Inel Gastric Virtual – Interviu Video cu Sheila Granger – Partea 2

Pentru cei mai mulți dintre oameni, lupta cu kilogramele în plus este o luptă fără sfârșit.
Majoritatea oamenilor care ţin un sistem de dietă tradiţional vor pierde în greutate în timp ce sunt la dietă. Dar, imediat ce au oprit regimul, greutate revine invariabil, lăsându-i mai graşi decât când au început dieta! Se estimează că 95% din oamenii care ţin dietă au parte de acest ciclu.

Hipnoterapia prin inel gastric sau să ai “un inel gastric virtual” nu necesită operaţie. Este o tehnică folosită de hipnoterapeuţi pentru a face ca mintea subconştientă să creadă că care acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepţi faptul că ai urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune. Mulţi oameni raportează că se simt sătui mai repede în urma acestei proceduri, ca şi cum stomacul le-ar fi fost cu adevărat îngustat.

Inelul Gastric Virtual este un programat de slăbit minunat, iniţiat de Sheila Granger în Marea Britanie. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane şi a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni. Greutatea totală pierdută a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni. Sheila Granger vine pentru prima data în România pentru a preda această metodă unică de slăbit fără durere, stres și supra efort.

În timp ce intervenţia chirurgicală de montare a unui inel gastric a fost creată pentru cei obezi, adică pentru cei a căror greutate depășește cu mult limita normală afectând grav sănătatea, procedura inelului gastric virtual este eficientă atât pentru cei obezi, cât și pentru cei care au doar câteva kilograme în plus, dar s-au săturat de diete care funcționează doar pe termen scurt.

Interviului cu Sheila Granger de la care aflăm cum a pornit programul Inel Gastric Virtual.

Sheila Granger: Aşa am ajuns la TV la o oră de maximă audienţă. Televiziunea locală a mers la chirurgii de operaţii gastrice şi le-au spus ‘Cum de cheltuiţi milioane pe operaţiile gastrice când avem această persoană care tocmai a făcut asta. Ce aveți de spus în legătură cu asta?’
Pentru a fi sinceră, nu m-au discreditat, ci au cerut dovezi, lucru foarte corect.

Apoi, mă aflam în biroul unui doctor, acesta a venit şi mi-a spus că ‘Am aceşti pacienţi cărora le-a fost refuzată operaţia gastrică’.
În Marea Britanie, Sistemul de Sănătate plăteşte pentru tratamentele noastre, dar au doar o anumită limită de finanţare şi, ocazional, pentru operaţia gastrică nu există fonduri, şi astfel uneori nu se poate face.

A fost o vreme când operaţia gastrică nu a avut parte de finanţare. Erau 10 pacienţi care ar fi trebuit să primească finanţare, dar s-a retras finanţarea. Aşa că doctorul m-a întrebat dacă vreau să lucrez cu aceşti oameni. Intr-un grup…trebuia să fie în grup, pentru că n-aş fi avut timpul necesar să-i văd pe fiecare în parte. Acest grup a fost un adevărat coşmar.

Eugen Popa: De ce?

Sheila Granger: Ei bine, la prima sesiune…

Eugen Popa: Numai puţin, să te întreb ceva: Sesiunile de Inel Gastric Virtual pot fi făcute şi pentru grup, nu doar individual?

Sheila Granger: Cu siguranţă că da. Pot fi făcute în grup, există modalităţi de a îmbunătăţi rata de succes, într-un grup pentru că da, într-un grup nu poţi urmări îndeajuns de aproape la fel de bine cum o faci individual, cum se întâmplă în sesiunile de 1 la 1,dar sunt lucruri pe care le poţi face pentru a îmbunătăţi rata lor de succes, prin obţinerea de informaţii apriori despre oameni care reuşeşte să se modeleze cât mai bine pentru oamenii din grup.

