile în care a folosit tehnica pentru a media problemele din viață clienților săi, ce variază ca sursă, obicei și repercursiuni. Astfel aflăm că procedeul poate corecta o gamă foarte variată de piedici precum stresul post traumatic, frica și frutrarile adânci, până la trezirea siguranței de sine precum și eliminarea stării de anxietate, Mark Andreas a reușit să remedieze un spectru foarte larg de dificultăți.

Urmărește interviul cu Mark Andreas:

 Eugen Popa: Ne poţi oferi, te rog câteva exemple de probleme ce pot fi rezolvate folosind Core Transformation sau folosind Alinierea Poziţiilor Perceptuale? Ce tipuri de probleme pot fi rezolvate cu ajutorul acestor procese pe care urmează să le predai la workshop?

Mark Andreas: Bineînţeles. Există o gamă largă de diferite lucruri. În ceea ce priveşte Core Transformation, este un proces pe care-l poţi folosi pentru a schimba orice sentiment, gând sau comportament. Asta e ceva cu spectru destul de larg. Într-adevăr, acoperă multe.

Practic, este un proces pe care-l poţi folosi cu orice. Orice reprezintă propria-ţi experienţă.

Bineînţeles, mulţi dintre noi încercăm să schimbăm alţi oameni, însă, aşa cum ai spus şi tu, acest lucru nu prea dă rezultate. Dacă este vorba de orice sentiment sau gând propriu, pe care vreau să-l schimb, acesta este cazul perfect pentru a folosi Core Transformation.

Dacă vreau să învăţ o aptitudine nouă, cum ar fi să învăţ să pilotez sau ceva de genul, atunci va trebui să mă apuc să deprind această aptitudine, s-o învăţ. Nu pot pur şi simplu să urmez procesul Core Transformation şi astfel, dintr-odată să ştiu să pilotez un Boeing 737. Cu toate acestea, dacă, spre exemplu, întâmpin dificultăţi în a învăţa… sau am dificultăţi în a mă concentra la cursurile de pilotaj, atunci acesta poate fi considerat un exemplu minunat al utilizării Core Transformation.

Pentru a oferi câteva exemplu mai specific ale multitudinilor de lucruri cu care s-au confruntat oamenii …

Eugen Popa: Tipul de probleme cu care ai lucrat tu, personal, folosind procesul de Core Transformation.

Mark Andreas

Mark Andreas: Din nou, poate fi vorba de o gamă largă de lucruri, unul din lucrurile des întâlnite este trauma sau Sindromul de Stres Posttraumatic – cu genul acesta lucruri am lucrat. Este unul din domeniile în care, bineînţeles, dacă nu eşti încă practicant, îţi recomand să nu începi de aici. Dacă pleci de la training şi zici că faci practică cu Core Transformation, atunci mai bine începi cu unul din subiectele mai lejere, care să nu fie la fel de intense sau de traumatizante.

Care ar fi unul din subiectele mai lejere? Unul mai uşor ar putea fi: Au fost nişte oameni, la un moment dat, în training,care au lucrat asupra felului în care aruncă mingea de golf.

Eugen Popa: Ok, deci un exemplu ar fi să devii mai bun într-un sport?

Mark Andreas: Da, exact. Cred că unul din ei avea o problemă… se frustra atunci când arunca mingea într-un loc greşit. Sau atunci când intra într-o capcană a mâinii sau ceva de genul. Aşa că a lucrat cu sentimentul de frustrare care-l cuprindea, care mai târziu, pe parcursul meciului avea efecte negative.

Am descoperit astfel că aceasta este o experienţă profundă. Am lucrat cu un călăreţ de taur. În experienţa sa, în timp ce călărea, a remarcat apariţia unei părţi care simţea că îl blochează din a face ceea ce făcea în mod natural.

Este vorba de nişte momente intense… Călăritul taurilor este şi mai intens decât mişcare de rodeo propriu-zisă pe care o mai fac ei.

Astfel, el remarca apariţia acestei părţi care era ceva de genul „Nu poţi face asta”,”N-o să reuşeşti” – lucruri de genul. Aşa că am lucrat cu asta.

Domeniul sporturilor, da. Poate fi vorba de orice fel de … frică sau de frustrare care ştii că n-are nicio logică, nu este un lucru serios.

Eugen Popa: Precum fobiile sau atacurile de panică?

