Inel Gastric Virtual – Interviu Video cu Sheila Granger – Partea 5

Pentru toți cei care au câteva (sau mai multe) kilograme în plus, dar nu au suficientă voință, încredere sau le este prea lene, există o modalitate prin care pot începe lupta cu surplusul de greutate lucrând la nivel subconștient, sediul emoțiilor, locul de unde începe cu adevărat schimbarea.

Tehnica Inelului Gastric Virtual nu este doar o altă terapie de pierdere în greutate prin hipnoză, e ceva mai mult de atât – are efectele operației de instalare a unui inel gastric, fără să se folosească însă de intervenție chirurgicală, perioadă de recuperare și tratament medicamentos.

Ce este un Inel Gastric Virtual?

Inelul gastric este un aparat ajustabil, făcut din silicon care este folosit în operaţia de reducere în greutate. Inelul este pus în jurul părţii de sus a stomacului pentru a crea un mic săculeţ deasupra aparatului. Acest lucru restricţionează cantitatea de mâncare ce poate fi stocată în stomac, făcând dificilă consumarea unor canităţi mari.

Fiecare operaţie are gradul său de risc, iar operaţia inelului gastric nu este o excepţie. Hipnoza inelului gastric poate fi folosită pentru a ajuta oamenii să slăbească,eliminând aceste riscuri.

Cu noua mentalitate motivată, creșterea încrederii de sine și un nou stil de viață, ai mai multe şanse să slăbeşti. Inelul Gastric Virtual este un programat de slăbit minunat, iniţiat de Sheila Granger în Marea Britanie. Sheila Granger vine pentru prima dată în România pe 3-4 iunie pentru a susține un training unic pentru slăbit sănătos.

Articolul de față cuprinde ultima parte a interviului cu Sheila Granger în care ne vorbește despre desfășurarea cursului. Urmărește VIDEO mai jos:

Eugen Popa: Vorbeam despre a susţine acest minunat workshop în România, aşadar, pentru cineva care urmăreşte acest video şi vrea să vină la aceste cursuri, la ce ar trebui să se aştept în urma workshop-ului?

Sheila Granger:
Din fericire, se adresează oamenilor care fie vor s-o simtă pe pielea lor, sau poate s-au săturat de metodele tradiţionale de abordare de tip dietă. De asemenea, se adresează şi practicianului care îşi doreşte să poată folosi acest tip de abordare cu proprii clienţi.

Eugen Popa:
Aşadar poate participa oricine.

Sheila Granger:
Da.

Eugen Popa:
Practic, dacă sunt terapeut sau coach sau trainer sau hipnoterapeut, sau pshioterapeut sau orice cu „-olog” la sfârşit, atunci aş putea urma acest curs şi să învăţ cum să obţin rezultate cu clienţii mei.

Sheila Granger:
Da, aşa este.

Eugen Popa:
De asemenea, dacă sunt supraponderal şi vreau să slăbesc, pot urma acest curs şi să mă folosesc de informaţii şi materialele obţinute la curs în propriul beneficiu, de a scăpa de kg. în plus şi a ajunge la forma pe care o vreau.

Sheila Granger:Da, cu siguranţă.

Eugen Popa: Atunci este câşting de ambele părţi.

Inel Gastric Virtual

Sheila Granger: De asemenea, de multe ori, există oameni care sunt şi ei terapeuţi care ei înşişi vor să slăbescă.

Eugen Popa: Da, aşa este!

Sheila Granger:
Şi acest lucru are loc destul de des.

Eugen Popa: Cam care este desfăşurarea programului, care sunt momentele cursului? Este o pregătire de două zile, aşa este?

Sheila Granger: Da, o pregătire de două zile. Prin această discuţie am vorbit pe scurt despre cercetări şi context acolo o să intru un pic mai mult în detalii despre pentru că terapeutul trebuie să ştie un pic mai multe, detalii pentru clienţii lor.

Ofer demonstraţii cu sesiunea, pentru ca oamenii să simtă pe propria piele.

Există destul de multe informaţii şi despre modalitatea de promovare a programului, dedicată terapeutului, în cea de-a doua zi, există demonstraţii în legătură cu felul în care anumite tipuri de alimente trebuie consume mai puţin, apoi le eliminăm pe acestea, înainte de pauza de masa, am observat că în a doua zi, oamenii tind să nu mai stea la fel de mult în pauza de masa.

Toate materialele stau la dispoziţie, încă din prima zi obţinem feedback în legătură cu ce s-a schimbat peste noapte.

Practic, este construcţia bazei pe parcursul celor două zile.

Eugen Popa: Ai spus că o să fie câteva demonstraţii, în workshop?

Sheila Granger: Da. Demonstraţii pe tot parcursul celor 2 zile.

Eugen Popa: Ok, super. Există parte practică, în care studenţii pot practica unii cu ceilalţi?

Sheila Granger:
Da, cu siguranţă. Aşa am creat noi un obicei în studenţi de a face practică la fiecare oră, aşa că se aşteaptă să aibă loc acest lucru. Învăţarea prin practică, din experienţă, este cea mai bună modalitate de a învăţa. Da, există sesiuni de practică în ambele zile.

Eugen Popa:
Super! Ce are loc la sfârşitul training-ului, implică o certificare? Care sunt cerinţele pentru aşa ceva?

Sheila Granger: La sfârşitul training-ului, pleci acasă cu Manualul Trainerului, scenarii pentru toate sesiunile, materiale extra pentru scenarii,

Eugen Popa: Un mare pachet, să înţeleg? Da, un mare pachet cu multe materiale..

Sheila Granger: Se va obţine acces şi la DVD-ul seminarului filmat în Las Vegas, pentru ca oamenii să poată urmări demonstraţiile încă o dată, oricând doresc să facă asta.