Şi există lucruri în comun la oamenii care trebuie să slăbească. Există lucruri pe care le fac la fel, asupra cărora oricine poate interveni cu o îmbunătăţire. In foarte multe din detaliile Inelului Gastric Virtualcu referire la obiceiurile alimentare este vorba de a aduce lucrurile din nou pe calea normală. Mulţi dintre ei şi-au pierdut direcţia cu obiceiurile alimentare,

Mulţi oameni care vin la mine mănâncă deja sănătos, dar o fac în continuare în cantităţi prea mari. Am schimbat în funcţie de ceea ce ne spune propriul nostru corp, poate pentru a opri semnalele instinctive care ne spun că au aşteptat îndeajuns. Pentru că dacă ceea ce mănâncă este sănătos, pot în continuare să o consume. Inelul Gastric Virtual este cu adevărat despre legătura cu propriile instincte corporale pentru că organismul nostru deţine toate răspunsurile la orice nivel, asta dacă doar îl ascultăm.

Inel Gastric Virtual

Eugen Popa: Absolut.

Sheila Granger: Doar că trebuie să fim puţin mai selectivi – ca şi câinele meu: câinele meu are un auz selectiv.

Eugen Popa: Aşadar, pe lângă acest grup de 25 de oameni, ai mai făcut alte cercetări în ceea ce priveşte Inelul Gastric Virtual?

Sheila Granger: Ei bine, cu grupul de oameni de la cabinetul doctorului, din acei oameni, 9 din 10 au avut parte de rezultate pozitive.

Eugen Popa: Wow!

Sheila Granger: Şi de fapt ei au fost un grup dificil, iar doctoral mi-a spus, după prima sesiune, ‘Ţi-am dat grupul de pacienţi cel mai dificil,
dacă reuşeşti ceva cu măcar unul din acei oameni, voi fi cu adevărat impresionat’. 9 din 10 au obţinut rezultate pozitive.

Dar în ceea ce priveşte cercetare clinică, pentru că a trecut o perioadă de timp, cred că, uneori, ca şi hipnoterapeut, te întrebi: oare chiar a funcţionat?

Eugen Popa:Da, chiar aşa.

Sheila Granger: Pentru că suntem pasionaţi de un lucru, dar încă mai există o mică… simţi cum suflă în ceafa: Dar oare chiar a funcţionat?

Nu sunt diferită de nimeni în ceea ce priveşte acest lucru, chiar dacă vezi cu ochii tăi, încă mai ai un pic de auto îndoieli. Şi m-am gândit că ştiu, că am văzut-o la atât de mulţi oameni.

Dar sunt genul de terapeut căruia i-ar plăcea ca multe lucruri să fie mai la îndemâna mai multor oameni, nu doar pentru cineva care îşi permite să mă plătească sau pe oricine altcineva pentru a o face, iar singurul lucru pentru a face asta cred, ca şi profesie, că putem fi mult mai acceptaţi în comunitate. Prin mai multe dovezi că ceea ce facem chiar funcţionează şi acest lucru trebuie să fie la nivel clinic.

Aşadar, în ceea ce priveşte cercetarea, am început să bat la cât mai multe uşi posibile pentru a obţine experimente clinice. Şi mi s-au închis multe uşi în nas, că ‘Nu, Nu’. Experimentele clinice sunt şi incredibil de scumpe. Dar într-un final am reuşit să am parte de experimente clinice securizate cu Universitatea şi Şcoala Medicală. Aşteptăm ca lucrarea să fie publicată.

Am înţeles că rezultatele sunt pozitive, dar ceea ce nu ştiu este cât de semnificative sunt. A fost o chestie finanţată în care… Universitatea finanţa diferite forme de dietă. Oamenilor li s-au oferit mese, se pare că acest lucru a eşuat. Acest lucru a eşuat în cazul experimentului clinic.

Deci da, au fost făcute şi cercetări clinice.

Acest lucru a fost reuşit cu un tip care este şeful Deptartamentului de Diabet şi Endocrinologie de la spitalul local pentru că el a văzut pacienţi în clinica sa care aveau medicamentaţie pentru diabet de tipul 2 ca rezultat al faptului că au urmat acest program.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T21:26:53+02:00 4 mai 2017|

3 Comentarii

  1. […] operaţie are gradul său de risc, iar operaţia inelului gastric nu este o excepţie. Hipnoza inelului gastric poate fi folosită pentru a ajuta oamenii să […]

  2. […] Inelul Gastric Virtual […]

  3. […] de recompensă. Aceste rezultate sunt în contrast cu cazurile celor care au avut instalat inelul gastric. O explicație ar fi că după o astfel de operație, mâncarea ajunge mult mai repede în stomac […]

Lasa un comentariu

test