Formare în Terapia Resurselor – Unic în Europa!

Cu toții am auzi de Puterea Nemărginită a Subconștientului (mulțumim Tony Robins). Cu toții credem sau ne dorim să credem că avem abilități fenomenale. Mereu ni se vorbește despre calitățile pe care le avem și de potențialul fenomenal de care dispunem.  Putem să ajungem la acest potential prin Terapia Resurselor?

Din păcate avem însă prea puține informații despre cum putem să accesăm acest potențial și mai ales cum să îl folosim.

Pentru mine acest lucru este foarte frustrant! Este ca și cum mi-ar spune cineva că am moștenit o avere colosală, dar nu îmi spune unde este și cum mă pot folosi de ea. Cum să nu te frustreze așa ceva??

Așa că m-am pus pe căutat! Am vrut să văd dacă pot găsi o tehnică care mă poate ajuta să descopăr toate aceste minunății aflate în mintea mea și să mă folosesc de ele când vreau, cum vreau și cât vreau.

După multe și îndelungate călătorii am găsit-o! Este una dintre cele mai frumoase și mai elegante metode de dezvoltare personală și de vindecare pe care le-am întâlnit până acum!

M-am dus tocmai în Asia după ea și după trei săptămâni de curs intensiv am revenit în țară mai bogat, mai deștept, mai luminat și mai sănătos. Și mă felicit pentru asta!
Am avut bucuria și onoarea să învăț această tehnică chiar de la creatorul ei, Profesor Gordon Emmerson PhD, care a predat acest training timp de 10 ani la Universitatea din Victoria, Australia.

Terapia Resurselor

Doctor Emmerson este discipolul direct al lui John Watkins, cel care a pus bazele Terapiei Stărilor Ego și a condus acest Institut ani buni.

Putem vorbi aici de o tradiție a cunoașterii și experienței care ne poartă înapoi în timp până la Freud.

Am folosit Terapia Resurselor, căci despre ea este vorba, cu toate variantele sale și a fost dragoste la prima vedere!

Modul atât de simplu de aplicat, faptul că cei cu care lucram se mulau atât de ușor și înțelegeau atât de rapid ce au de făcut și, nu în ultimă instanță, faptul că puteam să folosesc această tehnică pentru dezvoltarea mea personală, au întărit încrederea mea în puterea sa de transformare.

Am aplicat această tehnică cu foarte mare succes cu persoane care sufereau de depresie, dependențe, tulburări ale somnului, fobii și atacuri de panică, probleme în relație și câte și mai câte iar transformările au apărut aproape imediat.

Am folosit-o cu foarte mare succes și în plan personal și pot să spun că de fiecare dată am fost surprins să văd cât de repede și de ușor apar schimbările dorite!

Dar hai să îți spun pe scurt despre ce este vorba!

Această tehnică se bazează pe un concept propus de Paul Federn, unul dintre cei câțiva discipoli foarte apropiați ai lui Freud. Federn a propus ideea că Subconștientul nu este doar o bucată monolit ci mai degrabă este alcătuit din mai multe părți, sau aspecte ale personalității sau egoului.

Acest concept a evoluat de-a lungul timpului, fiind mereu îmbunătățit de către urmașii săi ajungând astăzi să fie cunoscut drept Terapia sau Tehnica Resurselor.

Vorbim aici despre o modalitate practică și directă de a intra în contact rapid cu diferitele aspecte ale personalității și subconștientului uman.

Mai mult decât atât, nu doar că începi să înțelegi și să cunoști această Putere Nemărginită a Subconștientului Tău, dar poți acum, în sfârșit, să te folosești de ea.

Nu mai este ceva intangibil, ceva de neatins, ceva necunoscut. Nu mai este ceva care îți provoacă frustrare ci care îți redă speranță. Nu mai este ceva de care să știi dar să nu te poți folosi ci în schimb, ceva care îți permite să fii orice îți dorești să fii.

Tehnica Resurselor Interioare îți permite să alegi ce Resursă Interioară dorești să folosești în orice clipă a vieții tale.

Îți permite să fii, să simți, să gândești ce, cum, când, cât vrei, atunci când vrei.

Nu mai ești la cheremul emoțiilor și al circumstanțelor.

Terapia Resurselor îți dă puterea și controlul asupra vieții tale astfel încât în sfârșit poți să alegi ce vrei să faci cu viața ta!

Eu zic că este un deal destul de bun nu crezi?

Gândește-te la Resursele tale interioare ca la hainele pe care le porți. Ne alegem costumația în funcție de evenimentul la care participăm. Dacă mergem la o serată, atunci ne îmbrăcăm elegant, dacă mergem la piscină luăm costumul de baie, dacă mergem să reparăm ceva, atunci ne luăm „hainele de scandal” și tot așa.

Problema este că 99% dintre noi nu știm ce „haine” avem. Unii nici măcar nu cunosc conceptul de „haine”…

Folosind Terapia Resurselor poți să scoți din garderoba ta interioară exact „haina” pe care o dorești. Te ajută să scoți la suprafață aspecte minunate ale ființei tale, multe dintre care nici măcar nu știai că le ai și să le vindeci pe cele care au nevoie.

