Inel Gastric Virtual – Interviu Video cu Sheila Granger – Partea 4

Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulţi oameni au urmat hipnoterapia Inelului Gastric ca metodă de slăbire. Folosită iniţial doar pentru clienţii obezi, este acum folosită în mare de oricine are probleme cu a se ţine de o dietă, dar şi să elimine grăsimea nedorită.

Majoritatea oamenilor care ţin un sistem de dietă tradiţional vor pierde în greutate în timp ce sunt la dietă. Dar, imediat ce au oprit regimul, greutate revine invariabil, lăsându-i mai graşi decât când au început dieta! Se estimează că 95% din oamenii care ţin dietă au parte de acest ciclu.

Cum funcţionează? Ce exact este un inel gastric virtual?

1.Comunici cu mintea ta
Controlează tot ceea ce faci în viaţă. Mintea subconştientă va crede că ţi-a fost introdus inelul gastric.
2. Mintea comunică cu stomacul tău
Atunci când alegi să nu mănânci la fel de mult şi prin urmare să consumi mai puţine calorii
3.Îţi modifici comportamentul
Schimbări uşor de făcut asupra vieţii de zi cu zi, precum şi a emoţiilor şi a auto convigerilor privitoare la mâncare şi la slăbit.
4. Slăbeşti

Cu noua mentalitate motivată, precum şi modele de mâncare, ai mai multe şanse să slăbeşti şi să elimini centimetri uşor, oferindu-ţi o încredere înnoită pentru a începe să te mişti mai mult şi să consumi alimente mai sănătoase.

Inelul Gastric Virtual este un programat de slăbit minunat, iniţiat de Sheila Granger în Marea Britanie. Sheila Granger vine pentru prima dată în România pe 3-4 iunie pentru a susține un training unic pentru slăbit sănătos.

Articolul de față cuprinde a patra parte a interviului cu Sheila Granger în care vorbește despre structura și funcționalitatea tehnicii Inel gastric Virtual. Urmărește VIDEO mai jos:

Eugen Popa: Ai spus că metoda poate fi folosită în grup, este de asemenea posibil să fie făcută pe Skype?

Sheila Granger: Da, bineînţeles pentru că procesul prin care trece respectiva persoană este destul de simplu. Există multe tehnici şi instrumente în program, aşa că nu doar rugăm pe cineva să-şi imagineze o operaţie chirurgicală şi asta-i tot…pentru că altfel, rata de succes ar fi destul de scăzută.
Dacă doar asta faci cu cineva.

Aşadar există multe alte tehnici şi instrumente incluse în program care îl fac să funcţioneze cu adevărat pe termen lung – pentru că acesta este obiectivul: o schimbare pe termen lung, cu care persoana poate trăi şi să ajungă acolo unde vor şi să rămână în acel loc.
Am uitat acum care este întrebarea… Dacă poate avea loc pe Skype?
Poate fi făcută pe Skype pentru că nu pătrundem prea mult în, dacă vrei, bagajul emoţional al persoanei,
nu vom crea prea multă emoţie în persoană, aşadar nu există riscuri în a se desfăşura pe Skype.

Eugen Popa:
Am înţeles, da. Dacă vine cineva pentru acest program, de câte sesiuni are nevoie?

Sheila Granger: În general este un program de 4 sesiuni, 4 sesiuni pe parcursul a 4 săptămâni, clienţii primesc şi o înregistrare pe care trebuie s-o asculte între timp, este ceva ce vor asculta în fiecare zi, pentru a reconsolida constant noua modalitate de a vedea lucrurile.

Eugen Popa: Ok, aşadar este un program de 4 săptămâni, si, de obicei când faci acest program de 4 săptămâni, poţi vedea rezultate încă de la prima, a doua sau a treia săptămână?

Sheila Granger: În mod normal, oamenii încep să se simtă mai bine începând cu prima sesiune.

Eugen Popa: Foarte frumos.

Sheila Granger: Motivul pentru care facem mai mult de o sesiune este pentru că ceea ce căutăm este dezvoltarea obiceiurilor care să rămână cu clientul.
Eu sfătuiesc să fie 4 şedinţe, chiar dacă clientul spune ‘Mă simt bine, sunt în regulă’. Pentru că noi căutăm ca schimbarea să funcţioneze pe termen lung.

Eugen Popa: Aşadar, nu tratează doar problemele de genul ‘Ok, acum am cu 2 kilograme peste greutatea mea’, şi odată ce le-am dat jos, a dispărut, ci ajungi cumva mai în profunziumea oricăror motive emoţionale sau mentale pe care le-ar putea avea pentru că mănâncă în exces.

