Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa – Sănătatea

Subiectul ales pentru emisiunea de săptămâna asta, Sănătatea, este unul general, dar nu te aştepta la o abordare călduță, cu sfaturi si rețete pentru o sănătate de fier. Ideea emisiunii a pornit de la un mesaj pe care l-am trimis tot marți în care mi-am eliberat gândurile legate de toți acei „iluminați” care deseori mă compătimesc pentru lipsa mea de simțire spirituală.

Când vorbim despre Sănătate ne putem gândi la sănătate fizică, mentală, emoțională şi spirituală. Legat de sănătatea mentală şi spirituală, am vorbit tot marți despre acei oameni  care au avut şansa de a se dezlipi de aspectele fizice şi lumeşti şi care acum trăiesc în aceeaşi lume cu noi, dar într-o altă dimensiune spirituală. Eu îi numesc psihopupu pe aceşti oameni care cred cu tărie în tot ce aud, în tot ce li se sugerează de fapt pentru că fug de responsabilitatea de a gândi şi a conştientiza singuri ce li se întâmplă. Şi atunci e mai uşor să înceapă să creadă că simt energii şi ating nivele superioare şi aşa nu mai au nevoie de alte răspunsuri.

Pe mine ma interesează informațiile clare, concrete, practice, aplicate, eficiente. Şi uite aşa pentru psihopupu eu sunt un pragmatic mult prea pământean, materialist şi mercantil. Uită-te la emisiune şi poți să înțelegi (sau nu) cum sunt sau nu sunt de fapt.

Dacă tot am început cu subiecte sensibile, am continuat legat de sănătatea corporală să vorbesc despre slăbit, o veşnică căutare a omului modern. Această alergare după silueta perfectă este o activitate aproape permanentă în viața unor oameni pentru că ei nu înțeleg mecanismul de funcționare al corpului.
Corpul nostru funcționează după ceas interior, sau ceas biologic. Acest ceas interior nu poate să stea în poziția sa cea mai bună – de echilibru- dacă vei căuta permanent să lucrezi în exterior şi să nu te uiți şi în primul rând în interiorul tău. Dacă vrei să slăbeşti şi să menții o greutate care în mintea ta este ideală, este nevoie să lucrezi mental cu tine. Atâta timp cât nu faci această mişcare interioară vei reveni întotdeauna de unde ai plecat. În a doua parte a emisiunii îți explic pe larg acest mecanism şi îți povestesc şi despre evoluția mea personală în această zonă.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2016-06-02T01:37:37+02:00 2 iunie 2016|
test