Inel Gastric Virtual – Interviu Video cu Sheila Granger – Partea 1

Dacă ai încercat orice dietă existentă, dar greutatea în plus te macină în continuare, atunci răspunsul pe care-l cauţi este hipnoza prin așa numitul Inel Gastric Virtual. Dacă te-ai săturat să nu fii în formă, să nu găseşti nimic de îmbrăcat sau te simţi blocat, poţi elimina kilogramele nedorite, încercând ceva diferit.

Inelul Gastric Virtual este o metodă folosită a pentru a ajuta sute de oameni să-şi recâştige controlul asupra mâncării într-un mod sigur şi natural. S-a dovedit a avea foarte mult succes pentru mulţi oameni care s-au luptat cu kilogramele în plus, şi este un element care a declanşat un regim de slăbire permanent. Obţii beneficiile unei operaţii de inel gastric fără să treci prin chinurile asociate intervenţiei propriu-zise sau a costurilor ridicate.

Hipnoterapia pentru pierdere în greutate te ajută să faci ca lucrurile să funcţioneze pentru tine şi nu împotriva ta, făcându-ţi astfel obiectivele mai uşor de atins. Te ajută să construiești o nouă mentalitate motivată, să îți schimbi obiceiurile alimentare,având astfel mai multe şanse să slăbeşti ușor, oferindu-ţi o încredere înnoită pentru a începe să te mişti mai mult şi să consumi alimente mai sănătoase.

Această tehnică a fost creată de Sheila Granger, un renumit hipnoterapeut din Marea Britanie, cunoscut la nivel internațional pentru munca sa de pionerat în hipnoterapia clinică pentru pierdere în greutate.

De curând am avut șansa de a-i lua un interviu pentru a afla mai multe despre acestă tehnică atât de eficientă pentru pierderea kilogramelor în plus, modificarea stilului de viață și creșterea încrederii de sine.

Articolul de față cuprinde prima parte a acestui interviu și aflăm de la Sheila Granger cum renunțat la o carieră de 22 de ani în investigații pentru a alege hipnoterapia și cum a pornit proiectul Inelului Gastric Virtual.

Iată mai jos prima parte a interviului cu Sheila Granger:

Eugen Popa: Să începem prin a le spune oamenilor cine este Sheila Granger?

Sheila Granger: Chiar aşa, cine sunt? Locuiesc în Marea Britanie, sunt hipnoterapeut clinic şi mă aflu în domeniul hipnoterapiei de aproximativ 9 ani. Şi, probabil ca mulţi alţi hipnoterapeuţi, mi-am însuşit această profesie, n-am ieşit din şcoală gândindu-mă “hey eu vreau să fiu un hipnoterapeut”.

Eugen Popa: Nu, n-ai zis aşa?!

Sheila Granger: Nuuu! Am petrecut 22 de ani ca investigator anit-fraudă pentru guvern, mi-am petrecut viaţa investigând oameni care nu erau sinceri în legătură cu avantajele securităţii sociale, aşa cum ar fi trebuit şi n-am intenţionat să fac niciodată nimic diferit, fiind un pic o fată foarte serioasă a început să mă intereseze cum funcţionează mintea.

N-am intenţionat niciodată să fac ceva serios cu asta, dar la un moment dat am remarcat cum poţi schimba viaţa unui om cu ajutorul ei şi astfel am devenit pasionată să fac asta în continuare şi într-un fel am ajuns să văd din ce în ce mai mulţi oameni sfârşind prin a gândi ceva de genul ‘Ok, trebuie să scap de locul de muncă actual dacă vreau să fac mai mult din asta, aşadar acum lucrez în cabinetul unui doctor, acolo fac practica de bază. Şi am dezvoltat o clientele de 35 până la 50 de clienţi pe săptămână în mai puţin de 2 ani.

Acum n-aş recomanda acest lucru pentru o persoană care pune bazele unei afaceri, ştii, chiar mă prăbuşesc de oboseală din cauza asta, dar acest lucru se întâmplă pentru că am creat cu adevărat o nişă, o bază de clienţi-nişă în domeniul slăbitului, aşa că acum fac referinţe la alţi terapeuţi, evident că pregătesc şi mulţi alţi terapeuţi,dar în continuare primesc clienţi…

Eugen Popa: Aşadar, cu Inelul Gastric Virtual ai creat o nişă într-o nişă?

Sheila Granger:
Da, chiar o nişă într-o nişă.

Inel Gastric Virtual

Eugen Popa: Pentru că mulţi oameni care încep să practice terapia, nu doar hipnoterapia, ci terapia în general, oamenii cred că „Ar trebui să fac de toate pentru că asta mă va asigura că am clienţi”. Ce părere ai despre asta?

Sheila Granger: Este foarte dificil să creezi o strategie de marketing pentru tot şi pentru toată lumea, aşadar consider că atunci când începi o nouă activitate, trebuie să te gândeşti ‘Care sunt clienţii mei? Care estengrupul meu ţinţă pentru promovarea de marketing? Pentru că ştii, hipnoterapia poate ajuta cu atât de multe lucruri, dar este foarte dificil să promovezi totul pentru toată lumea … eficient.

Aşadar, dacă ai de gând s-o promovezi cu adevăra eficient, aproape că trebuie să deţii o mitralieră pentru ca mesajul să ajungă peste tot, şi să-ţi fie cu adevărat clar cine este clientul meu? Cine este potenţialul meu client? Pe cine vreau să atrag şi la cine vreau să ajungă mesajul…trebuie să-ţi aminteşti.