Sheila Granger: Da, bineînţeles.

Eugen Popa: Ok. În timpul programului, se caută şi motivele emoţionale, cum ar fi ceva treabă de dezvăluire, sau este mai mult un program bazat pe sugestie?

Sheila Granger: Este mai mult bazat pe sugestii, ceea ce urmărim de fapt este formarea de obiceiuri.

Eugen Popa: Ok, am înţeles.

Sheila Granger: Mulţi oameni se întreabă: este doar treabă de sugestie? Dar de multe ori este doar sugestia care ne aduce în punctul final.
De multe ori ne place să gândim: Ei bine, îmi place asta pentru că mi s-a întâmplat ceva, dar de cele mai multe ori ne place ceva doar pentru că tocmai am dezvoltat un nou set de obiceiuri.

Eugen Popa: O altă întrebare: Vorbeam mai devreme despre cercetare, şi rezultate… atunci când spui rezultate pozitive, poţi te rog să defineşti ce înseamnă asta?
La modul dacă a avut loc o schimbare sau …înţelegi la ce mă refer? E ca şi cum cineva a spus că a slăbit o livră, acesta este un rezultat pozitiv sau de fapt rezultatul pozitiv este că am pierdut 3 livre din greutate? Cum defineşti acest lucru?

Sheila Granger: Definesc un rezultat pozitiv în faptul că clientul ajunge acolo unde vrea să fie, şi că de acolo pot continua către a deveni cine vor să devină şi că sunt încrezători că pot continua să facă acest lucru.
Desfăşoară noile seturi de obiceiuri fără să se gândească la ele, exact aşa cum făceau ceea ce făceau înainte de program.

Eugen Popa: Din experienţa pe care ai avut-o cu sute şi mii de clienţi, cu care ai lucrat folosind această metodă, cam pe unde ai spune că se află rata de succes în ceea ce o priveşte?

Sheila Granger: Rata de succes este cu adevărat undeva în jur de 95%.

Eugen Popa: Serios?

Sheila Granger: Ştiu, este o rată de succes foarte înaltă. Ocazional, oamenii trebuie să revină pentru reconsolidarea unor lucruri, şi nu se datorează faptului că ceva n-a funcţionat, ci mai mult pentru că după cum ştii, suntem cu toţii copleşiţi de emoţiile personale, iar atunci când oamenii se întreabă ‘Va funcţiona pentru totdeauna?’

Ei bine aşa se va întâmpla, atâta timp cât toate acele obiceiuri rămân. Putem dezvolta cu uşurinţă un nou set de obiceiuri, din nou.
Oamenii au tendinţa de a se întoarce atunci când au parte de lovituri emoţionale, poate că s-au luptat cu o boală sau şi-au pierdut locul de muncă, despre orice ar fi vorba, este nevoie doar de o sesiune şi se întoarce la comportamentul dinainte.

Sau, ocazional, supărarea este că şi-au atins obiectivul. Oricare ar fi fost acela. L-au atins. Şi, în mod subconştient, ne oprim din a ne mai dori lucruri. Şi ne oprim din a face acele lucruri pentru că deja am ajuns unde ne-am dorit.

Eugen Popa: Da, aşa este.

Sheila Granger: Dar, în afară de asta, se pare că rămâne pur şi simplu. Pentru că este uşor… dacă ar fi fost cu adevărat dificil s-o faci, acesta este chestia cu programul, oamenii spun că este chiar uşor, nici măcar nu mă gândesc la asta, de ce te-ai mai opri din a o face?

Eugen Popa: Da, exact. Iată o întrebare la care tocmai ce m-am gândit: Funcţionează mai repede cu oamenii care vor să dea jos multe kg sau mai bine cu oamenii care vor să slăbească mai puţin. Sunt oameni care spun că ‘Vine vara şi trebuie să scap de kg în plus pentru a arăta perfect’. Funcţionează mai bine cu un grup faţă de celălalt?

Sheila Granger: Aş spune că este de fapt mai bun pentru oamenii care se află la mijloc. Adică nici prea mult, nici prea puţin.

Eugen Popa: Da.

Sheila Granger: Am lucrat cu oameni care poate că au urmat modelul traditional şi mai au de dat jos ultimele 7 livre şi astfel continuă să scadă în greutate, apoi să le pună la loc. Iar ei se descurcă bine pentru că se opresc din a mai face asta tot timpul, dar oamenii care vor să dea jos multe kg, cred că au nevoie de muncă mai intensă, 4 sesiuni nu sunt îndeajuns.

