Inel Gastric Virtual – Interviu LIVE cu Sheila Granger

Asociația Română de Hipnoză aduce în acest weekend, pentru prima data în România, un program revoluționar de slăbit, o tehnică specială de micșorare a stomacului prin inserarea unui inel gastric virtual, fără operaţie, tratament medicamentos, recuperare fizică.

Inelul gastric virtual este o tehnică non-chirurgicală care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de CBT şi NLP pentru a-ţi convinge mintea subconştientă că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului.

Acest program foloseşte un inel gastric virtual şi alte tehnici de gestionare a minţii dar NU este o dietă. Îți permite ție (sau clienţilor tăi) să formezi noi obiceiuri pe care să le poți menţine; nu există deprivare ci doar eliberarea de stresul de a te gândi întotdeauna la mâncare; ajungi să mănânci conştient şi ești în stare să îți asculți stomacul și să îi dai porții mai mici din tot ceea ce are nevoie. Formarea de noi obiceiuri include și schimbarea viziunii asupra stilului de viață prin adoptarea unui regim alimentar sănătos și creșterea interesului pentru activități fizice.
Rezutatul este o pierdere în greutate progresivă şi constantă – fără a ţine dietă.

Tehnica a fost creată pentru prima oară acum 7 ani în Marea Britanie, de Sheila Granger. Sheila a făcut un experiment gratuit pentru 25 de persoane şi a descoperit că este benefic pentru 24 din 25 de oameni. Greutatea totală pierdută a atins cifra impresionantă de 419 kg în 5 săptămâni. Sheila Granger vine pentru prima data în România pentru a preda această metodă unică de slăbit fără durere, stres și supra efort.

Sheila Granger este un hipnoterapeut cunoscut la nivel internațional pentru munca sa de pionerat în hipnoterapia clinică pentru pierdere în greutate și creatorea tehnicii de slăbit Inelul Gastric Virtual. După ce a lucrat cu mii de oameni din întreaga lume pentru a îi ajuta să-și atingă obiectivele, Sheila are o reputație de invidiat pentru dezvoltarea de programe unice, bazate pe studii și experimente. Sheila oferă mai mult decât cursuri de formare în hipnoterapie, ci și informații prețioase pentru promovarea de către terapeuți a tehnicilor studiate.

Cu câteva zile înainte de cursul de la București am realizat un interviu Live pe facebook, în care Sheila a răspuns întrebărilor primite de la cei interesați să slăbească într-un mod sănătos și armonios. Urmărește Video integral mai jos:

Eugen Popa: Cum ai venit cu ideea Inelului Gastric Virtual?

Sheila Granger:
Am citit un articol într-un ziar despre un trib din Spania care se folosea de puterea minții și de o idee asemănătoare pentru a pierde în greutate. Am mers apoi la o clinică care se ocupa cu persoane supraponderale unde am făcut un prim studiun finalizat cu un rezultat fantastic: 90% dintre participanți au reușit să slăbească.

Eugen Popa: Acum cât timp s-a întâmplat asta?

Inel Gastric Virtual

Sheila Granger:
Acum 7 ani am făcut primul test pentru această metodă, iar acum 6 ani primul studiu clinic în Marea Britanie.

Eugen Popa: Sheila, oamenii se întreabă: cum funcționează? Este o intervenție fizică? Una chirurgicală în această tehnică?

Sheila Granger: Mintea nu face diferența între ce este real și ce este doar imaginar. Atunci când cineva reușește să își imagineze această operație, mintea o percepe ca fiind reală.

Eugen Popa: De câte ședințe este nevoie pentru ca această tehnică să dea rezultate?

Sheila Granger: Este un program format din patru sesiuni, care se întind de regulă pe o perioadă de 4 săptămâni. De obicei rezultatele apar foarte rapid, după prima sedință. Scopul este să ajuți persoana să-și stabilească un nou stil de viață, noi obiceiuri, pe care să le mențină pe o perioadă nelimitată. Este nevoie de aceste 4 sesiuni pentru a ajuta corpul și mintea să se reseteze și să mențină pe viață aceste noi obiceiuri.

Eugen Popa: Așadar, este o metodă prin care poți să îți schimbi stilul de viață.

Sheila Granger: Da, cu siguranță îți vei schimba stilul de viață. De cele mai multe ori, noi știm cum să mâncăm sănătos, insă de cele mai multe ori noi ne aflăm într-o transă atunci când mâncăm (ne uităm la televizor, ne concentrăm pe orice altceva). Astfel corpul și mintea nu înregistrează mâncarea, nu mănânci conștient și astfel ajungi să ai nevoie de mai multă mâncare. Ceea ce facem prin acest program este să scoatem oamenii din acea transă.

Corpul nostru are toate răspunsurile, dacă știm să-l ascultăm. Dacă înveți să te observi, știi când mănânci pentru că îți este foame sau pentru că îți descarci o emoție mâncând peste măsură. Acest program are scopul de a te ajuta să elimi mâncatul inconștient.

Eugen Popa:
Dacă ai nevoie să slăbești 40 de kg, în cât timp se poate realiza transformarea?

Sheila Granger: De obicei, în prima săptămână oamenii slăbesc 3,5-4 kilograme și apoi 1-2 kilograme pe săptămână. În cazul bărbaților procesul este mult rapid, ei reușind să slăbească mai mult și mai rapid decât femeile. Îți pot da exemplu un caz în care a pierdut 58-60 de kilograme în 9 luni de zile folosind această tehnică. Are foarte mult de-a face și cu metabolismul persoanei și stilul de viață pe care îl are în acel moment.

Eugen Popa: Sheila, spune-mi ce se va întâmpla în acest weekend la training?

Sheila Granger:
Vom face o hipnoză de grup pentru ca toți să simtă beneficiile chiar pe ei. Și apoi fiecare va putea alege dacă va lucra doar cu el și cu ceilalți. De foarte multe ori, doar participând la acest curs, vor putea să vadă câteva schimbări foarte rapide.

Eugen Popa: Poți să folosești tehnica pentru a pierde doar 3-5 kilograme? În cazul acesta, tot ai nevoie de 4 ședințe?

Sheila Granger:
Sunt mulți oameni care își doresc să slăbească un număr mic de kilograme, și de cele mai multe ori apelează la diete pentru că nu le este greu să scape de aceste kilograme. Insă, cei mai mulți se confruntă ulterior cu efectul yoyo și ajung astfel în punctul din care au plecat. Da, ai nevoie tot de cele 4 ședințe pentru a putea stabiliza obiceiuri care să te ajute să îți menții greutatea dorită și să nu mai apelezi periodic la diete.

Eugen Popa: Înțeleg că îmi stabilesc o greutate ideală și rămân cu ea o perioadă îndelungată de timp. Cum se întâmplă asta?

Sheila Granger: În momentul în care îți stabilești obiceiuri sănătoase de viață și menții corpul într-o rutină bună, greutatea se menține în mod natural. Te stabilizezi la greutatea de care are nevoie corpul tău și astfel nu te mai îngrași.

Înscrie-te la un program UNIC în România AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2023-07-12T10:25:21+02:00 1 iunie 2017|

1 Comentariu

  1. […] Iată mai jos prima parte a interviului cu Sheila Granger: […]

Lasa un comentariu

test