De asemenea că te vinzi pe tine ca şi persoană, ştii tu…Vreau să zic că dacă ar fi să privesc retrospective …mmm yeah.. chiar am fost cu adevărat norocoasă pentru că include şi un anumit grad de noroc cred atunci când începi o afacere. Şi ţin minte o doamnă care m-a contactat din America şi care dorea…m-a plătit să mă duc la ea în Florida, m-a cazat într-un hote de 5 stele pentru a face sesiuni zilnice la ea acasă … şi m-am gândit ‘Am nevoie de mai mulţi astfel de cienţi’ !

Eugen Popa:Clar, da!

Sheila Granger: Şi am avut clienţi care s-au urcat într-un avion,probabil dintr-un alt colţ al lumii, într-un alt zbor către Londra, apoi un tren din Londra către unde locuiesc eu…. Ei bine, câţi hipnoterapeuţi trebuie să vadă pentru a ajunge la mine într-un final? Aşadar, pentru tine ca persoană, trebuie să fii văzut, să fii uşor de găsit.

Eugen Popa: Clar! Aşadar, avem o idee despre cum ai început cu hinpoza, dar cum ai ajuns la programul Inelului Gastric Virtual? Cum s-a întâmplat?

Sheila Granger:Ei bine, socrul meu,… îmi trimite bucăţi de articole din ziare despre hipnoză şi, în această zi de sâmbătă, partenerul meu a adus acest articol dintr-un ziar în care se vorbea despre unii oameni din Spania numiţi Sharans şi era un ziar ce spunea că aceşti oameni îi făceau pe alţii să-şi imagineze o operaţie prin care reuşeau să slăbească, imaginându-şi doar o operaţie chirurgicală.

Când am citit articolul m-am gândit ‘că este o escrocherie’, că este o înşelătorie, că nu va funcţiona niciodată, şi la acel moment 80% din clienţii mei veneau pentru a slăbi, iar ceea ce făceam nu era atât de eficient, pentru unii funcţiona, pentru alţii nu, încă nu înţelegeam de ce aşa că m-am gândit ‘La naiba’ o să folosesc acest tip de abordare într-un mic experiment, aşa că am rugat 25 de voluntari – nimeni nu mi-a dat niciun ban pentru nimic, am închiriat o camera de hotel pentru aceştia.

Am contactat ziarele locale şi i-am rugat să vină independent, pentru a verifica rezultatele obţinute. Treaba îngrijorătoare a fost că ziarul a tipărit faptul că experimentul o să aibă loc, aşadar m-am gândit ‘Oh Doamne, ştii că dacă este un eşec îl vor tipări oricum?’ şi că rămân fără afacere dacă se întâmplă asta, apoi prima sesiune pe care am susţinut-o cu aceste doamne, de fapt a fost un grup mixt, au fost şi câţiva domni.

După prima sesiune m-a sunat această doamnă care mi-a spus ‘Timp de 45 de ani mi-am petrecut viaţa gândindu-mă la mâncare tot timpul şi, dintr-o dată nu mă mai gândesc deloc ce s-a întâmplat? Ce ai făcut?’

Eugen Popa: Wow!

Sheila Granger: În fine, grupul a sfârşit prin a pierde ..nu ştiu dacă aveţi system pounds in stone, dar au pierdut 14,5 stones sunt 14 livre într-un stone.

Eugen Popa: Hai să transformăm în kg. 1 stone înseamnă 6.3 kg. 3 kg fiecare, aşadar câte stones în total?

Sheila Granger: 14 jumate.

Eugen Popa:
14 stones jumate, ori 6.3 kg…vin 88 kg

Sheila Granger:E corect?

Eugen Popa: Da, aşa presupun/

Sheila Granger: Vreau să zic ok…Aşadar grupul per total a dat jos 40 livre într-o stone, si au pierdut asta în 3 săptămâni jumate.

Eugen Popa: Wow! Asta înseamnă super mult!

Sheila Granger: Şi am fost uimită … Sincer, m-ar fi putut da pe spate
dacă ar fi fluturat cu o pană.

Asociația Română de Hipnoză o aduce pentru prima data în România pe Sheila Granger care va susține în perioada 03-04 Iunie 2017 în București un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată. La acest seminar poate participa oricine își dorește să slăbească sau să îi ajute pe cei din jurul său, fiind un seminar deschis atât pentru terapeuți, medici, psihologi cât și pentru cei care își doresc să își recâștige controlul asupra corpului lor.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T22:41:01+02:00 25 aprilie 2017|

4 Comentarii

  1. […] Inelul gastric este un aparat ajustabil, făcut din silicon care este folosit în operaţia de reducere în greutate. Inelul este pus în jurul părţii de sus a stomacului pentru a crea un mic săculeţ deasupra aparatului. Acest lucru restricţionează cantitatea de mâncare ce poate fi stocată în stomac, făcând dificilă consumarea unor canităţi mari. […]

  2. […] program foloseşte un inel gastric virtual şi alte tehnici de gestionare a minţii dar NU este o dietă. Îți permite ție (sau clienţilor […]

  3. […] un program UNIC de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie invazivă, costuri medicale ridicate sau perioadă de recuperare îndelungată. […]

  4. […] Sheila Granger: Cu siguranţă că da. Pot fi făcute în grup, există modalităţi de a îmbunătăţi rata de succes, într-un grup pentru că da, într-un grup nu poţi urmări îndeajuns de aproape la fel de bine cum o faci individual, cum se întâmplă în sesiunile de 1 la 1,dar sunt lucruri pe care le poţi face pentru a îmbunătăţi rata lor de succes, prin obţinerea de informaţii apriori despre oameni care reuşeşte să se modeleze cât mai bine pentru oamenii din grup. […]

Lasa un comentariu

test