Inel Gastric Virtual – Interviu Video cu Sheila Granger – Partea 3

În societatea noastră, dacă eşti supraponderal sau ai doar câteva kilograme în plus, este uşor să ajungi să ai o părere proastă despre tine. Oriunde priveşti, reclamele îţi spun că faci ceva greşit. Acest lucru li se întâmplă în special femeilor: dacă nu încapi într-o rochie măsura S, imaginile promovate de media sunt create pentru a te face să te simţi ca un eşec.

Cum poți rezolva această problemă cu un inel gastric virtual?

Atunci când te simţi prost în legătură cu tine însuţi, foarte des vei avea şi tendinţa de a mânca mai mult, astfel încât să amorţeşti durerea emoţională care vine odată cu credinţa că eşti gras şi neacceptat. Acest lucru nu face altceva decât să înrăutăţească problema: dacă te simţi prost, mănânci mai mult pentru a te simţi mai bine, iei în greutate, te simţi şi mai prost.

Cum poţi scăpa de ciclul vicios al luării în greutate atunci când scopul tău este să slăbeşti?

Folosind un instrument precum inelul gastric virtual te poate ajuta. Chiar dacă tot ceea ce faci este să primeşti sugestii pentru a mânca mai puţin şi a face mai mult sport, ai şanse mari să slăbeşti.

Atunci când abordezi luatul în greutate cu ajutorul hipnoterapiei, este ca atunci când scoţi iarba de la rădăcină. Nu doar vei slăbi – vei putea să-ţi menţii cu succes noul stil de viaţă, fără efort şi cu bucurie.

Este important să înţelegi că hipnoterapia nu este o intervenţie mecanică. Rezultatele nu sunt automate. Rezultatele de durată înseamnă că organismul rămâne sănătos, iar slăbitul nu este doar o fază trecătoare.

Inelul Gastric Virtual este un programat de slăbit minunat, iniţiat de Sheila Granger în Marea Britanie. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane şi a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni. Greutatea totală pierdută a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni. Sheila Granger vine pentru prima data în România pentru a preda această metodă unică de slăbit fără durere, stres și supra efort.

Articolul de față cuprinde a treia parte a interviului cu Sheila Granger ăn care vorbește despre clienții săi și cazurile uimitoare în care a funcționat Inelul Gastric Virtual.

Eugen Popa: Odată ce oamenii încep să scadă în greutate, ce alte beneficii mai există, pe lângă marea reuşită a faptului că slăbesc?

Sheila Granger: Unul din cele mai mari miracole, dacă vrei să-i spunem aşa pe care simt că l-am atins odată cu acest program a fost de 2 ori de fapt cu aceeaşi doamnă. A fost o doamnă care a spus că da, ei i-ar plăcea să scadă în greutate, şi avea două mari motivaţii: Una anume că urma să fie domnişoară de onoare la nunta sorei sale. Fiind de asemenea căsătorită, ei şi-au dorit să opteze pentru IVF. Li s-a spus că o să aibă nevoie de IVF pentru că toate trompele sale uterine erau blocate.

A mai spus că suferea şi de sindromul ovarului polichistic, aşa că îi era foarte dificil să rămână însărcinată în mod natural. Locuia în Creta, iar părinţii săi în Marea Britanie. Părinţii au fost cei care au finanţat sesiunile cu mine. Nu am avut decât o sesiune în clinică şi i-am spus că putem face sesiunile prin Skype, şi…n-am mai auzit niciodată de ea. Si m-am întrebat oare dacă este în regulă?

Un an mai târziu m-a contactat sau poate un pic mai târziu de un an, poate la 16 luni mai târziu.. M-a contactat şi mi-a spus: Poate că te întrebi de ce nu te-am mai contactat niciodată în vederea unei sesiuni? Te-am sunat doar ca să ştii că sunt în Marea Britanie pentru a naşte.

Eugen Popa: Wow!

Sheila Granger: Care a fost conceput în mod natural.

Eugen Popa: Uimitor!

Sheila Granger: Am pierdut 3,5 stones. Asta înseamnă destul de mult…20 şi ceva de kg…Da, pentru a fi domnişoară de onoare am ajuns la dimensiunea la care mi-am dorit. Ulterior am aflat că sunt însărcinată…Şi mă aflu în Marea Britanie pentru operaţia de naştere, aşadar mă întreb dacă putem avea alte sesiuni pentru a da jos kilogramele luate în timpul perioadei cât am fost însărcinată?

Am văzut-o din nou şi a rămas din nou însărcinată .

Eugen Popa: Ce le faci, Sheila?

Sheila Granger: Ştiu! Este amuzant pentru că m-a contactat recent şi mi-a spus că nu ştie dacă îşi face curaj să mă vadă din nou! Deocamdată nu mai vreau alţi copii!

Eugen Popa: E prea tare!

Inel Gastric Virtual

Sheila Granger: Lăsând gluma la o parte, uneori pot fi mai multe beneficii. Sunt, bineînţeles oamenii care vin şi au diabet de tip II, şi care sunt pe medicamentaţie, pentru că ştim că poate însemna controlul stilului de viaţă.

Da, oamenii se pot simţi mult mai bine cu ei înşişi, şi, vorbind la modul general, cu toate că oamenii ştiu că da, ar trebui să mai slăbească pentru a fi sănătoşi, nu tinde să fie cel mai mare element de motivaţie pentru oameni… motivaţia tinde să fie de obicei un obiectiv, ceva pe care îl vor în mod personal pentru ei înşişi acesta este lucrul care îi va face să slăbească cu adevărat.