Există un video despre cum să-ţi promovezi practica, aşa că, dacă oamenii se luptă cu construirea unei clientele, pot consulta şi acele materiale, se primeşte o certificare pentru întregul curs, dacă eşti terapeut – aşa că ai ceva de pus pe perete.

În plus, multe din întrebările oamenilor încep să apară atunci când încep să lucreze cu clienţii. Cu toate că nu cunosc toate informaţiile, am lucrat cu sute de clienţi folosind acest program, aşadar problema aşadar sunt şanse mari ca o cineva să întâlnească o problemă pe care eu n-am întâlnit-o până la cel punct. Aşadar m-am deschis foarte mult la orice întrebări pe care le-ar putea avea oamenii.

Eugen Popa:
Practic, după workshop, oamenii vor putea să te contacteze dacă au întrebări?

Sheila Granger: Da, oricând.

Eugen Popa: Există un forum online sau un grup de discuţii în care pot pune întrebări la care să le răspunzi?

Sheila Granger: Da, vor exista. Până la momentul training-ului, vor exista. Ar fi trebuit să fie pus la punct până acum, dar se va rezolva până la sfârşitul acestei luni.
Aşadar vor putea interacţiona, avem de fapt 1900 de practicieni din 9 ţări.

Eugen Popa:
Câţi?

Sheila Granger: 1900.

Eugen Popa: Aproximativ 2000 de oameni care folosesc tehnica!

Sheila Granger: Da, în 9 ţări, care folosesc acest program.

Eugen Popa: Wow.

Sheila Granger:
Aşadar, vor putea interacţiona şi cu ceilalţi practicanţi.

Eugen Popa: Foarte multe informaţii chiar acolo, dacă ai orice întrebare în legătură cu programul, o poţi deranja pe Sheila sau poţi să intri pe forum şi să afli răspunsurile acolo. Asta-i minunat!

Hai să fac un rezumat, iar tu îmi spui dacă am uitat ceva. Practic, vii la curs, obţii toate informaţiile despre cum funcţionează mintea, corpul, detalii nutriţionale şi vor mai exista şi demonstraţii şi practică, iar la sfârşitul cursului obţii o certificare, o aprobare a faptului că ai urmat cursul, pentru curs ai un manual Sau sunt mai multe manuale?

Sheila Granger:
Da, două manuale de trainig.

Eugen Popa: Așadar 2 manuale de training, înregistrări audio, Dvd-uri cu demonstrații, ai mai spus și Dvd-uri cu idei de marketing. Foarte mult material pentru cele două zile,oferi foarte mult material pentru cele 2 zile de workshop! Asta-i super! Ulterior training-ului există posibilitatea de o contacta pe Sheila, în mod direct, precum și resursele online anume grupul unde poți pune întrebări și să obții foarte multe informații de la oameni care deja practică metoda. De cât timp faci asta?

Acum câți ani ai început să predai această metodă?

Sheila Granger:
Inelul Gsatric Virtual are acum aproximativ 7 ani.

Eugen Popa: 7 ani?

Sheila Granger: Da.

Eugen Popa: Wow! Prin urmare există oameni care o folosesc de 7 ani, ceea ce înseamnă multă experiență. Cred că pot spune că există sute și mii de
clienți care au beneficiat în urma acestei metode.

Sheila Granger:
Cu siguranță, da.

Eugen Popa:
Foarte tare! Ei bine, Sheila, îți mulțumesc foarte mult pentru toate informațiile. Aștept cu nerăbdare să ne vedem în Iunie, în România!

Acest workshop va fi susținut în limba engleză, traducerea în română va fi cel mai probabil realizată de mine. Doar pentru a ne asigura că oamenii care sunt foarte interesați de a veni la curs, dar nu pot călători prin România, pot participa online la curs.

Așadar, dacă sunteți interesați de a participa la acest training, online, live pe un site, cu ajutorul unei parole și a datelor necesare, poți urma cursul, oriunde te-ai afla.

Certificatul se va obține în aceleași condiții, este corect?

Sheila Granger: Da. Oricine va veni la curs online, va obține absolut aceleași lucruri ca și cineva care vine live la prezentare.

Eugen Popa: Bun, super! Așadar niște resurse minunate, informații multe sunt nerăbdător să facem acest curs pentru că știu că există o piață enormă, datorată stresului din lume, care duce la kilograme în plus, care ulterior conduc către alte probleme, prin urmare există mulți oameni care vor să slăbească și care vor să ducă o viață sănătoasă și fericită.

Sheila, ești omul perfect pentru această metodă și sunt foarte fericit că am luat legătura și am reușit să te aducem la noi, pentru că știu că ai un program foarte încărcat!

Sheila Granger: Îți mulțumesc foarte mult pentru oportunitate! Și eu sunt nerăbdătoare!

Eugen Popa:
Super! Mulțumesc Sheila! Să ai o zi frumoasă și ne vedem curând!

Sheila Granger: În regulă, ai grijă! Pa pa!

Eugen Popa: Pa!

Asociația Română de Hipnoză o aduce pentru prima data în România pe Sheila Granger care va susține în perioada 03-04 Iunie 2017 în București un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată.

La acest seminar poate participa oricine își dorește să slăbească sau să îi ajute pe cei din jurul său, fiind un seminar deschis atât pentru terapeuți, medici, psihologi cât și pentru cei care își doresc să își recâștige controlul asupra corpului lor.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T10:34:30+02:00 25 mai 2017|

1 Comentariu

  1. […] tehnică a fost creată de Sheila Granger, un renumit hipnoterapeut din Marea Britanie, cunoscut la nivel internațional pentru munca sa de […]

Lasa un comentariu

test