Eugen Popa: Un lucru bun de ştiut.

Inel Gastric Virtual

Sheila Granger: Nu înseamnă că nu va funcţiona pentru ei, dar 4 sesiuni nu vor fi îndeajuns de multe, vor avea nevoie de sesiuni pe o perioadă mai lungă de timp.

Eugen Popa: În timpul programului, practic în cele 4 săptămâni ai: sugestii despre a slăbi, despre crearea de noi obiceiuri, acum doar întreb, pentru că nu cunosc multe despre asta, dar este vorba şi despre ceva de genul a modela forma corpului oamenii spun că ‘Sunt cu 2 stones mai mult decât ar trebui să fiu, şi vreau 6 packs . Înţelegi ce vreau să spun? Nu 6 packs de bere, ci de muşchi.

Sheila Granger: Asta e ceea ce îţi doreşti?

Eugen Popa: Haide, ştii ce vreau să spun.

Sheila Granger: Ei bine, frumuseţea programului este că îl poţi modela pe persoană.

Eugen Popa: Aşadar există o structură de bază şi apoi fiecare terapeut va modela în funcţie de nevoile clientului?

Sheila Granger: Exact. Stabileşti obiectivele cu clientul, iar lucrul cel mai important, chiar de la început este dacă acel obiectiv are şanse să fie încorporat este ceea ce se aşteaptă clientul de la tine să faci? Rămâne cu adevărat? Şi…poate fi obţinut? Pentru că, dacă clientul te roagă să faci ceva ce ştii că nu o să rămână în timpul în care te roagă s-o faci te pregăteşti pentru eşecul clientului.
Stabilirea obiectivelor trebuie să fie unele realiste, de obţinut şi pot fi făcute în timpul acordat şi este un cadru de program în care poţi include multe instrumente şi tehnici pentru a aduce clientul acolo unde vrea să ajungă.

Eugen Popa: Ai spune că programul tău este mai mult bazat pe protocol sau pe scenariu?

Sheila Granger: Este câte puţin din fiecare, ca să fiu sinceră cu tine. Ok, bine. Da, există scenarii pentru că trebuie să ofer oamenilor ceva cu care să lucreze…

Eugen Popa: Da, un punct de plecare.

Sheila Granger: Da, un punct de plecare, dar n-aş sugera niciodată să-i citeşti scenariul persoanei, dar are multe seturi de scenario dar vei potrivi instrumentele necesare.

Eugen Popa: Ok, super. Ce am mai observat este că oamenii vin şi spun Iată metoda, ‘Iată cum o înveţi, iată cum o faci’, aşadar le ofer protocolul, dar ulterior, care sunt cuvintele exacte pe care le folosesc, pentru că oamenii devin ceva de genul ‘Nu sunt sigur că pot face asta’. Iar apoi, de partea cealaltă mai există oamenii care spun ‘Citeşti dintr-un scenariu şi o faci identică pentru toată lumea!’
De aceea am vrut să clarificăm şi acest lucru…

Sheila Granger: Da.

Asociația Română de Hipnoză o aduce pentru prima data în România pe Sheila Granger care va susține în perioada 03-04 Iunie 2017 în București un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată. La acest seminar poate participa oricine își dorește să slăbească sau să îi ajute pe cei din jurul său, fiind un seminar deschis atât pentru terapeuți, medici, psihologi cât și pentru cei care își doresc să își recâștige controlul asupra corpului lor.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T15:06:39+02:00 15 mai 2017|

4 Comentarii

  1. […] Sheila Granger: Mintea nu face diferența între ce este real și ce este doar imaginar. Atunci când cineva reușește să își imagineze această operație, mintea o percepe ca fiind reală. […]

  2. […] Sheila Granger a petrecut 22 de ani ca investigator anti-fraudă pentru guvern, investigând oameni care mințeau în legătură cu avantajele securităţii sociale, timp în care nu a avut nicio legătură cu hipnoza și nici nu a intenționat să facă vreun pas spre terapie. La un moment dat însă a început să se intereseze de modul în care funcționează mintea. […]

  3. […] în care ai identificat și rezolvat cauza emoțională care a condus la creșterea în greutate. Inelul gastric virtual este o tehnică non-invazivă prin care poți să slăbești și să îți modifici obiceiurile […]

  4. […] mult mai repede în stomac astfel încât răspunsul hormonal este mult mai rapid câtă vreme inelul gastric nu are nici un efect asupra nivelului […]

Lasa un comentariu

test