Inel Gastric Virtual – Prezentare Gratuită

Foarte mulți oameni se confruntă cu problema excesului de grăsime sau kilogramelor în plus. Sunt oameni care au o disponibilitate genetică pentru îngrășare, însă de cele mai multe ori kilogramele în plus sunt un rezultat al emoțiilor și/sau lipsei de control.

Văzută ca o ultimă speranţă de oamenii aflați în stadiul de obezitate, operaţia de inel gastric implică introducerea unui inel în jurul părţii de sus a stomacului. Acest lucru limitează cantitatea de mâncare pe care o poate consuma o persoană, și astfel să piardă din greutatea în exces. Aceasta este o intervenţie chirurgicală şi drept urmare deţine multe riscuri şi complicaţii. Ținând cont că vorbim despre persoane cu o greutate mult peste limita normală, toate riscurile unei intervenții chirugicale cresc.

Ce variantă există? Cum folosim acel inel gastric virtual?

Inel Gastric Virtual

Sheila Granger a petrecut 22 de ani ca investigator anti-fraudă pentru guvern, investigând oameni care mințeau în legătură cu avantajele securităţii sociale, timp în care nu a avut nicio legătură cu hipnoza și nici nu a intenționat să facă vreun pas spre terapie. La un moment dat însă a început să se intereseze de modul în care funcționează mintea.

Nu a intenţionat de la început să facă ceva serios cu toate cunoștințele dobândite, dar la un moment dat a remarcat cum poţi schimba viaţa unui om cu ajutorul minții şi astfel a devenit pasionată și într-ul final a renunțat la cariera ei pentru a se apuca de hipnoterapie.

Într-o zi, partenerul de viață i-a adus Sheilei un articol dintr-un ziar în care se vorbea despre un grup de oameni din Spania numiţi Sharans, care reușeau să slăbească doar imaginându-și o operație chirurgicală.
Când a citit articolul Sheila s-a gândit că „este o escrocherie”, că „este o înşelătorie”, că nu va funcţiona niciodată, însă în acel moment 80% din clienţii ei veneau la terapie pentru a slăbi, așa că s-a gândit să încerce. A început cu un studiu efectuat pe 25 de voluntari. Sheila a contactat ziarele locale şi i-a invitat să participe, pentru a verifica rezultatele obţinute.

După prima sesiune, Sheila primește un telefon de la o doamnă care făcea parte din experiment. Aceasta îi spune: „Timp de 45 de ani mi-am petrecut viaţa gândindu-mă la mâncare tot timpul şi, dintr-o dată nu mă mai gândesc deloc. ce s-a întâmplat? Ce ai făcut?” Acesta a fost momentul in care Sheila a realizat că tehnica funcționează.
În urma experimentului gratuit, greutatea totală pierdută de cei 25 de participanți a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni.

Hipnoterapia prin inel gastric virtual este o tehnică folosită pentru a sugera subconştientului faptul că ai un inel gastric amplasat în jurul stomacului. Hipnoterapia prin inel gastric nu necesită operaţie, fiind o tehnică folosită pentru a convinge mintea subconştientă să creadă că are acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepţi faptul că ai urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune.

Obiectivul general al hipnozei prin inel gastric este să-ţi stăpânească apetitul şi să încurajeze o relaţie sănătoasă cu mâncarea. Atunci când subconştientul tău crede că ai un inel gastric, va crede şi că stomacul este mai mic. Acest lucru va face ca creierul să transmită mesaje conform cărora tu eşti sătul după ce ai consumat mai puţină mâncare.

Inelul Gastric Virtual este un intrument pe care îl poți folosi pentru a lucra cu mintea ta în favoarea ta. Un astfel de program ne învață la nivel subconștient, ne oferă o hrană pozitivă pentru a schimba relația cu corpul nostru, cu alimentația, cu stilul de viață. Schimbarea este una naturală, armonioasă.
Tehnica Inel gastric Virtual se desfășoară pe parcursul a 4 ședințe. Programul are întotdeauna la bază nevoia clientului, se mulează pe nevoile fiecăruia, acestea fiind stabilite în urma analizei de început. Structura programului este generală, detaliile însă sunt particulare pentru fiecare caz.

Acest program foloseşte un inel gastric virtual şi alte tehnici de gestionare a minţii dar NU este o dietă. Îți permite ție (sau clienţilor tăi) să formezi noi obiceiuri pe care să le poți menţine; nu există deprivare ci doar eliberarea de stresul de a te gândi întotdeauna la mâncare; ajungi să mănânci conştient şi ești în stare să îți asculți stomacul și să îi dai porții mai mici din tot ceea ce are nevoie. Formarea de noi obiceiuri include și schimbarea viziunii asupra stilului de viață prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și creșterea interesului pentru activități fizice.

Rezutatul este o pierdere în greutate progresivă şi constantă – fără a ţine dietă.

Asociația Română de Hipnoză organizează în perioada 03-04 Iunie 2017 în București primul curs de Certificare Internațională în Tehnica Inelului Gastric Virtual. Cursul va fi susținut chiar de Sheila Granger, creatoarea tehnicii, care timp de 2 zile te conduce pas cu pas prin toate elementele celor 4 ședințe de introducere a inelului gastric virtual.
Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T10:39:23+02:00 18 mai 2017|

Lasa un comentariu

test