Descoperă Puterea Hipnozei – Prezentare Gratuită

Pe 28 februarie am susţinut o Prezentare Gratuită în cadrul programului Puterea Minţii în care am vorbit despre hipnoză şi modul în care aceasta te poate ajuta să îţi atingi orice scop în mod rapid şi eficient.

Când vorbim despre hipnoză, o putem defini în multe feluri. În acest moment nu există o definiţie agreată de toată lumea. Ştim cum funcţionează şi ce rezultate poate să aibă, dar fiecare dintre noi putem să definim hipnoza în funcţie de experienţa noastră. Ce este important să fie clar de la început, pentru a elimina o credinţă comună printre cei care nu au avut încă un contact cu această stare modificare a conştiinţei, hipnoza nu este relaxare aşa cum relaxarea nu este hipnoză. Hipnoza este cheia care îți permite să deschizi poarta minții și să accesezi resursele de la nivelul minții subconștiente. Astfel, odată ce ai pătruns la acest nivel, poți să realizezi schimbările și modificările dorite, fie că vorbim de rezolvarea unor probleme sau de atingerea scopurilor.

Eu obișnuiesc să compar hipnoza cu un dans, în care participă două persoane şi întotdeauna doar una conduce, şi anume hipnotistul. Scopul hipnotistului este de a te ajuta să-ţi atingi scopul personal, indiferent care este acesta. Clientul/pacientul trebuie însă să accepte regulile jocului, să accepte cu încredere sugestiile pe care le primeşte. Aşadar hipnoza este un dans în care hipnotistul şi clientul/pacientul colaborează, cooperează astfel încât să descopere împreună cele mai bune soluţii pentru a obţine rezultate dorite.

În timpul aceste prezentări am explicat cum funcționează mintea umană, cum funcționează hipnoza și cum poate să deschidă poarta către subconștientul nostru pentru a ne ajuta să ne descoperim marea putere de schimbare, dezvoltare sau vindecare. Așa cum te-am obișnuit, am încheiat cu o demonstrație de hipnoză.

Ce vei învăța urmărind această înregistrare?
– Cum funcționează Mintea
– Ce este și ce nu este Hipnoza
– Cum funcționează Hipnoza
– Demonstrație de Hipnoză
– Întrebări și răspunsuri

Mai jos găsești întreaga înregistrare a Prezentării Gratuite din 28 februarie.

Dacă vrei să afli mai multe despre cum funcționează hipnoza, despre cum funcționează mintea, despre diferitele metode de inducere a stării de transă, despre cum să lucrezi cu copii, cu adulți, despre cum poți folosi hipnoza în controlul și managementul durerii și multe multe altele, te invit atunci la următorul Training Profesional de Hipnoză.
Pentru a te înscrie la următorul Training Profesional de Hipnoză precum și pentru a vedea mai multe detalii și programul pe zile dă click AICI.

Dacă ți-a plăcut, poți chiar să te abonezi la newsletter! Chestia aia de mai jos unde bagi datele tale si apoi dai click pe butonul roșu pe care scrie ‘Mă Abonez’!

PS: Spread the Dragostea! Dă și altora să citească, distribuie mai departe!

2017-03-06T12:29:03+02:00 6 martie 2017|
test