Fii Voluntar – Învață Crește Dăruiește cu Eugen Popa

Voluntariatul este încă la început în România!

Cei mai mulți încă îl compară cu „munca patriotică” deși cele două nu au absolut nici o legătură una cu cealaltă iar marea majoritate a oamenilor nici nu știu ce e aia, când le vorbești despre subiect.
Probabil că unul dintr motivele acestei ne-nțelegeri se este chiar definiția cuvântului, așa cum o găsim prezentată în DEX: VOLUNTARIÁT s. n. 1. Angajare în armată ca voluntar

Voluntar

Activitatea de Voluntariat este una dintre cele mai mulțumitoare și împlinitoare modalități de a-ți dărui energia, timpul, cunoașterea.
J. F. Kenedy spunea în cuvântarea sa inaugurală ca și președinte al Statelor Unite: „Nu te întreba ce poate face țara pentru tine. Întreabă-te ce poți face TU pentru țară!” Această propoziție poate foarte ușor să fie sloganul fiecaruia, fie că te referi la țară, comunitate, sau orice altceva. Fii voluntar și pune astfel umărul la o viață mai bună, la o viață minunată!

În această emisiune vorbesc despre Voluntariat și numeroasele sale beneficii atât pentru tine personal, cât și pentru societate și pentru cei care beneficiază de ajutorul tău.

Dacă nu știi unde și cum să îți oferi timpul și energia, intră online și caută sau, accesează linkurile de mai jos. Am făcut eu o mică căutare pentru tine folosind cuvintele „voluntar” și „mă ofer voluntar”.
Iată câtve dintre linkurile găsite:
eVoluntar – un site cu informații despre voluntariat și care îți oferă numeroase idei legate de această activitate
Împarte – Un portal de educație și acțiuni caritabile și informații de calitate.
Ed4Lead – Siteul aparține organizației Ed4Lead care se ocupă de copii pre-școlari și școlari incluzând activități educaționale și recreative.

Dacă nici unul dintre rezultatele căutări nu te satisfac și totuși vrei să îți oferi timpul și energia și ești interesat de o colaborare cu noi în această direcție atunci vom fi mai mult decât bucuroși să Învățăm, să Creștem și să Dăruim împreună! Dacă dorești să pui umărul și să ajuți poți să mă contactezi direct și ne vom bucura să colaborăm. Adresa mea este contact@www.eugencpopa.ro

[bagaformu list=”awlist4104884″ button=”Da! Vreau Să Mă Abonez!” heading=”Vrei să Afli Mai Multe Informații De Calitate? Abonează-te!”]

Ai ceva de adăugat la acest articol?
Minunat! Fă-o mai jos în chat-boxul de mai jos!

PS: Nu citi singur(ă). Împreună suntem mai puternici! Distribuie acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-21T22:08:41+02:00 3 decembrie 2015|

Lasa un comentariu

test