Fobia de Șerpi sau Poșete din Piele?

Linia Timpului este una dintre cele mai simple dar în același timp foarte eficiente tehnici care îți permit să re-vizitezi anumite momente din viața ta.
Te ajută să mergi înapoi în trecutul tău și să afli care este cauza problemelor cu care te confrunți.
Odată ce ai descoperit această cauză, poți apoi să o rezolvi, să o descarci de încărcătura emoțională și astfel, să te eliberezi de problema cu care te confrunți în prezent.

Linia Timpului poate fi folosită cu sau fără o inducție hipnotică iar rezultatele sale sunt de cele mai multe ori spectaculoase. În demonstrația de mai jos am folosit această tehnică pentru a o ajuta pe Diana să scape de fobia de șerpi.
Această tehnică poate fi folosită la fel de bine și pentru a seta anumite scopuri în viitor și a ne asigura că le putem atinge cu ușurință. Despre acest subiect însă am să scriu într-un alt articol.

Această demonstrație a fost realizată la Oradea, în luna Mai 2016 unde am susținut un Workshop de Hipnoză Regresivă.
Diana este studentă și se confruntă cu o puternică fobie de șerpi. Am vrut să mă asigur că reacția sa este într-adevăr una puternică și m-am jucat puțin cu imaginația ei pentru asta. A avut un răspuns clar și instant ceea ce mi-a indicat că, într-adevăr are o emoție negativă foarte puternică în ce privește șerpii.

Fobia de Serpi

Am început apoi să lucrăm și să ne jucăm cu Linia Timpului și am găsit destul de rapid cauza fobiei sale.
Cum se întâmplă de foarte multe ori atunci când faci o regresie hipnotică, simpla descoperire a momentului când această frică de șerpi s-a instaurat în viața ei, a fost suficient pentru a o descărca.
Am mai discutat un pic cu ea și am creat un alt răspuns la acel stimul (șarpele) după care am încheiat ședința.

Totul a durat fix 10 minute! Pe ceas!

Urmărește acum înregistrarea video și spune-mi apoi părerea ta despre fobia de serpi

Vrei să folosești chiar tu această tehnică?
Descarcă chiar acum PDF-ul cu pașii acestei tehnici extraordinare și scapă de probleme sau ajuta-i pe ceilalți să aibă o viață liberă de probleme!
Click AICI pentru PDF

 

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-20T15:57:41+02:00 16 mai 2016|

1 Comentariu

  1. […] Cum se întâmplă de foarte multe ori atunci când faci o regresie hipnotică, simpla descoperire a momentului când această frică de șerpi s-a instaurat în viața ei, a fost suficient pentru a o descărca. Am început să port o discuţie simplă cu Diana și am creat un alt răspuns la acel stimul (șarpele), după care am încheiat ședința. Totul a durat fix 10 minute, iar problema ei a dispărut pentru totdeauna”, explică Eugen Popa, preşedintele Asociaţiei Române de Hipnoză. Demonstraţia a fost filmată şi poate fi vizionată aici – https://www.eugencpopa.ro/articole/blog/fobie-de-serpi-sau-posete-din-piele/ […]

Lasa un comentariu

test