Hipnoză – Învață să Hipnotizezi – Prezentare Gratuită

În această seară am susținut o Prezentare Gratuită în care am vorbit despre Hipnoză și multiplele aplicații pe care le are.

Am povestit și am răs, am demonstrat și am experimentat.

De multe ori lumea mă întreabă cum poate fii folosită hipnoza, la ce este bună. Ca să parafrazez unul din mentorii mei în hipnoză, pot să spun că Totul este mai bine cu hipnoza.
Orice ai face, orice ai dori să obții sau să rezolvi, este mai rapid, mai eficient, mai ușor și mai profund atunci când folosești hipnoza.
Hipnoterapia este cheia care îți permite să deschizi poarta minții și să accesezi resursele de la nivelul minții subconștiente. Astfel, odată ce ai pătruns la acest nivel, poți să realizezi schimbările și modificările dorite, fie că vorbim de rezolvarea unor probleme sau de atingerea scopurilor.

De-a lungul acestei Prezentări Gratuite am explicat ce poți obține cu ajutorul hipnozei și modurile și domeniile în care poate fii aplicată.
Am făcut apoi o scurtă transă de grup în care ne-am relaxat și experimentat o stare de transă ușoară urmată de 3 teste de sugestibilitate care au dus la câteva mâini de nedezlipit și la multe zâmbete.
În final am făcut o demonstrație de inducție hipnotică care a mers brici, persoana cu care am lucrat intrând foarte ușor într-o stare naturală de transă hipnotică

Uită-te la pozele de mai jos pentru a intra în atmosfera din această seară.

 

Vrei să afli mai multe despre hipnoză? Vino la următoarea Prezentare Gratuită depsre Hipnoză. Înscrie-te AICI.

 

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

Comentezi?!
Ce bine! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

2015-09-15T23:33:32+02:00 15 septembrie 2015|

Lasa un comentariu

test