Şi mai există şi un număr ridicat de boli care sunt alimentate de faptul că eşti supraponderal şi odată ce oamenii încep să slbească cu toate că unele boli pot ţine în loc sau chiar sunt generate sau provocate de greutatea pe care o au în plus de le grăsime şi de toate cele..

Da, cu siguranţă. Oamenii sunt interesaţi de: Ok, Sheila vine în România şi o să vorbească despre Inelul Gastric Virtual, ne poţi oferi un pic de…Da, ştiu, cine s-ar gândi?!

Eugen Popa:Oamenii au astfel de reacţii! Eu doar o spun cu voce tare…aşadar, ne poţi oferi o imagine de ansamblu asupra felului în care decurge o astfel de sesiune?

Sheila Granger: Ai dreptate, chiar sună un pic ciudat, nu? Inelul Gastric Virtual…

Eugen Popa: Îmi amintesc că atunci când socrul tău ţi-a adus bucăţele de ziar cu operaţia virtuală…

Sheila Granger: Da, şi oamenii se gândesc …cum ar putea să meargă asta vreodată? Partea de hipnoză ce stă la baza sa este, bineînţeles, pentru că, pentru a face pe cineva să-şi imagineze un lucru, ceva la care subconştientul să nu-şi dea seama dacă este adevărat sau se preface aşadar poate acţiona ca şi cum ar fi real, deci prin faptul că o persoană reuşeşte să-şi imagineze operaţia chirugicală subconştientul se poate comporta ca şi cum este adevărat.

La un alt nivel, ceea ce faci cu adevărat este să faci ca o persoană să se concentreze mult mai mult pe ceea ce le spune corpul, pe ceea ce le spune stomacul, în comparaţie cu ceea ce le spun capul şi ochii…

Ceea ce avem tendinţa să mâncăm o face cu capul şi ochii noştri, ca răspuns la emoţii şi toate celelalte
în opoziţie cu ceea ce ne spune organismul fizic.
Şi dacă mâncăm fără organismul fizic, în opoziţie faţă de cap şi ochi, atunci poate că am fi cu toţii acolo unde ar trebui să fim.

Eugen Popa:Da.

Sheila Granger: Aşadar, face ca un om să fie mulţumit de o cantitate mult mai mare. Este o abordare extensibilă în faptul că punem bazele obieciurilor de mâncare ale persoanei, pe linia cea dreaptă.
O să trebuiască să mănânce de trei ori pe zi, pentru ca noi să ştim că metabolismul lor este în regulă şi pentru că, în mod tipic, trebuie să mănânci în mod conştient pentru că, dacă întrebi pe cineva în legătură cu obieciurile lor de a mânca vei auzi că de multe ori nu au servit micul dejun, vor sta toată ziua nemâncaţi, sau poate mănâncă pe fugă sau în maşină, sau pe birou, la serviciu, să mănânce în faţa TV-ului la orele serii, nu mănâncă deloc conştient, nu prea consumă nici apă.

Se pare că locuitorii Marii Britanii sunt cosumatori de noapte de alimente. Mâncând destul de mult la ore destul de nepotrivite au început să facă un mix greşit şi al lor fără mişcare fizică, iar apoi ne întrebăm cum de avem probleme, aşadar, este vorba de a ajuta clientul să pună din nou bazele corecte pentru obiceiuri sănătoase de mâncare.
Iar Inelul Gastric Virtual este o unealtă pentru a-i ajuta să se concentreze cu adevărat pe ceea ce le spune corpul.

Eugen Popa: Foarte frumos. Aşadar, de acest program beneficiază mai mult oamenii mai tineri cei adulţi, cei mai în vârstă? sau este la fel cu toată lumea, cum funcţionează din punctul acesta de vedere?

Sheila Granger: Cred că cel mai bine funcţionează pentru o persoană peste 18 ani, cu siguranţă că şi copii şi tinerii până în 18 ani pot fi ajutaţi cu metoda, cu toate acestea, n-aş recomanda-o în mod necesar pentru copii. Pentru terapeut, există instrumente în program care pot ajuta copii cu acest proces, dar tind să cred că atunci când lucrezi cu copii ai nevoie mai mult ca părinţii să fie pe aceeaşi lungime de undă cu tine,

Eugen Popa:
Da, cu siguranţă aşa este. Pentru că părinţii sunt cei care fac lucrurile invers decât le ceri s-o facă. În ceea ce priveşte oamenii mai în vârstă? Există vreo limită cu cât înaintezi în vârstă?

Sheila Granger: Nu, chiar deloc.

Eugen Popa: Câţi ani a avut cel mai bătrân client pe care l-ai avut?

Sheila Granger:Eu tind să cred că, tipic, clienţii mei sunt undeva în grupul de 35 – 65 ani.

Eugen Popa: Ok, minunat.

Sheila Granger:
Aceasta este baza de date tipică pentru clienţii mei.

Asociația Română de Hipnoză o aduce pentru prima data în România pe Sheila Granger care va susține în perioada 03-04 Iunie 2017 în București un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată.

La acest seminar poate participa oricine își dorește să slăbească sau să îi ajute pe cei din jurul său, fiind un seminar deschis atât pentru terapeuți, medici, psihologi cât și pentru cei care își doresc să își recâștige controlul asupra corpului lor.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T19:20:24+02:00 9 mai 2017|

1 Comentariu

  1. […] Gastric Virtual este un programat de slăbit minunat, iniţiat de Sheila Granger în Marea Britanie. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane şi a descoperit […]

Lasa un comentariu

test