Fă O Faptă Bună – Eveniment Caritabil Oradea

Marți seară am fost prezent la Primăria din Oradea unde am explicat Metoda SleepTalk pentru Copii în cadrul unui eveniment caritabil de strângere de fonduri pentru copii abandonați de la Maternitatea din Oradea.

Deși numărul de participanți nu a fost foarte mare, am reușit să adunăm peste 1800 RON și donații în obiecte și bunuri necesare copiilor! A fost foarte emoționant să vedem oameni atât de dornici să ajute, de la cei mari până la cei mici.

Chiar înainte să începem au avut loc momente emoționante cu o mămică cu un bebe în brațe care a dorit să doneze și o familie cu doua zâne micuțe și drăguțe au venit și au donat agoniseala din pușculița lor! M-au topit!

Se poate oameni buni! Se poate!

Mă simt foarte privilegiat să pot vorbi oamenilor despre lucruri care îmi plac și în același timp să contribui la o viață mai bună a celor din jur. Cu astfel de evenimente toată lumea are de câștigat, copii primesc suport și susținere, părinții primesc informații valoroase și cu toții învățăm, creștem și dăruim!

Atunci când vrei să dăruiești din ceea ce ai, din ceea ce ești, este important să o faci într-un mod cât mai concret, declarat dacă vrei. Astfel, mintea ta și sufletul tău au certitudinea și confirmarea că faci o faptă bună. Tu însuți vei știi că faci o faptă bună și te vei putea simții împlinit ceea ce te ajută să faci chiar și mai multe fapte bune pe viitor!

Mai jos am pus câteva dintre pozele de aseară de la eveniment!

Ai ceva de adăugat?
Excelent! Fă-o mai jos în chat-boxul de sub articol

PS: Nu citi singur(ă). Unde-s mulți, Puterea (Minții) crește! Trimite acest articol și prietenilor tăi care doresc să aibă o viață mai bună!
PPS: Ți-a plăcut ce ai citit? Abonează-te la Newsletter și primești articole și informații noi.

2023-07-24T15:54:23+02:00 28 octombrie 2015|

Lasa un comentariu

test