Terapia Resurselor este o tehnică care te ajută să treci de la Suferință la Excelență dintr-o singură mișcare!

Sunt sigur că deja te gândești cum ai putea să folosești și tu această metodă pentru a-ți rezolva problemele personale și pentru a-i ajuta pe ceilalți și ai vrea să știi cum o poți învăța chiar tu.

Am susținut anul trecut 3 workshopuri introductive în România și în Germania și răspunsul din partea participanților a fost unul extraordinar, confirmând încă odată faptul că această tehnică este într-adevăr una excelentă, profundă și eficientă.

De aceea anul acesta m-am hotărât să deschidem larg porțile și să oferim întregul program celor interesați de sănătate, vindecare, cunoaștere și dezvoltare personală. Dacă te numeri printre aceștia, atunci citește mai departe pentru că am ceva important să îți spun!

Trainingul de Formare în Terapia Resurselor durează 10 zile.

Datorită dinamicii lumii în care trăim, în care avem de jonglat cu serviciul, familia și toate celelalte îndatoriri pe care le avem, nu ne permitem însă să ne „rupem” atât de mult de la activitățile noastre cotidiene.

De aceea am hotărât să comprimăm cele 10 zile în două module de câte 4 zile fiecare, zile intense și cu program extins astfel  încât să reducem la maxim numărul de zile de curs fără a reduce însă cantitatea și calitatea informației și cunoașterii teoretice și practice necesare însușirii acestei metode.

Te invit așadar să participi la PRIMUL Training de Formare în Terapia Resurselor din Europa! Acest Training va avea loc la București după cum urmează:

Primul Modul – 21-24 Aprilie
Al Doilea Modul – 22-25 Septembrie

Nu ai nevoie de nici o pregătire academică sau profesională prealabilă trainingul pornind cu informații de bază pe care apoi se construiește constant, adăugând elemente și concepte noi în fiecare zi.

Ți-am trezit interesul? Dacă ai ajuns să citești până aici, pot să cred că da!

Te poți înscrie chiar acum la acest Training de Formare și beneficiezi astfel de REDUCERILE pe care le oferim.

Prețul ÎNTREG Întreg al acestui Training este de 4000 RON!

Dacă însă te înscrii azi, ai o reducere URIASĂ!

În loc de 4000 RON, înscrie-te acum și achiți DOAR 2500 RON pentru ambele module!

Aceasta este cea mai bună variantă pentru tine!

Dacă însă vrei să știi care sunt restul de variante, le poți vedea mai jos:

Până la 31 Martie inclusiv:
2 Module – 2500 RON
1 Modul – 1600 RON

Între 1-21 Aprilie:
2 Module – 3000 RON
1 Modul – 2000 RON

Pentru modulul 2

Până la 31 August inclusiv:
1 Modul – 1600 RON
Între 01-22 Septembrie
1 Modul – 2000 RON

Știu că vrei să participi și mai știu că nu este o sumă mică. Și te înțeleg! E normal să iei în considerare toate posibilitățile așa că vreau să îți mai ofer chiar eu câteva!

Poți achita trainingul și în rate!!

Valoarea se calculează în funcție de momentul în care achiți ultima rată. Astfel, poți să achiți 2500 RON în două sau trei rate dar este necesar ca plata să se facă până la 31 Martie.

Vrei și mai ieftin?!
Poți! Recomandă acest program prietenilor tăi și economisești și tu și ei! La fiecare prieten adus, atât tu cât și acel prieten aveți o reducere de 150 RON! Toată lumea câștigă!

Îți place acest program dar nu ești pregătit să participi acum? Poți să câștigi alături de noi. Recomandă și câștigă!. Condițiile sunt aceleași, la fiecare prieten care participă la acest training la recomandarea ta, atât tu cât și acel prieten câștigați 150 RON!

Dacă vrei să vezi mai multe detalii și desfășurarea pe zile a acestui Training de Formare în Terapia Resurselor, vizitează te rog pagina de prezentare și vezi toate informațiile.
Dacă ai alte întrebări legate de acest subiect, te rog să mă contactezi telefonic sau prin email.

Îți mulțumesc pentru interesul tău și te aștept cu brațele deschise și cu un zâmbet larg la acest Training!

[bagaformu list=”awlist3933941″ button=”Da! Vreau Să Aflu Mai Multe!” heading=”Ți-a Plăcut Acest Articol? Vrei Mai Mult? Abonează-te!”]

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Bucuria crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-21T17:46:24+02:00 22 martie 2016|

2 Comentarii

  1. […] Identificarea Resurselor Interiore este o excelentă metodă ce poate fi utilizată atât în scop terapeutic, pentru a îndrepta un anumit comportament sau a rezolva o problemă mentală sau psihosomatică cât și ca o unealtă excelentă de dezvoltare și perfecționare personală.Dacă ar fi să descriu această tehnică într-un singur cuvânt, acesta ar fi elegantă, fiind o tehnică mai puțin directivă decât tehnicile de hipnoză cu care te-am obișnuit, dar este la fel de rapidă și eficientă. […]

  2. […] contează dacă te numești terapeut sau nu, dacă ai diplomă sau nu, dacă ești licențiat sau masterand sau doctor, dacă ești […]

Lasa un comentariu

test