Hipnoza – Transformarea de la Interior la Exterior

În această seară am susținut o Prezentare Gratuită din cadrul programului Puterea Minții în care am vorbit despre Hipnoză și modul în care aceasta te ajută să obții rezultate excelente în mod rapid și eficient.
Hipnoza lucrează de la Interior la Exterior, lucrează la nivelul minții Subconștiente și astfel transformarea pe care o dorești este una reală și de durată și nu ceva de moment!

Mulțumim tuturor participanților pentru o atmosferă vie în care am vorbit despre, experimentat și demonstrat hipnoza. Este cu adevărat încântător să vezi atâția oameni interesați de succesul lor în viață, pasionați să ia viața în propriile mâini și să îți folosească Puterea Minții pentru a obține ceea ce vor.

În video de mai jos întreb sala să îmi de exemple de frici și fobii și apoi discutăm despre cum folosim hipnoza pentru a pătrunde la nivelul minții Subconștiente și a genera transformările pe care le dorim în viața noastră.

Vrei și tu să fii stăpânul vieții tale? Vrei să ai o viață fericită, împlinită, o viață în care obții ceea ce ți-ai propus rapid și eficient? Poate îți dorești să fi mai suplă, sau poate vrei să te lași de fumat, sau să te eliberezi de o frică sau o fobie sau o adicție. Sau, poate lucrezi cu clienți în viața de zi cu zi și vrei să îți faci treaba mai bine, să îi ajuți cu adevărat la cel mai profund nivel al ființei lor. Hipnoza face toate aceste lucruri și mult mai multe!
Te aștept în acest weekend la un Workshop Practic Intensiv de două zile în care pătrundem în profunzimile minții umane și împreună învățăm, aplicăm, practicăm și descoperim hipnoza și rezultatele sale superbe.

Dă click >>> AICI <<< pentru a te înscrie și tu la acest workshop!

Câteva imagini surprinse de la această Prezentare Gratuită

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-08-25T23:13:48+02:00 25 august 2015|

Lasa un comentariu

test