Mark Andreas: Da, exact. Am lucrat cu o femeie din Italia care avea o frică de a călători. Dorea să urmeze nişte programe turistice şi totuşi îi era frică să călătorească. Nu era neapărat o frică de zbor, ci mai mult de a fi într-un alt loc şi lucruri de genul. Conştient vorbind, ştia că o să fie în regulă, nu era ca şi cum mergea în zone cu război sau ceva de genul. Şi în acelaşi timp avea acestă frică. Cred că în cazul ei a fost vorba despre una sau două sesiuni, iar apoi a reuşit să schimbe acest aspect, să poată călători şi să se simtă în regulă făcând asta.

Ai menţionat anxietatea…Aproape toată lumea trece prin aşa ceva, eu unul cred că de fapt cu toţii trecem printr-o astfel de stare.

 Eugen Popa: Clar!

Mark Andreas: Eu cu siguranţă am trecut prin asta. Este unul din lucrurile cel mai des întâlnite pentru care oamenii apelează la mine. Aşadar, acesta este o problemă des întâlnită, fie că este vorba de anxietate socială sau anxietate resimţită în contextul afacerilor, într-un context de grup.

Poate ajuta foarte mult în această zonă.

Eugen Popa: Şi în ceea ce priveşte Alinierea Poziţiilor Perceptuale? În ce fel ajută … ?

Există anumite probleme speciale ce pot fi rezolvate folosind Alinierea Poziţiilor Perceptuale?

Mark Andreas: Da. Aşa cum am spus mai devreme, este în special utilă pentru orice situaţie ce ţine de relaţii, pentru a aduce claritate în anumite experienţe relaţionale.

Eugen Popa: Când spui relaţii, te referi la cele de cuplu, cum ar fi soţ şi soţie sau… la ce fel de relaţii te referi?

Mark Andreas: Poate fi vorba de orice fel de relaţie. Orice situaţie care te vizează pe tine şi pe alţi oameni. Aşadar, ar putea fi vorba de o relaţie de cuplu sau o relaţie de afaceri sau de prietenie sau să fie vorba de un străin pe care l-ai întâlnit pe stradă şi cu care te-ai certat sau ceva de genul.

Este o modalitate de a clarifica acele relaţii care sunt dificile. Este vorba de trăirea unei experienţe cu valoare …

Unii oameni pot…de exemplu, mătuşa mea Tamara a folosit-o la un moment dat pentru relaţia sa cu taxele. Nu trebuie în mod neapărat să include o altă persoană. Uneori relaţionăm cu alte obiecte, ca şi cum ar fi o altă fiinţă, din anumite puncte de vedere.

Eugen Popa: Da, exact. Animăm obiectele din jurul nostru.

Mark Andreas: Într-adevăr. În acel sens, poţi obţine… Aş spune să începi cu relaţiile care chiar implică alţi oameni, dar după cum am spus, poţi obţine rezultate lucrând şi asupra relaţiilor cu alte obiecte care sunt importante pentru tine. Sau care te frustrează sau ceva de genul.

Acest curs este special conceput pentru a fi accesibil tuturor. Nu este nevoie să ai o pregătire în prealabil în NLP, psihologie sau alte forme de terapie. Cu toate acestea, practicienii cu experiență în NLP care utilizează deja aceste procese vor găsi în acest curs posibilitatea de a obține cunoștințe și abilități suplimentare pentru a-și extinde și cultiva cu înțelegere și precizie mai mare practica.

Vrei să fii mai bun în ceea ce faci? Vrei să descoperi adevărata armonie interioară? Vrei să ajuți oamenii printr-un proces profund de redescoperire și schimbare?

 Programul complet al cursului și detalii înscriere găsești pe pagina oficială a cursului – www.hipnoza.ro/core-transformation/

 

2023-07-09T21:19:45+02:00 6 iunie 2018|

5 Comentarii

  1. […] rapidă între prezent și tot ce ai trait deja ca experiență, este vocea interioară  care îți atrage atenția și te îndeamnă spre cea mai bună decizie pe care o poți lua în orice […]

  2. […] tău este să îți setezi propriul set de virtuți sau abilități foarte specifice pe care să le poți aplica în fiecare zi pentru a deveni o […]

  3. […] descoperim darurile și aptitudinile pe care le pierdusem de mult. Nu numai asta, dar multe dintre relațiile noastre se îmbunătățesc, dependențele/obiceiurile noastre negative se diminuează sau se estompează, iar relația […]

  4. […] că în momentul în care tu înțelegi cheile acestor metafore poți ajunge să înțelegi ceea ce îți transmite chiar mai bine decât el. Metaforele te ajută să pătrunzi în adâncul […]

  5. […] fi ghidat în descoperirea și învățarea acestui minunat proces chiar de Mark Andreas, fiul lui Connirae […]

Lasa un comentariu

test